Удължаване на косата 12

• 236 586
  • 777
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз пък от известно време се чудя има ли някой, който е носил екстеншъни повече от година и да е доволен  newsm78
Всички дотука които са носили повечко дотука се оплакват май Shocked
Аз моите не мисля да ги свалям.
Вече съм 4-5 месеца с тях и нямам никакви оплаквания.
Какви са проблемите след година, че са толкова плашещи?

# 586
  • Стара Загора
Така ... на първо четене косата не е идеално лошо за парите си. Не е изцяло естествена, има и примеси, но ме бяха предупредили. Подлежи на топлинна обработка, мислех да я боядисвам, но в последствие се отказах. Прикачам снимка, за да видите как стои. Държа да отбележа, че по принцип съм подстригана на къса черта. За първи път си слагам коса и нямам база за сравнение с други коси.
http://prikachi.com/images/885/9103885S.jpg

# 587
  • София
Скрит текст:
Аз пък от известно време се чудя има ли някой, който е носил екстеншъни повече от година и да е доволен  newsm78
Еми изтъняла, оредяла коса, изтощена. Все тук-таме в темата за по-бърз растеж на косата мярвам някой изпатил си от екстеншъни, махнал ги и търсеш начин да си възстанови косата и съм се наплашила.  Shocked

diadora, много добре изглежда! Със клипси ли е (гледам че дават подарък щипки към косата в предния пост)?

# 588
  • София
Скрит текст:
Еми изтъняла, оредяла коса, изтощена. Все тук-таме в темата за по-бърз растеж на косата мярвам някой изпатил си от екстеншъни, махнал ги и търсеш начин да си възстанови косата и съм се наплашила.  Shocked

Аз на поддръжката не виждам да имам разлика с косата си отпреди екстеншъните, не знам.
Закачени са ми 4 реда на капси. Нито ми тежи, нито ми пада кой знае колко коса при качването на редовете. То тази която е захваната по месец и половина, после като падне е нормално да изглежда много, но чак да изтънява и окапва.. I dont think so.

# 589
  • София
Аз на поддръжката не виждам да имам разлика с косата си отпреди екстеншъните, не знам.
Закачени са ми 4 реда на капси. Нито ми тежи, нито ми пада кой знае колко коса при качването на редовете. То тази която е захваната по месец и половина, после като падне е нормално да изглежда много, но чак да изтънява и окапва.. I dont think so.

М, те на тресите май повече се оплакват.
И все пак хора и коси всякакви, но е хубаво че има и положителен feedback  Mr. Green

# 590
  • Стара Загора
diadora, много добре изглежда! Със клипси ли е (гледам че дават подарък щипки към косата в предния пост)?
С клипси е, от 150гр коса излезнаха 3 треси

# 591
Здравейте момичета Simple Smile аз от горе долу 9 години си слагам коса и до сега съм си купувала 3-пъти. Първия път беше от салон , а следващите два поръчвах от един склад в Бургас. Много съм доволна дори в момента тресата ми е в мн добро състояние но смених цвета от черно на кестеняво и сега не мога да я използвам. Сега търся от къде да поръчам нова понеже връзката ми с Бургас изчезна и няма коса Sad Не знам как си съхранявате косите момичета ,че не издържат много.Та въпроса е от къде да си взема хубава коса ?

# 592
  • София
Момичета, трябва ми мнение за салон Ladies point и за цените им, понеже от сайта нищо не мога да схвана.
Качеството на косите добро ли е? Аз досега си удължавах косата в Магама, но просто поддръжката излиза ужасно солено и искам да пробвам с друг метод и салон.

# 593
имам коса на треси с клипси
може ли от някъде да си взема лепящото "тиксо " ли се нарича незнам и да си я прехвърля на тези т нар лепенки???

# 594
  • Варна
Здравейте Simple Smile Преди имах коса на треси зашита върху главата и я махнах, защото беше неудобно, не я измивах добре и т.н. таа въпроса ми е, някой знае ли къде във Варна могат да ми зашият клипси върху тресите, защото искам да продължа да си я нося, а и поддръжката е много по лесна Simple Smile

Поръчайте си клипси от някой сайт и си ги зашийте сама горе на ръба на тресата. Преди години щерката беше пощуряла за такава чудесия е намерихме перукиер който изработи треси от детската и плитка и им заших сама щипки взети от салона големия над лятно тракия/не му помня името сори/

# 595
  • София
Удължих си отново косата, но този път заложих на стикери. С пакет и половина покрихме цялата глава. Направих удължаването отново в Магама, тъй като качеството на косите и професионализмът им са на високо ниво. Доволна съм от косата. Самият метод ме притесняваше, тъй като преди това ми бяха поставяни само кичури great lenghts. Позитив е на стикерите е, че процедурата е много по-кратко време, отколкото поставянето с кератин. Друг плюс е, че могат да бъдат поставяни навсякъде, включително и на бретон. Спи се много по-добре с тях. Единственият минус, който отчитам е, че поддръжката им е на много кратки интервали, но пък е на по-ниска цена в сравнение с Great lengths.

# 596
Аз пък имам коса на стикери, която не използвам и се чудя има ли как някоя шивачка да ми я направи на треса да я зашие, за да мога да си я слагам, когато искам. Някоя от вас да е опитвала тоя номер 😁😁😁за съвет и препоръка

# 597

Petya Pavlova_565331
Здравейте момичета! Някой купувал ли си е коса от OTTO boutique? Моля за мнение!

Здравейте , поръчахте ли си косата от ОТТО
   Здравейте, аз си взех коса от OTTO boutique и съм много доволна. Препоръчвам.HeartpulseHeartpulseHeartpulse

# 598
Здравейте момичета Simple Smile Искам да попитам някоя от вас, която използва или е използвала метода поставяне с кератин. Аз съм от 3 месеца с този метод, но не целях удължаване, а сгъстяване. Затова и поставих кичури само отстрани, а не по целият скалп. В началото бях много доволна, макар че не можех лесно да свикна и усещах постоянно тежест...(да поясня, че сложих 50 кичура, като някои от тях бяха разделени на два по- тънки, за да се получи по-естествен вид на по преден план на главата. След известно време обаче забелязах доста откъснати косъмчета от самият корен, който доста почнаха да ме притесняват...може би няма захванат кичур от който да не се виждат въпросните косъмчета.
Някоя имала ли е същият проблем и би ли споделила опит в тази област... Благодаря ви Hug

# 599
Здравейте,моля да ми дадете съвет и насочите към салон:искам да си  сложа бретон от естествена коса,но искам да пробвам първо, да чуя мнение и след това  да си закупя.Има ли салон в които ще мога да пробвам и съответно да си закупя,защото намирам само от покупка от онлайн магазини?Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт