Удължаване на косата 12

• 236 663
  • 777
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Здравей, Adelle99!

По груби спомени, косата ми излезна 850-900лв, а дължината на тресите ми 113см.

Извинявай, ако съм пропуснала и си казала, но от колко време си с капсите?
Интересува ме има ли поражения върху твоята коса. Аз скоро си взех коса, на щипки ми е и махането и слагането ми е супер досадно, а и съм малко кьопчо. Самите капси пречат ли ти по някакъв начин на сушене, изправяне, къдрене, връзване и т.н.?

# 661
  • София
Adelle99, малко над една година. От миналия януари съм с капсите.
Косата ми не е увредена от тях, както и не ми пречат по никакъв начин. Единствено ако закъснея с поддръжката, започва да се заплита моята коса в редовете.

# 662
https://www.facebook.com/brillianceextensions/?ref=br_rs

Някой поръчвал ли е коса от тях? Simple Smile)

# 663
Здравейте,

Някой знае ли какви са цените при Ивайло Колев за пришиване на коса? Направи ми много добро впечатление косата на Нора Недкова и до колкото знам само той и прави косата. В един от епизодите на неговото шоу участва Нора и споменава, че има 5 реда коса и изглежда доста добре. Някоя от вас пришивала ли си е толкова много коса? Как се прави самото пришиване, върху вашата коса или цялата се оплита на плитки и се зашива за самите плитки?

# 664
Защо просто не му намериш телефона и не го питаш лично?
Колкото и да изглежда добре, тази коса си тежи и според мен би навредила естествената ти, когато е в голямо количество.

# 665
  • София
Аз не бих си сложила 5 реда коса, като знам как се живее с 4. Това е ужааасно много. И наистина ще тежи.

# 666
  • София
Аз преди три дни си сложих моята коса с капси( беше с щипки преди това), днес ми беше първо къпане, ами голяма мъка си е, няма сушене после, оформяне Dizzy Face. Моята е  на 3 реда 180гр, най- вероятно половината на показаната по- горе. Най- вероятно ще я махна скоро.
За коса като на Нора Недкова сигурно ще ти трябват поне 4 часа след къпане.

# 667
Аз преди три дни си сложих моята коса с капси( беше с щипки преди това), днес ми беше първо къпане, ами голяма мъка си е, няма сушене после, оформяне Dizzy Face. Моята е  на 3 реда 180гр, най- вероятно половината на показаната по- горе. Най- вероятно ще я махна скоро.
За коса като на Нора Недкова сигурно ще ти трябват поне 4 часа след къпане.

Би ли показала снимка на твоята коса ? Как ти я пришиват директно върху твоята или ти оплитат цялата коса и я зашиват за плитките ?

Аз не бих си сложила 5 реда коса, като знам как се живее с 4. Това е ужааасно много. И наистина ще тежи.

Ще покажеш ли снимка на твоята коса ? Колко грама са три реда ? То за издържането всеки си има праг на търпимост, аз бих опитала с пет реда.

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 09:40 от bubanka

# 668
  • София
Моята не е шита, 3 реда са, слагат се с капси, отне 20-тина минути самото слагане. Снимки ще ти пратя на лични след малко.

# 669
  • София

Ще покажеш ли снимка на твоята коса ? Колко грама са три реда ? То за издържането всеки си има праг на търпимост, аз бих опитала с пет реда.

4 реда имам, но като грамаж - не помня.
Снимка имам сложена една страница по-назад.

# 670
Не се слагайте кичури с кератин , уврежсат косата и е много по скъпо да подръжка
Аз си сложих на стикери и съм доволна

# 671
Скрит текст:
Здравейте,
правя си проучване от къде да си купя коса на нормална цена. Попаднах на няколко сайта:
- Коса БГ - http://www.kosabg.com/product_info.php?cPath=38&products_id=147

- Hair Care - https://haircare.bg/%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D … BD%D1%8F%D0%B2-02

- Optima extensions - http://www.optimaextension.com/estestvena-kosa

- ОТТО бутик.

- прочетох тук варианти и за Перукери.

Някой има ли отзиви за някой от горните сайтове?
Приемам и контакти за Достоверни  перукери!

Благодаря!

Здравей! Имам коса от Отто, вече 5-ти месец я нося всекидневно и съм доволна.

И аз имам от ОТТО, от септември ми е и определено вече не е същата. Заплита се,стои ужасно изкуствена в краищата,а вече веднъж я подстригах. Не се движи като естествена. Моята е азиатска. Твоята каква е?

Азиатска от Отто ли????Flushed
На мен са ми казвали,че е бразилска.
И аз я отрязах мъничко,няма кой знае какво подобрение. Да, не се движи естествено.
Късно се включвам,но мислих,че темата е непосещаема 😀
Та за Отто като си купувах косата не ми казаха,че имат различни видове. Като им писах,че не ми е наред косата,ми казаха,че моята била азиатска и имали по-хубаво индийска. За бразилска не са ми споменавали.
В крайна сметка продадох азиатската и си взех от Brilliance. Косата се води европейска-молдовска. Нося я от края на декември почти всеки ден. Досега съм я мила 4-5 пъти и все още стои добре. огромна разлика с тази отто,дано не е временно 😂

Аз! Както писах по-горе,имам я от края на декември и засега е доста прилична.

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 08:10 от bubanka

# 672
Някой тук пришивал ли си е коса на плитки? Имам предвид цялата коса да се оплете и новата коса да се зашие за плитките?

# 673
  • Варна
Някой тук пришивал ли си е коса на плитки? Имам предвид цялата коса да се оплете и новата коса да се зашие за плитките?

За този метод ли става на въпрос:

Не съм пробвала,но съм чувала добри отзиви и че е щадящ.
Но 5 реда коса, това е адски много и според мен на Нора(но който и друг да е), ще стои неестествено.
+ тя е и дребна и стои много смешно, нелепо. Не си го причинявай.
Ако ще и най-щадящият метод да избереш, това чудо тежи.

П.С.: Ще ми се в тая тема да сме по-чести, момичета.
Рядко се пише в тая група, самата тема е от 7 години и още не е изписана..

# 674
Аз също съм в търсене на хубава коса от София, но цена от рода над 1000лв ми е доста за този лукс...

Общи условия

Активация на акаунт