Удължаване на косата 12

• 236 633
  • 777
  •   1
Отговори
# 675
Някой тук пришивал ли си е коса на плитки? Имам предвид цялата коса да се оплете и новата коса да се зашие за плитките?

За този метод ли става на въпрос:

Не съм пробвала,но съм чувала добри отзиви и че е щадящ.
Но 5 реда коса, това е адски много и според мен на Нора(но който и друг да е), ще стои неестествено.
+ тя е и дребна и стои много смешно, нелепо. Не си го причинявай.
Ако ще и най-щадящият метод да избереш, това чудо тежи.

П.С.: Ще ми се в тая тема да сме по-чести, момичета.
Рядко се пише в тая група, самата тема е от 7 години и още не е изписана..

Здравей, по снимката която изпрати прилича доста на този метод. Намерих клипче на което се вижда какъв точно е целия процес. Ето линк към клипчето-  https://www.vbox7.com/play:643251c3
Има ли фризьори които пришиват по този метод? Искам да е така, за да не си боядисвам моята коса.

# 676
Някой тук пришивал ли си е коса на плитки? Имам предвид цялата коса да се оплете и новата коса да се зашие за плитките?

За този метод ли става на въпрос:

Не съм пробвала,но съм чувала добри отзиви и че е щадящ.
Но 5 реда коса, това е адски много и според мен на Нора(но който и друг да е), ще стои неестествено.
+ тя е и дребна и стои много смешно, нелепо. Не си го причинявай.
Ако ще и най-щадящият метод да избереш, това чудо тежи.

П.С.: Ще ми се в тая тема да сме по-чести, момичета.
Рядко се пише в тая група, самата тема е от 7 години и още не е изписана..

Здравей, по снимката която изпрати прилича доста на този метод. Намерих клипче на което се вижда какъв точно е целия процес. Ето линк към клипчето-  https://www.vbox7.com/play:643251c3
Има ли фризьори които пришиват по този метод? Искам да е така, за да не си боядисвам моята коса.
Това не е ли ужасно не хигиенично? По този начин не ми изглежда възможно да има как да си измиеш скалпа нормално... не съм запозната с метода и за първи път го виждам за цяла коса.

# 677
За Стара Загора салон за качествена процедура за удължаване на коса бихте ли препоръчали?

Препоръчвам Hair box by Reneta Mladenova!

# 678
Мацкии, аз имам. Въпрос към жените, които носят коси... Ванет, Отто и Бриалианс НЕ СТАВАТ, толкова пари съм дала... Няма смисъл.
Няколко години бях на щипки и все така се прецаквах. На края срещнах една фризьорка, която ми каза в прав текст, че няма шанс за 200 лв да си намеря хубава. Тя работи с перукерка, като 100 гр са 600 лева, сиреч 200 гр са 1200 лв, 60 см.... Косата е прекрасна, тук там има цъфнало, но е нежна, мека, няма разлика.... Но. ИМАМ ДРУГ ПРОБЛЕМ - скубе се от шева, като се суша пада целия косъм.... И така за 3 месеца от 200 гр стана 150 гр....... Лошото, че и взех друга коса, от перукерка (друга перукерка, от друг град, прекрасна коса (JSP hair) - но и тя така от шева отпада.... В мен ли е проблема, не трябва ли да е суоер здрав шева.... ВЕЧЕ ще се откажа от тази дълга коса, много парички ми отиват....

И почвам да си мисля, че метода на капси не си заслужава до толкова, че увреждаш косата многоооо и по-бързо, от колкото ако е на щипки. Това е зс хора, които са пристрастени към носенето на коса. Ако искате само за повод и от време на време - вземете си щипки. JSP hair във фейсбук.... Не се занимавате с тия Бриалианс, Ванет още пооооо зле! На втория месец се проскуба....

# 679
  • София
На мокро ли пада косата?
Ако да, изсушава се първо основно, след това с четката се оформя.

# 680
Не... На сухо, ако я дръпна и пада... И то така всеки ден по 20, 30 косъма и... Няма как... А самата коса е страхотна, ръчно плетена на тресата.. Просто нямам късмет ли, не знам и аз.. И така от едни 65 см в момента имам 55...оредяла... Не знам, вече ми е фикс идея, понеже и моята окапа така

# 681
Аз си взех коса от Ванет, писала съм по-нагоре в темата. При положение, че я слагам максимум два пъти в седмицата, за мен е добре. Но ако се ползва постоянно факт е, че е препоръчително да се инвестира в хубава коса. Единственото, което ми прави лошо впечатление е, че мирише много силно, не знам на какво. Индийска е косата.

# 682
  • Варна
Не е нормално да пада коса от самият шев...

# 683
  • София
Единственото, което ми прави лошо впечатление е, че мирише много силно, не знам на какво. Индийска е косата.
Дори и след като я изми ли мирише?

# 684
Здравейте, някой купувал ли си е коса от Мегз/купи си всичко ? Simple Smile

# 685
А има ли мацка, която да се занимава с коси, да в фризьор с опит - тук? Аз може да ползвам коси от 10 години, ама все.... В крайна сметка стигнах до извода, че си е чист късмет каква коса с какъв генофонд... Да, не случайно едни коси са доста по-скъпи, но и сред тях има по-хубави от хубавите и по - лоши от лошите - аз попадам на тях.

Най-лошото е, че. Можеш да разбереш чак след поне месец, два от както я ползваш.... Прави ми впечатление, че част от косите са обработени, и като я вземеш нямаш шанс да разбереш, че нещо не е окей.

Това, което знам, че има няколко вида коси : индийска (те си каносват косата и много могат да ви пресекат с такава коса-няма смяна на цвят), т. Нар азиатска (сиреч от Китай) - масово не е хубава коса, молдовско - руска (за нас това е най хубавата коса -), има и детска (качили сте тук една снимка с плитки - работи се с детска коса, това е възможно най-хубавата коса, най-меката, най-живата) и българска нали (и в крайна сметка те идват на едни опашки уж според качеството, но какво е генетично заложен за качеството на косъма???)

Най си е хубаво да си е твое, ама мисля да пробвам мезотерапия за коса, това ще е след няколко месеца, това е единственият метод, който не съм пробвала за растеж, за сгъстяване, за красива коса)

А за разсъжденията ми по-горе, само това обяснява как едни са доволни от отто, от брилианс, от hair boutique, а други не са

# 686
  • Ню Йорк
Не... На сухо, ако я дръпна и пада... И то така всеки ден по 20, 30 косъма и... Няма как... А самата коса е страхотна, ръчно плетена на тресата.. Просто нямам късмет ли, не знам и аз.. И така от едни 65 см в момента имам 55...оредяла... Не знам, вече ми е фикс идея, понеже и моята окапа така

Мойта коса е от същия вид и до момента не съм видяла да пада изобщо, а всеки път преди слагане я поизправям.

# 687
Здравейте, може ли малко мнения за поставянето на коса на стикери и къде в Пловдив могат да ми я поставят?

# 688
Мацкии, аз имам. Въпрос към жените, които носят коси... Ванет, Отто и Бриалианс НЕ СТАВАТ, толкова пари съм дала... Няма смисъл.
Няколко години бях на щипки и все така се прецаквах. На края срещнах една фризьорка, която ми каза в прав текст, че няма шанс за 200 лв да си намеря хубава. Тя работи с перукерка, като 100 гр са 600 лева, сиреч 200 гр са 1200 лв, 60 см.... Косата е прекрасна, тук там има цъфнало, но е нежна, мека, няма разлика.... Но. ИМАМ ДРУГ ПРОБЛЕМ - скубе се от шева, като се суша пада целия косъм.... И така за 3 месеца от 200 гр стана 150 гр....... Лошото, че и взех друга коса, от перукерка (друга перукерка, от друг град, прекрасна коса (JSP hair) - но и тя така от шева отпада.... В мен ли е проблема, не трябва ли да е суоер здрав шева.... ВЕЧЕ ще се откажа от тази дълга коса, много парички ми отиват....

И почвам да си мисля, че метода на капси не си заслужава до толкова, че увреждаш косата многоооо и по-бързо, от колкото ако е на щипки. Това е зс хора, които са пристрастени към носенето на коса. Ако искате само за повод и от време на време - вземете си щипки. JSP hair във фейсбук.... Не се занимавате с тия Бриалианс, Ванет още пооооо зле! На втория месец се проскуба....
За ОТТО съм съгласна,но за Брилянс поне засега съм с добри отзиви. Моята е от декември и я нося почти всеки ден. Нямам забележки. А и техните коси не са по 200 лв, 150 гр с щипките ми излезе близо 500 лв. Даже сега ми се иска да си изсветля косата, но не ми се рискува да орезеля тази. Мисля да я продам и да си взема пак от Брилянс руса. Или от перукери ,но с по-нормални цени. Някой да е поръчвал от Перукерско ателие "Крез" или Перукерско ателие (@prettypretty32) ?

# 689
Здравейте,

Изчетох толкова много и кашата в главата ми е пълна, та реших да попитам за съвет. Виждам, че има момичета, които си разбират и ще съм изключително благодарна, ако някои могат да отделят време за отговор.
Поради здравословен проблем загубих косата си преди известно време. За мое щастие тя вече се възстановява и то с пълна сила. Въпреки това е доста къса все още между 8 и 10 см. От много време съм решила да я удължа и чакам търпеливо да расте, расте.
Може би не е лоша идея да поизчакам още известно време, но чакам вече дълго, та дори и да има малка възможност да се получи добре, съм решила да се възползвам.
Моля за всякакви съвети за метод за поставяне, както и за салон, в който мога да направя всичко от-до, може би и ориентировъчно каква е конкуренцията в цената. Иска ми се всичко да се случи на едно място. Виждам, че водещите имена в София са две- Дима Стил и Магама. Моля ви, дайте съвети. Наистина имам нужда да възвърна малко женското си самочувствие чрез такава промяна.
Благодаря предварително! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт