Удължаване на косата 12

• 236 643
  • 777
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте,

Изчетох толкова много и кашата в главата ми е пълна, та реших да попитам за съвет. Виждам, че има момичета, които си разбират и ще съм изключително благодарна, ако някои могат да отделят време за отговор.
Поради здравословен проблем загубих косата си преди известно време. За мое щастие тя вече се възстановява и то с пълна сила. Въпреки това е доста къса все още между 8 и 10 см. От много време съм решила да я удължа и чакам търпеливо да расте, расте.
Може би не е лоша идея да поизчакам още известно време, но чакам вече дълго, та дори и да има малка възможност да се получи добре, съм решила да се възползвам.
Моля за всякакви съвети за метод за поставяне, както и за салон, в който мога да направя всичко от-до, може би и ориентировъчно каква е конкуренцията в цената. Иска ми се всичко да се случи на едно място. Виждам, че водещите имена в София са две- Дима Стил и Магама. Моля ви, дайте съвети. Наистина имам нужда да възвърна малко женското си самочувствие чрез такава промяна.
Благодаря предварително! Simple Smile

Здравейте Виктория! Първо - съжалявам за това, което ви се е случило и поздравления, че този момент е отминал! Според мен дори за коса с такава дължина би имало възможност да се постигне резултат, който целите. Живея извън България и тук масово използват поставянето на кератинови кичури, с което се постига доста естествен ефект. Лично аз съм със стикери, но може би ще опитам и ще премина към кератиновите кичури заради по-рядката поддръжка. Не мога да ви ориентирам като цени и не знам дали това е най-добрия метод за вас, но давам едно предложение.
Бъдете щастлива, изпращам своите поздрави Kissing Heart

# 691
Здравейте! Може ли да ми дадете мнение, кое е по-добре шиене или капси? И ако някоя от вас е с кичури да каже цена за поддръжка. 😁

# 692
  • Ню Йорк
Аз се чудя дали да си зашия косата, че лятото ми предстоят доста пътувания и няма да мога да си я закачам постоянно, а ще съм дълече и от фризьора ми. Та седя и си се чудя.  newsm78

# 693
Здравейте момичета,някоя купувала ли си е коса от kosabg.com? Искам коса,която да си слагам по поводи,защото моята като цяло е добре,но понякога искам да е маалко по дълга и обемна.Купувала съм веднъж коса от сайт,но останах разочарована.Сега пак съм решила да си купя и попаднах на kosabg.com и има много добри оферти.Моля,ако някоя е ползвала от там да каже мнение.

# 694
Привет! В голямо чудене съм от къде да си купя коса (може и да не е зашита на треси, мога сама да си я направя). НО! Забелязвам, че масово по сайтовете продават китайски, дори и снимките са копирани от китайските сайтове.. Не знам от къде да си поръчам, имам чувството, че масово се препродават от Алиекспрес и ибей. Та май клоня да поръчам от там, поне е 3 пъти по-евтина от бг сайтовете.. Лошото е, че докато не я купиш да  я поносиш трудно ще разбереш, че не е качествена. Искам да е РЕМИ.
Някой поръчвал ли е от Алиекспреса РЕМИ коса? Имала съм няколко пъти различни треси, купувани от различни места, и от там съм взимала (но не Реми) и бързо се скапват. Дали може да се вярва, че от въпросния сайт щом пише Реми коса, значи е такава?

# 695
И аз имам същият проблем и дилема.Не знам от къде да си поръчам.Цял ден гледам различни страници и сайтове,навсякъде обещават,че това е най-хубавата и качествената коса.Моля ви,ако някоя си е поръчала коса от някой сайт,да изкаже впечатленията си,защото вече се обърках след всички коси,които прегледах.Не е от голямо значение за мен дали е индийска или европейска,защото не я искам за трайно поставяне,а на клипси.Благодаря предварително.

# 696
И аз имам същият проблем и дилема.Не знам от къде да си поръчам.Цял ден гледам различни страници и сайтове,навсякъде обещават,че това е най-хубавата и качествената коса.Моля ви,ако някоя си е поръчала коса от някой сайт,да изкаже впечатленията си,защото вече се обърках след всички коси,които прегледах.Не е от голямо значение за мен дали е индийска или европейска,защото не я искам за трайно поставяне,а на клипси.Благодаря предварително.

И аз се присъединявам към питането

# 697
https://m.olx.bg/ad/brazilska-estestvena-kosa-na-dostavna-tsena- … D655-ID7lWaL.html

Какво мислите за тази обява? Дали е хубава косата?

# 698
  • София
Не.

# 699

Благодаря за отговора, мисля да поръчам от фокси локс, имаше доволни момичета назад в темата. Знаете ли дали доставката за Европа наистина е 3-5 работни дни?

# 700
Последно поръчах от Милк енд Блъш.  Дано всичко с поръчката да е ок,че сърцето ще ми е свито докато не я получа. Ако някой е поръчвал от там нека пише. Ще се радвам да получа отзиви за доставката.

# 701
Привет! Знам, че има тема свързана с удълженията за коси и я разгледах, но не открих кристален отговор на моя въпрос, а именно откъде мога да закупя хубави екстеншъни? Дъщеря ми има бал и си е наумила да е с дълга къдрева коса на бала... Тя е дребно момиче - 160см. Каква коса бихте ми препоръчали, като имате предвид, че е само за бала? Благодаря Ви предварително! Слънчева неделя Simple Smile

# 702
Аз си поръчах естествена коса от алиекспрес, даже с нея бях на сватбата си. Разкошна е, гъста, с 5 клипса и се слага и сваля бързо. Излезе ми около 75 лв.

# 703
Аз си поръчах естествена коса от алиекспрес, даже с нея бях на сватбата си. Разкошна е, гъста, с 5 клипса и се слага и сваля бързо. Излезе ми около 75 лв.

Здравейте,ако ви е удобно може ли да ми пратите линк или продавач на лично съобщение, гледах и там, но не поръчах. Ще съм много благодарна

# 704

Здравейте,ако ви е удобно може ли да ми пратите линк или продавач на лично съобщение, гледах и там, но не поръчах. Ще съм много благодарна
Здравейте, от този продавач я взех:

Общи условия

Активация на акаунт