Удължаване на косата 12

• 236 576
  • 777
  •   1
Отговори
# 720
Относно Бриалианс, тази, която си взех аз, беше 300 лв и за 3,4 месеца цялата нацъфтя и се скъси на половина. Факт е, че зависи какъв е самият косъм.
Истината дами е, по-добре да дадете по. 400,500 лв за 100 гр, всички, които са по 100 лв са абсурдни, особено ако ще ги слагате често - от опит!!!

Горещо ще препоръчам Линдера коса https://www.facebook.com/Landera-Hair-151498255445966/, истинска хубава коса, мацката е супер учтива и... Това мога да кажа Simple Smile

# 721
Относно Бриалианс, тази, която си взех аз, беше 300 лв и за 3,4 месеца цялата нацъфтя и се скъси на половина. Факт е, че зависи какъв е самият косъм.
Истината дами е, по-добре да дадете по. 400,500 лв за 100 гр, всички, които са по 100 лв са абсурдни, особено ако ще ги слагате често - от опит!!!

Горещо ще препоръчам Линдера коса https://www.facebook.com/Landera-Hair-151498255445966/, истинска хубава коса, мацката е супер учтива и... Това мога да кажа Simple Smile

Здравей,
знаеш ли с какъв произход е косата и ориентировъчно лолко е 100 гр? На снимките изглежда много добре!!!

# 722
Не е индийска и китайска със сигурност .
Не искам да ги оплювам Бриалианс, ама моят опит е такъв. Може и просто на мен да се е случило.
Предпочитам такава перукерка като Ландера - мацката беше адски учтива и косата е уникална.
Моя приятелка ми я показа,ама аз уви още в началото не я послушах.
Съвсем друго е- човек, който сам оплита и шие косата ръчно- перукер, да ти я продаде.
дори на снимките се вижда красивия косъм ....
Около 370 ли, 400 лв бяха 100 гр, но НЕ СЕ ПРЕЦАКВАЙТЕ с ВАНЕТ.
Сериозна съм, като човек, който толкова много пари е дал за коси .... По-добре по-скъпо, но да си заслужава Simple Smile
И на Hair's point e много хубава , ама цената е 800/1000 лв 100 грама (така знам), което е нормално, все пак са и фризжорски салон и трябва да печелят .... хахах

Здравей,
знаеш ли с какъв произход е косата и ориентировъчно лолко е 100 гр? На снимките изглежда много добре!!!

# 723
Здравейте дами Simple Smile ще се включа и аз за да споделя опит Simple Smile преди година закупих коса на стикери от магама,сложи ми ги фризьорка, изключително съм доволна, не е мръднала а я третирам всеки ден с преса и я Мия през ден, това че пада от маски и миене също не е точно така, много зависи как е сложена. Трябва косата да е измита, изправена без никакво омазняване, взима се съвсем малък кичур коса като самите стикери като се залепят се притискат здраво със специални клещи, може и с преса. Аз на три месеца и правя поддръжка вече три пъти и косата си е супер,последния път сама си я свалих и наредих като си поръчах само спрей за махане и двойнозалепващо тиксо, вече два месеца не е мръднала, нужно е малко сръчност само Simple Smile също така съм я боядисвала няколко пъти като последно я изсветлих от червено на русо и още е годна, много съм доволна, къдри се, изправя се, супер е Simple Smile сега обаче съм решила да сменя метода като искам коса на щипки, понеже се върнах към русото, а моята естествена е тъмна и ми се налага боядисване 2пъти месечно което със стикери просто не е възможно. Поръчала съм коса от ванет, има противоречиви мнения, но ще се радвам ако някоя дама е поръчала да сподели мнение Simple Smile аз избрах индийска номер 60 Simple Smile моля за отзиви Simple Smile

# 724
Здравейте на всички от форума !  И аз реших за лятото да бъда с коса като Рапунцел People Haircut , People Woman  . Преди 3 години си бях взела коса от една извеснта по негово време Рени-Коса от Дупница ( Бразилска Remy 60 см. 100 гр. - 400 лв. ) Без забележки.  Сега след толкова много предлагане ; доволни-недоволни с платени публикации и коса която след получаване не отговаря на очакванията ни  и не на последно място цената и то говорим с 300% надценка за коса от реалната цена със пазарния процент за печалба, и разбира се от уста на уста която е най добрата реклама чух и разбрах от къде може да се сдобием с качествена коса на нормална цена. От гр. Варна съм и смея да заявя че посещавам квалитетни салони в които клиентките са не по малко претенциозни Варненки като бизнес дами, елитни моделки и така наречените златотърсачки с фолк визия, с  огромни и дъги гриви. Ще прозвучи за повечето от вас смешно, несериозно и без гаранция както за самата мен от къде си купуват косите но очите ми виждаха качество а ръцете усещаха мекота ,гладкост косъм с невероятна структура и Remy подреба.  Спрете да купувате коси на безумни цени с ниско качество.

https://www.aliexpress.com/store/product/8-28-inch-Brazilian-Str … .0.5b7a308ej5X4ZM

Със над 2000 гласа за Top Selling и близо 1000 реални ревюта от клиенти със снимки. Рискувах в крайна сметка регистрирах се супер лесно и бързо направих поръчка и може да избирате от над 10 начина на плащане. Косата идва от Китай с Feed Ex, при мен за 5 работни дни поръчах на 02.06 и пристигна 07.06 преди обяд. Доставката е безплатна. ОТБЕЛЯЗВАМ че не съм ангажирана да правя реклама на салони или да има линк от моя профил за трупане на реферали. Линка е към самата компания която продава косите.  ТА поръчах 300 гр. коса , 65 см. или 26 inch Бразилска - Remy Virgin. Цена 181.00 $ или 295.00 лв  ( за 300 гр. 65 см.)
НЕВЕРОЯТНА КОСА, Истинска, Мека, Лъскава, Жива.  TOP ! TOP ! TOP !

Дано съм била полезна за всички !!!  Късмет и нека да мятаме коси в горещите летни нощи !

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 17:26 от Рапунцел_extension

# 725
И аз искам да поръчам от Али но съм руса. Момента 9ка, и не мога да намеря подходяща коса .

При кестенява или черна няма проблем, но русите са специфични.

# 726
Нали естествената коса може да се боядисва, така че и да има разминаваме в нюанса, вероятно може да се оправи. Simple Smile Колкото до черното, и там има малко по-различни оттенъци (jet black, natural black...). Аз съм поръчвала от али също, споменавала съм преди в темата. Много доволна съм, на сватбата си бях с нея. Преди 7-8 години си бях купила коса тук от България, беше немалко пари и не беше по-хубава от тази. 

# 727
Здравейте на всички от форума !  И аз реших за лятото да бъда с коса като Рапунцел People Haircut , People Woman  . ...
Дано съм била полезна за всички !!!  Късмет и нека да мятаме коси в горещите летни нощи !
Косата изглежда наистина много добре!!! И наистина май няма смисъл да даваме хиляди левове за коси тук и накрая, да получаваме примеси и т.н...Благодаря, че сподели!!!

Последна редакция: пт, 08 юни 2018, 08:36 от bubanka

# 728
Здравейте, вчера получих косата от Ванет, води се уж индийска, боядисах я с висококачествена безамонячна боя точно 5мин стоя, най светлото русо, стана кестеняво, но стана ужасна, по-зле от на кукла, нито се изправя, нито къри... По горе бях написала, че имам коса от магама на 1 година, ами боядисавана, изсветлявана, третиране всеки ден с преси, сешоар и си е коса още годна и още стои супер, нося я нея, а новата от Ванет дори не е слагана, така ще си седи... Нямам думи....

# 729
Искам да попитам как се поръчва от алиекспрес, някой да ме светне Simple Smile може да е смешно, но влизам и нищо не разбирам, как да избера дължина, грамаж, цвят? Трябва ли регистрация и само с карта ли се плаща, или може при получаване с наложен платеж? Благодаря предварително Simple Smile

# 730
Рапунцел, а боядисва ли я или си е твоя цвят? Аз съм поръчвала преди от Али, но не Реми коса, изкара 2г не постоянно носене, но се накъса и стои като на кукла. Сега все още се престрашавам да поръчам от там, но Реми. Трябва ми само един ред, защото моята е гъста, така че ще поразгледам.

# 731
По мое мнение косата не трябва да се боядисва въпреки,че се твърди че няма проблем... просто след това не е същата. Това разбира се е според мой личен опит и реално е трудно да се оцели точно същия нюанс, но най-добре е да не и се променя цвета.

# 732
Искам да попитам как се поръчва от алиекспрес, някой да ме светне Simple Smile може да е смешно, но влизам и нищо не разбирам, как да избера дължина, грамаж, цвят? Трябва ли регистрация и само с карта ли се плаща, или може при получаване с наложен платеж? Благодаря предварително Simple Smile
Задължително ти трябва регистрация, да. Плащането мисля, че е само с карта (или поне аз съм използвала такава винаги). Като влезеш в продукт, имаш отляво снимки и отдясно опции: Length, Color и т.н. - маркираш желаното от теб и после добавяш в количка за пазаруване. Лесно е. Simple Smile Аз повече никога няма да поръчам от българските прекупвачи и алчни типове. В "Магама" ме потресоха - продаваха едни фибри за сгъстяване на коса на цена от 50 лв, а същите в алиекспрес ги видях за 4-5$.

# 733
  • София
По мое мнение косата не трябва да се боядисва въпреки,че се твърди че няма проблем... просто след това не е същата. Това разбира се е според мой личен опит и реално е трудно да се оцели точно същия нюанс, но най-добре е да не и се променя цвета.
На същото мнение съм, затова се избира максимално близък цвят и само се тонира, за да се постигне пълно сходство.

# 734
Благодаря ви за мнението момичета! Simple Smile Боядисах я, понеже тази която нося година вече съм я боядисвала няколко пъти и не съм имала проблем, но явно качеството е различно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт