Удължаване на косата 12

• 236 556
  • 777
  •   1
Отговори
# 735
Stuck Out Tongue
Рапунцел, а боядисва ли я или си е твоя цвят? Аз съм поръчвала преди от Али, но не Реми коса, изкара 2г не постоянно носене, но се накъса и стои като на кукла. Сега все още се престрашавам да поръчам от там, но Реми. Трябва ми само един ред, защото моята е гъста, така че ще поразгледам.
Това е естествения цвят на косата, би го определелила като тъмно-кафяво или натурален-шоколад. Не е черна но вечерта навън все едно е такава (черна) на изкуствена светлина също изглежда черна. Иначе на слънце си има съответните нюанси и блясък. Косата е Virgin не е обработвана цветово и на места се наблюдават няколко бели косъма даже Scream Stuck Out Tongue
От  производител се препоръчва боядисване в по тъмно до черно, а за изсветляване най много 2-3 тона.
Термичната обработка до 180 ** гр. Излишно е да повтарям козметика и продукти за екстеншън веднъж седмично

# 736
Рапунцееееел Simple Smile)))
Като човек, който адски се е парил, разгледах магазина и съм на косъм да рискувам и аз !
Просто моята коса е светлокестенява с меден оттенък и смятам, че руса ще е по-добрият вариант - просто ще я боядисам с профеисонална боя.
Иначе черните коси изглеждат невероятно

Скрит текст:
Здравейте на всички от форума !  И аз реших за лятото да бъда с коса като Рапунцел People Haircut , People Woman  . Преди 3 години си бях взела коса от една извеснта по негово време Рени-Коса от Дупница ( Бразилска Remy 60 см. 100 гр. - 400 лв. ) Без забележки.  Сега след толкова много предлагане ; доволни-недоволни с платени публикации и коса която след получаване не отговаря на очакванията ни  и не на последно място цената и то говорим с 300% надценка за коса от реалната цена със пазарния процент за печалба, и разбира се от уста на уста която е най добрата реклама чух и разбрах от къде може да се сдобием с качествена коса на нормална цена. От гр. Варна съм и смея да заявя че посещавам квалитетни салони в които клиентките са не по малко претенциозни Варненки като бизнес дами, елитни моделки и така наречените златотърсачки с фолк визия, с  огромни и дъги гриви. Ще прозвучи за повечето от вас смешно, несериозно и без гаранция както за самата мен от къде си купуват косите но очите ми виждаха качество а ръцете усещаха мекота ,гладкост косъм с невероятна структура и Remy подреба.  Спрете да купувате коси на безумни цени с ниско качество.

https://www.aliexpress.com/store/product/8-28-inch-Brazilian-Str … .0.5b7a308ej5X4ZM

Със над 2000 гласа за Top Selling и близо 1000 реални ревюта от клиенти със снимки. Рискувах в крайна сметка регистрирах се супер лесно и бързо направих поръчка и може да избирате от над 10 начина на плащане. Косата идва от Китай с Feed Ex, при мен за 5 работни дни поръчах на 02.06 и пристигна 07.06 преди обяд. Доставката е безплатна. ОТБЕЛЯЗВАМ че не съм ангажирана да правя реклама на салони или да има линк от моя профил за трупане на реферали. Линка е към самата компания която продава косите.  ТА поръчах 300 гр. коса , 65 см. или 26 inch Бразилска - Remy Virgin. Цена 181.00 $ или 295.00 лв  ( за 300 гр. 65 см.)
НЕВЕРОЯТНА КОСА, Истинска, Мека, Лъскава, Жива.  TOP ! TOP ! TOP !

Дано съм била полезна за всички !!!  Късмет и нека да мятаме коси в горещите летни нощи !

Последна редакция: пн, 11 юни 2018, 09:43 от bubanka

# 737
Здравейте момичета, разгледах линка на Рапунцел и реших и аз да си поръчам коса, направих поръчка, като поръчах 100 грама, но не одобриха поръчката ми, защото не изпращали до България. Може би причината е, че поръчвам само 100 грама и не им се занимава и не им е рентабилно.

# 738
Дами, време е за новата тема. Моля, някой да я пусне.

# 739
Момичета, а някой има ли впечатления от Виктория Ангелова: https://www.facebook.com/Veronika-Style-982298955199388/?

# 740
Имам коса на треса от Мегз. 100гр, от които нося вериятно 50гр. Другата половина я направих за носене на опашка. Страхотно качество. Нося я от почти ходина, мия я 4 пъти в седмицата и я третирам ежедневно. Обаче вече искам на стикери. Мегз не предлагат. Чудя се между Ванет и Ото бутик. На кой да заложа и колко стикера да си взема?

# 741
Рапунцел_vn, аз също ги гледам тези коси и направо ме нави! Фийдбека е супер, чудя се трайно ли ще я поставяш?

Аз слагам екстеншъни от хммм 7 години. Работих с перукерите на Магама и др личности но в момента, коса под 1500 лв , годна за трайно поставяне просто няма!  Не е нужно да ви казвам, че Магама страшна надценка слагат, а косата,която преди имах беше повече от мечта. 45 см, не-третирана , ест. тъмно-руса... МММ какво ли не я правих-боя, кичури, абе за 3 години през какво мина Simple Smile)))
За съжаление от последните  години, нямам финансова възможност и започнах с компромисите. 1во , поръчах от незаен интернет сайт, руса, 50 см 150гр и дойде кукленска коса за стотина лева. После, по препоръка поръчах от Брилианс, когато дойде беше страхотна косата, сложих я трайно и за една поддръжка (месец) тресата беше като раста, заплетена  с мойта коса, при положение че ползвам маски, кристали и тн. Бях в потрес, на втория месец още по-зле и я махнах. Сложих й щипки , но беше ужасно проскубана.

После, по препоръка на фризьор Cry взех една,която е на щипки и слагам на конска опашка, само веднъж е мита, и просто е страшно проскубана.
Месец след това, взех от https://extension.bg/ ,леле, това са кукленски коси, не се лъжете!!!!

И общо взето така се набутах и изпатих че не мога да ви опиша. Чудя се дали да си поръчам чуплива или права ?

# 742
  • BG
Един въпрос към тези, които носят коса на стикери - с какви лепенки подменяте? Взех си едни на ролка, кичурите ми започнаха да падат след първото къпане. С оригиналните стикери изкарах 4 месеца и 2 отлепени кичура, след подмяната не мога и 5 дни... Само да кажа - при поставянето не ги стиснахме с преса, но и при първоначалното слагане също. Пък разлика огромна Confused

# 743
  • sofia
Един въпрос към тези, които носят коса на стикери - с какви лепенки подменяте? Взех си едни на ролка, кичурите ми започнаха да падат след първото къпане. С оригиналните стикери изкарах 4 месеца и 2 отлепени кичура, след подмяната не мога и 5 дни... Само да кажа - при поставянето не ги стиснахме с преса, но и при първоначалното слагане също. Пък разлика огромна Confused
Здравей.От къде си купи косата и за колко пари :

# 744
  • BG
Kosabg / 520.00

# 745
не си взимайте коса от алиекспрес,  Celine . Косата не е за трайно поставяне. Продавача има добра комуникация,но просто не си заслучава парите. Sad

# 746
Лошо. Аз тях много ги гледах... Доволна съм между другото от Милк енд блъш косата. Боядисах я сигурно около 10 пъти, тъй като не си уцелих цвета, но нищо й няма. Същата си е. Но пък трудно поема боя, защото  е третирана,за да добие съответния цвят.

# 747
Здравейте, отскоро и аз съм в клуба на удължената коса. Като цяло обаче съм само с един ред, който използвам за цвят и сгъстяване, защото се страхувам да не ми се увреди косата, а и честно казано, като се замисля ако имам три реда не ми изглежда много хигиенично. Косата ми я сложиха в един салон в Студентски град - Студио 27, засега е добре. Някой има ли отзиви от там?
Поръчах си още един ред коса (50 гр) от тук https://www.facebook.com/HAIRCARE.BG/, който да сменям със сегашния. Косата сега изглежда много добре, но не знам как ще е като я измия. Някой поръчвал ли е от тук?

# 748
Здравей те момичета чета ви с интерес защото всичко свързано с косата ме интересува. Нямам проблем с дължинага на косата до кръсто ми е много се грижа за нея но една моя приятелка си сложи коса с кератин или нищо подобно и въпреки че бях скептично настроена преди това като видях резултата много ми хареса и сега и аз искам да си сложа за сгъстяване 50-60 кичура.Та въпроса ми е към момичетата които имат или са имали коса с кератин трудна ли е поддръжката и заплита ли се там където е закачена косата защото имам много малко наблюдение  косата е внос от Турция и не е скъпа и добре изглежда.

# 749
Здравей те момичета чета ви с интерес защото всичко свързано с косата ме интересува. Нямам проблем с дължинага на косата до кръсто ми е много се грижа за нея но една моя приятелка си сложи коса с кератин или нищо подобно и въпреки че бях скептично настроена преди това като видях резултата много ми хареса и сега и аз искам да си сложа за сгъстяване 50-60 кичура.Та въпроса ми е към момичетата които имат или са имали коса с кератин трудна ли е поддръжката и заплита ли се там където е закачена косата защото имам много малко наблюдение  косата е внос от Турция и не е скъпа и добре изглежда.

Здравей,
и аз след дълго чудене сигурно ще сложа кичури с кератин. Преди имах треси, но имам чувството че тресата тежи много на косата и там където е закачена натежава и изтънява собствената коса.
Моя приятелка сложи кератин във Варна във HairBoutique или нещо подобно и седи много добре, трудно се забелязва че е удължена косата....но ако искаш хубава коса се приготви за сума може би над хиляда лева,аз съм в София, не зная тук дали някой слага....

Общи условия

Активация на акаунт