Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 9

• 47 249
  • 682
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Аз ще ползвам ваучера в неделя и непременно ще погледна-Sophia L  благодаря за важната информация  Peace

# 556
# 557
  • Sofia
София
За салон "Атина" - подстригване, измиване и сушоар - прекрасни отзиви от дъщеря ми /доста критична/. Перфектно обслужване, чудесен салон и желание да отиде пак.  Peace

# 558
  • В страната на бурите
Аз пък от известно време си търся ваучери за езда - по възможност в Св. Георги. Трябват ми поне 5-6, ако на някой са му излишни...

Няма ли някой сайт с актуална оферта за езда? Ако някой мерне нещо подобно, ще съм благодарна да подскаже...

# 559
Момичета, някоя ходила ли е към Халкидики? Някакви отзиви?

http://sdelkite.bg/sdelka/94-3-%D0%B4%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D … %D1%80%D1%82.html

# 560
  • София

аз бях на фотоепилация.
кари, кажи, моля те, какво е положението с горната устна- след като се обръснат косъмчетата, не се ли влошават нещата?
И как се пазиш от слънцето?

Не съм Кари, но да споделя моя опит- не се влошават нещата от бръсненето. За слънцето- мажеш много висок фактор, а лично аз и не ходя на процедури след края на май. Peace При мен нещата с горна устна трудно и бавно. Не, че няма ефект, но е много по- слаб в сравнение с другите зони.  Peace Благодаря за инфото за Изи пей.    bouquet

# 561
Има ли отзиви за тази оферта за дезинфекция на дома от паразити на Фирма Пест контрол?
http://ofertomat.bg/offers/view/65.html
Искам да напръскам за хлебарки.

Аз съм много доволна от Пест Контрол България, ползвах услугите им преди да пуснат офертата.Останах много изненадана от факта, че работят и събота и неделя, момчето което дойде вкъщи беше много отзивчив и ми обясни на дълго и на широко всичко което го питах.Най важното е , че е безвредно за нас хората -аз имам малко детенце и много се притеснявах за това, но всичко е ок и гадинките изчезнаха Simple Smile

# 562
  • София
Моля, ако има някой, който няма да се възползва от този ваучер       http://grabo.bg/sofia/aromamasaj-na-grab-i-vodeshta-venduza-onik … a-za-15lv-0k8zbw9    да ми пише на лични. Трябва ми за подарък( на много удобно за човека място е).
Да си побутна питането от вчера

# 563
  • София

Самото суши беше много хубаво, по мое мнение. Възмущение предизвика поднасянето на соевия сос в използвана бутилка или чашка от кафе, но според последните отзиви хората в ресторанта са си взели бележка и вече го доставят в чашка с капаче за еднократна употреба.

Относно вноса на продукти от Япония- рибата най-вероятно е тукашна; останалите продукти са с дълъг срок на годност и вероятно са внесени доста преди земетресението, или са китайски.  Peace

# 564
  • София
sweetkids_mama , а лесен ли е достъпа до заведението или трябва задължително с кола да се ходи?

# 565
Самото суши беше много хубаво, по мое мнение. Възмущение предизвика поднасянето на соевия сос в използвана бутилка или чашка от кафе, но според последните отзиви хората в ресторанта са си взели бележка и вече го доставят в чашка с капаче за еднократна употреба.
Това беше за Наско суши. За Флоримонт имаше оплаквания от отношението на персонала към "ваучерките" - надявам се да са го поправили, както една съфорумка писа онзи ден, че и на мен ми предстои да ходя другата седмица Praynig

Раник, със 111 или тролей 2ка можеш да идеш доста близо, също и трамвай 7, за друг транспорт в района не се сещам.

# 566
  • София
Момичета, благодаря ви че споделихте за картофките. Никога до сега не съм опитвала от тях (дори не знаех и че съществуват  Grinning )... и аз се възползвах от офертата.   bouquet  Hug

# 567
  • София
 Пух  Hug

# 568
  • Sofia
Момичета, благодаря ви че споделихте за картофките. Никога до сега не съм опитвала от тях (дори не знаех и че съществуват  Grinning )... и аз се възползвах от офертата.   bouquet  Hug
И аз така.   bouquet

# 569

Относно вноса на продукти от Япония- рибата най-вероятно е тукашна; останалите продукти са с дълъг срок на годност и вероятно са внесени доста преди земетресението, или са китайски.  Peace
О, не знаех, че произвеждаме сьомга, риба тон, кинг фиш  Joy Joy Joy. Как ще е тукашна, бе жена????

Общи условия

Активация на акаунт