Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 9

• 47 264
  • 682
  •   1
Отговори
# 195
# 196
ресторант "Бижу"-  снощи хапнахме там.Храната беше вкусна, но определено се пести от към месни продукти в порциите Simple Smile 6/10

# 197
Добро утро дами   bouquet

Вчера бях на безиглена мезотерапия в студио Sassy /София/. Процедурата е приятна, дамата е мила, резултат - мека, чиста кожа, но не някаква драстична или видима промяна. Имам още 2 ваучера, ще видим след тях.
В събота бяхме на рафтинг с РеФлип. Обичам ги тези момчета! Както винаги бяха страхотни.

Нищо не ви хваща окото, ама гледайте каква симпатична оферта има в Бургас: http://vipoferta.bg/offer.php?offer_id=172
И е с доставка до цялата страна по куриер.
Шехина тъкмо има повод да украси стените Wink. Поздравления!

# 198
сега ми попадан този сайт- http://www.avisima.com/.Отново е за отстъпки,но вместо с ваучери е с карта с различно процентно намаление. Още не е функциониращ.Старт- 17.05

# 199
  • София
Аз пък влязох в приключение със закупените от мен 2бр. ваучера за сешоар, маникюр, парче торта и кафе от салон "Бутик". Много съм разочарована, вече прекаляват, явно смятат продадените ваучери за свършена вече работа, те парите са прибрали, за какво трябва да си дават зор повече...
Накратко: Валидност до 07.05.2011, звъня на 27.04- свободни часове няма, празници идвали, те щели да почиват, но щели да удължат валидността. Звъня аз в понеделник-02.05, срока удължен до 13.05, "свободни часове няма.........., но само за закупилите ваучери можели да се възползват от уникаалната възможност да посетят този реномиран салон с доплащане на минималната сума от 10 лв".
Е то бива "замазване на очи", но те явно са решили, че по дърветата растем. явно милите ни български търговци не могат да разберат, че добре замислената им реклама се превръща в антиреклама. Все си казвам, че за глупости няма да се ядосвам , но направо ми кипва като вида, че ме мислят за абсолютна будала. Писах на Грабо, ще споделя какво са ми отговорили.

# 200
  • До хладилника, който обичам
Неканени гости? Унищожи гадинките с обезпаразитяване на до 100 к …  Insecta Bulgaria - дайте да вземем 500 ваучера, че да стане активна сделката  Mr. Green

# 201
  • Варна
Някой да е разгадал как ще се изпълни тази оферта? В сайта не открих цени за доставка до други градове, нито пък в офертата пише как ще стане поръчката с ваучера. Пък ми се иска да взема едни очила за Симона, че миналогодишните ги строши. Rolling Eyes
http://bg.kolektiva.net/sofia/extra/50-45-za-pokupkata-na-ochila-na-disney.html

# 202
  • София
От Колектива често забравят да допишат нещо, аз в четвъртък купих ваучер за игралната зона на Цариградско. В офертата пишеше валидност от 28.04, а на ваучера от 03.05, звъннах, стандартен отговор получих "Ще питаме и ще Ви звъннем", хайде познайте дали звъннаха.
Поохладиха ми ентосиазма за ваучери определено.

# 203
Огромно благодаря, eva_s, naddi, Dianchencebouquet - трогнахте ме! Дано наистина продължим да се обичаме все така до дълбоки старини Heart Eyes Желая го и на вас! Hug

Извинявам се отново за офф-а, но нямаше как и аз да пропусна милите честитки Simple Smile

# 204
  • софия
ресторант "Бижу"-  снощи хапнахме там.Храната беше вкусна, но определено се пести от към месни продукти в порциите Simple Smile 6/10
Запазих за 11 май. Даже и менюто съм си свалила да съм подготвена. Дано е хубаво, че е изненада за РД на майка.

# 205
Мисля, че на всички им охладня тази страст виждам, че темата расте много по-бавно вече Simple Smile Някой беше писал в старата тема, че е купил от офертата на Грабо за  Почивка на Венецианската лагуна. Седем нощувки в Италия - Лидо ди Йезоло, Моля драснете ми на лична кой кога ще пътува. Тези от агенцията няма идея къде ще настанят първата група която заминава Юни !!! Изобщо дали може да ги дадем в Комисията за защита на потребителите, защото в глупавият договор не пише нищичко за хотел. Не знам вече какво съм платила за тия пари, но се притеснявам къде ще пратя хората да почиват, че уж ще е изненада. 

# 206
Здравейте и от мен! Набелязах си оферта за подстригване и сешоар от Салон за Красота J’Аdoore
София; ул. Княз Борис 1, 105. Прави ми впечатление, че често пускат оферти, какви са ви впечатленията от там?
Загледах се и в една оферта за маникюр с декорации от GOLDEN PEARL, понеже адреса им е в Хаджи Димитър и ми е много близо. Но на картата излиза, че е до магазин Фантастико, а там е пазарчето и се чудя къде точно е този салон? Няма там салон  newsm78 странна работа, първо е пазарчето, после има магазин за дрехи и после Първа Инвестиционна банка. По-късно може да им звънна да ги питам.

# 207
  • В полите на Витоша :)
За София

Здравейте!

Да се отчета за Бар-грил Фреди. В неделя към 19:30ч. си оползотворихме ваучера. Доволни сме, ядохме много вкусни домати, гъбите със синьо сирене бяха хубави, взехме и голяма пица за вкъщи, която не беше наистина голяма, но беше вкусна. Палачинките имаха мноооого тънък слой "шоколад" за сметка на сметаната  Thinking Момичето беше много любезно. Учудих се, че по това време нямаше хора, освен нас само още един мъж и жена. Обстановката наистина е много странна с тези диско топки и прожектори... Като цяло + за ваучера.

И да кажа за още един нов сайт, на който попаднах, но още не е стартирал http://www.procent.bg/

# 208
Три месеца след закупуването на ваучера, в предпоследния ден на срока му, оползотворих ваучера за Юмейхо масажа от студио Монк
http://www.imasdelka.com/nasladi-se-na-qponski-masaj-umejho-za-1 … to-za-35lv-fgt12m
Невероятно се чуствам, бях толкова обездвижена и схваната, а след масажа имах чувствто, че съм порастнала с 2 см поне Laughing и не мога да спра да си точа шията, имам чувството че и походката си оправих.
Препоръчвам горещо за хора, без особена двигателна активност, като мен, поне на месец, месец и половина да ходят на такъв масаж.

# 209
Някой да е разгадал как ще се изпълни тази оферта? В сайта не открих цени за доставка до други градове, нито пък в офертата пише как ще стане поръчката с ваучера. Пък ми се иска да взема едни очила за Симона, че миналогодишните ги строши. Rolling Eyes
http://bg.kolektiva.net/sofia/extra/50-45-za-pokupkata-na-ochila-na-disney.html

Да, питах по телефона. Доставката е 5 лв с куриер. При пускането на поръчката трябва да се напишат данните на ваучерите.
Аз пък се чудя на 7-годишно момче ще станат ли   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт