Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 9

• 47 294
  • 682
  •   1
Отговори
# 210
  • София-Младост
Момичета да ви попитам, при купуване на ваучер от Колектива веднага ли изпращат ваучера, пише до 48 часа, но това зависи ли от начина на плащане?
Току що взех два ваучера от тях за масаж, гледам че си ги има в профила ми и от там си ги разпечатвам.

# 211
Ех, вече беше започнало да ми липсва купуването на ваучери Mr. Green - днес се отчетох с един ваучер от Задружно (оползотворих си последните задружни пари) за кафе-ресторант Ротондата Simple Smile Каквото и да е заведението, при такава оферта, която ми излиза точно 3 лв със задружните пари, изобщо не се поколебах Grinning

# 212
  • София-Младост
Ех, вече беше започнало да ми липсва купуването на ваучери Mr. Green - днес се отчетох с един ваучер от Задружно (оползотворих си последните задружни пари) за кафе-ресторант Ротондата Simple Smile Каквото и да е заведението, при такава оферта, която ми излиза точно 3 лв със задружните пари, изобщо не се поколебах Grinning
Заведението си е много хубаво, онзи ден гледах че вече монтират външния бар Simple Smile

# 213
  • Варна
Да, питах по телефона. Доставката е 5 лв с куриер. При пускането на поръчката трябва да се напишат данните на ваучерите.
Аз пък се чудя на 7-годишно момче ще станат ли   newsm78

Мерси, Тина! Hug И аз за 7-годишно ще ги вземам, мисля, че си личи и по снимките кои модели са за по-големи деца. Колебая се между два модела, довечера ще питам госпо'йцата кои предпочита и ще ги поръчам най-вероятно. Дали наистина са Polaroid? newsm78

# 214
  • София
Здравейте,

Вчера се възползвах от оферта - профилактичен преглед, почистване на зъбен камък и полиране с airflow от дентално студио САНОРАЛ/ SanOral Dental

Студиото е всъщност кабинет, поддържат чисто. Останах доволна от отношението и вниманието.
Зъболекарката се постара, беше предвидила талон за отстъпка за следващо посещение на същата цена
мисля че е ок за подобна лека, почти козметична процедура  Peace

# 215
Заведението си е много хубаво, онзи ден гледах че вече монтират външния бар Simple Smile

Страхотно Flutter

# 216
Шехина, честито и от мен! Дълъг и безоблачен семеен живот!
Да не остана по-назад Simple Smile и аз си взех един ваучер за Ротондата.

# 217
Момичета помагайте, трябва ми ваучер за абитуриентска прическа и грим при вече "одобрен" фризьор/ка.Мерси

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 13:10 от danielka74

# 218
  • София
Аз пък влязох в приключение със закупените от мен 2бр. ваучера за сешоар, маникюр, парче торта и кафе от салон "Бутик". Много съм разочарована, вече прекаляват, явно смятат продадените ваучери за свършена вече работа, те парите са прибрали, за какво трябва да си дават зор повече...
Накратко: Валидност до 07.05.2011, звъня на 27.04- свободни часове няма, празници идвали, те щели да почиват, но щели да удължат валидността. Звъня аз в понеделник-02.05, срока удължен до 13.05, "свободни часове няма.........., но само за закупилите ваучери можели да се възползват от уникаалната възможност да посетят този реномиран салон с доплащане на минималната сума от 10 лв".
Е то бива "замазване на очи", но те явно са решили, че по дърветата растем. явно милите ни български търговци не могат да разберат, че добре замислената им реклама се превръща в антиреклама. Все си казвам, че за глупости няма да се ядосвам , но направо ми кипва като вида, че ме мислят за абсолютна будала. Писах на Грабо, ще споделя какво са ми отговорили.

Същата драма имам и аз и определено не съм съгласна с това. Няма да доплащам 10лв, при положение, че се обаждам в срока на ваучера. Вината, че нямат часове си е тяхна, да бяха продали по малко ваучери, след като не могат да се оправят  Crossing Arms
Отивам и аз да се жалвам на Грабо, но мисля да се жалвам и на други места...Да не говорим че Господари на ефира приемат сигнали денонощно  Mr. Green
Определено ме разочароваха, още преди да съм ги посетила и няма да повторя...

Момичето ми каза, че управителите направили реверанс, като удължили срока и като дали след него опцията с доплащане само от 10лв....За мен реверанс и да върнеш парите, на клиентите, които по твоя вина не си обслужил  Crossing Arms

# 219

За мен това са единтсвените 2 заслужаващи си оферти през последните 10 страници,като се има впредвид,че нямам нужда от излишните ми козметични процедури. Благодаря!

# 220
  • София
Зсдравейте!
Не бях в България и малко съм ви изпуснала дирите, но ще наваксам.
Струва ми се, че в момента май няма толкова изгодни сделки като по-рано  Thinking
Все пак си харесах ето този ваучер http://www.dalavera.bg/155/20-lv-za-kola-maska-na-tsyalo-tyalo-v … 50-lv-60-otstapka
някой има ли отзиви за салона?
Извинявам се ако вече е обсъждано.

# 221
White_tulip, пак са евтинички офертите, но в началото беше страхотно голям контраста, а сега има толкова много оферти и като е така голям избора, искаш още по-евтини:)

# 222
mondela, като процент на отстъпката може и да впечатляват, само че на мен нищо не ми хваща окото да го купя.  Wink
Шехина, ще се радвам да прочета как сте изкарали с твоя съпруг в даден ресторант. Да сте живи и здрави!

# 223
Благодаря за хубавата идея!  bouquet

# 224
  • София-Младост
mondela, като процент на отстъпката може и да впечатляват, само че на мен нищо не ми хваща окото да го купя.  Wink
Шехина, ще се радвам да прочета как сте изкарали с твоя съпруг в даден ресторант. Да сте живи и здрави!
То зависи какво търсиш просто. АЗ също от няколко месеца не съм купувала ваучер, просто защото или цената или мястото не ме устройва, или пък има лоши отзиви вече. Но пък днес ми изпадна масаж в моя квартал...Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт