Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 9

• 47 265
  • 682
  •   1
Отговори
# 300
  • София
 Да, може и така да е , на мен Изипей и много банки са ми едно място, но ... аз не искам да давам 1 лв., особено при оферти за 5, 10 лв. примерно. Също не ми се занимава с номер на сметка и т.н. В Задружни ми пращат смс за заявения ваучер, номера и валидността му, а като платя след 1-2 мин. получавам пак със смс потвърждение на ваучера и номера му  Peace Повечето сайтове въведоха Изипей само те се дърпат  Crossing Arms

# 301
Момичета открих нещо, което не ми хареса.
http://grupo.bg/offers/view/3-planini-praznici - обаждах се тези дни за питам за цена на нощувка и ми казаха, че цената е 80лв за двама т.е по 40 лв на човек със закуска за студио. В този случай не виджам къде  е промоцията т.е промоция няма, а си продават на реална цена  Crazy
Няма промоция просто. Тия са големи кухи лейки, дано никой не им се върже.
Аз днес точно гледах готина оферта за почивкаhttp://grabo.bg/vakantziia-za-dvama-na-slanchev-briag-s-50-otstapka-6-noshtuvki-sas-zakuski-v-hotel-lira-036dvq4
Допадна ми , ама няма да се класираме сега.
Линка нещо не се отваря.
Излиза по 20 лв.на човек за нощувка.

# 302
Някой по-горе спомена за Вега Тест - гледах ги в началото, и все ги пропусках, та ако пуснат някоя офертичка сега със сигурност ще се възползвам (дано желанието ми бъде прочетено от правилните хора  Rolling Eyes)

Малко отзиви от мене с късна дата:

EasyEpil - Само хубави неща мога да кажа - и като резултат, и като отношение, определено ме спечелиха за дългосрочен клиент (като допълнително пускат промоциики Wink)

Via Medica - второ посещение, този път не се налагаше да чакам, всичко точно. +   thumbsup

DermaLine - да, и тук бях, имайки предвид леката ми форма на пристрастяване към фотоепилациите, но поне вече почвам да си сформирам мнение и да си подбирам къде бих продължила. Е тук не бих... Процедурата си е ок, но отношението тип "ваучерки" не ми допада...  Confused

Delissimo Bakery Cafe - не знам има ли смисъл да коментирам и има ли и 1 положителен отзив... "Заведението" - дупка, поредните лъжливо завишени цени в офертата, реално никакво намаление, но за сметка на това порциите бяха наполовина от редовно предлаганите, един вид двойно прецакване. И най-фрапантното - истинските цени и "истинските" кроасани и сандвичи са изложени точно пред тебе, проста математика... А за "ваучерите" вадят сандвичите и кроасаните изпод витрината, а не от представените.... За изборът от безалкохолни напитки (точно 3) няма да коментирам; че си поръчахме един вид чай, а те ни донесоха съвсем друг също няма какво да кажа... Не знам до къде може да им стигне наглостта просто  Sick

# 303
http://www.myoffer.bg/offers/Zabaven-uikend-v-Uveselitelen-Park- … rikazkata--Vratza

Това място ни е любимо, ходили сме много пъти!
Ноооо, защо ваучерите са с толкова кратък срок???
Моля ви, удължете го, поне до края на юли!  bouquet
Освен това, нека има заложена уговорката на смяна на големия кръг със среден или с два малки, защото иначе за деца не става.

http://deals.promozona.bg/deals/prikluchenie-v-peshtera-s-50-procenta-namalenie
Още едни наши любими хора! Там сме без ваучери. Препоръчвам детските лагери.

П.П. Всъщност, да уточня. И на двете места има пълна липса на лукс, затова пък много емоция, на второто и доста кал.  Grinning

# 304
  • София
Имам ваучер за хотел Медите, Сандански. Някой има ли отзиви от използван вече ваучер? ( имаше почти 250 закупени, но все още не съм срещнала никакви отзиви)

# 305
Имам ваучер за хотел Медите, Сандански. Някой има ли отзиви от използван вече ваучер? ( имаше почти 250 закупени, но все още не съм срещнала никакви отзиви)

Има отзиви в туристическия.
Колко още хора трябва да отидат лично да проверят, че водата в басейна наистина е студена, просто не знам. ooooh!

# 306

EasyEpil - Само хубави неща мога да кажа - и като резултат, и като отношение, определено ме спечелиха за дългосрочен клиент (като допълнително пускат промоциики Wink)

Via Medica - второ посещение, този път не се налагаше да чакам, всичко точно. +   thumbsup

DermaLine - да, и тук бях, имайки предвид леката ми форма на пристрастяване към фотоепилациите, но поне вече почвам да си сформирам мнение и да си подбирам къде бих продължила. Е тук не бих... Процедурата си е ок, но отношението тип "ваучерки" не ми допада...  Confused

В такъв случай можеш ли да кажеш нещо за Белиз - IPL или за Милано-PTF?
П.П. защо пристрастяване, мислех, че за 5-7 процедури на зона нещата приключват Rolling Eyes

# 307
  • София
Люлин, извинявай имах предвид, че в този форум(който е само за ваучери)  никой не е коментирал...Благодаря за информацията- ще отида да прочета в този туристически какво пише

# 308
Люлин, извинявай имах предвид, че в този форум(който е само за ваучери)  никой не е коментирал...Благодаря за информацията- ще отида да прочета в този туристически какво пише
Моля ти се, за какво ми се извиняваш. Яд ме е, че въпреки всичко "Медите" не си сгряха басейна, а на нас ни провалиха една почивка, откъм  басейн да ти кажа. Виж темите за СПА хотелите или направо търси в гугъл, пак те ще ти излезнат.  Simple Smile

# 309
  • София
Мен ме интересуваше по скоро базата, масажите и отношението към 'ваучер-клиента', а за басейните... имам много особено мнение и почти не ги използвам Simple Smile

# 310
  • София

миласара, чакам да пишеш за Аванто, там ли ще ходиш?

В салон Милано.  Peace И в моя случай нещата не се получиха с 5- 7 процедури. Вече им загубих края, но на мишниците ходя само на поддържащи процедури, интимът има още какво да се желае, а за лицето не ми се говори. Водя тази борба от 4г.  Crossing Arms

# 311

миласара, чакам да пишеш за Аванто, там ли ще ходиш?

В салон Милано.  Peace И в моя случай нещата не се получиха с 5- 7 процедури. Вече им загубих края, но на мишниците ходя само на поддържащи процедури, интимът има още какво да се желае, а за лицето не ми се говори. Водя тази борба от 4г.  Crossing Arms

Confused, направо ме вкарваш в размисъл дали да се захващам, от какво сте доволни в такъв случай Rolling Eyes

# 312
Ами аз съм в началото на "процеса" и то сега има най-видим резултат... А иначе много зони, много процедури, ставам разногледа  Laughing
В Белиз ходих съвсем скоро за лице и още чакам резултата   Rolling Eyes

# 313
Момичета открих нещо, което не ми хареса.
http://grupo.bg/offers/view/3-planini-praznici - обаждах се тези дни за питам за цена на нощувка и ми казаха, че цената е 80лв за двама т.е по 40 лв на човек със закуска за студио. В този случай не виджам къде  е промоцията т.е промоция няма, а си продават на реална цена  Crazy
Няма промоция просто. Тия са големи кухи лейки, дано никой не им се върже.
Аз днес точно гледах готина оферта за почивкаhttp://grabo.bg/vakantziia-za-dvama-na-slanchev-briag-s-50-otstapka-6-noshtuvki-sas-zakuski-v-hotel-lira-036dvq4
Допадна ми , ама няма да се класираме сега.
Линка нещо не се отваря.

Излиза по 20 лв.на човек за нощувка.
А ние смятаме да се закачим за тази оферта за Слънчев бряг Simple Smile да видим дали ще е добре Simple Smile А и юни  малко ме притеснява, че няма да е мн топло и може да не стане за море newsm78

# 314
  • София
Момичета, някакви отзиви за студио Савана? Хубави ли са солариумите? Някъде четох не добри отзиви.. Confused

Общи условия

Активация на акаунт