Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 9

• 47 223
  • 682
  •   1
Отговори
# 360
Дами,имам ваучер за 50 мин солариум за студио Савана в Борово-има бонус и 3 процедури колариум за 15 лв.Пишете ми на лични.Ваучерът е валиден до 10.06.2011

# 361
Малко отзиви...
Наско суши - ползвах го на място - много вкусно суши, макар че цената без ваучер ми се струва прекалено висока - около 45 лв за суши, което стига за двама. Шоколадовият десерт също беше страхотен.
Фотоепилация на подмишници в Belize - ходих само на една процедура досега - много мили и любезни, апаратурата изглежда добре, момичето си разбираше от работата. Имам бемка, която покри с някакъв специален молив - за предпазване. Аз мислех, че просто трябва да се избягва, но използваха бял молив. Дават обяснения, но само ако ги попиташ.

# 362
  • Sofia
Аз днес бях на 2-ра процедура за фотоепилация в Белиз - козметичките са 2 - вероятно нови, понеже предния път процедурата ми прави друга жена. Не говорят изобщо, но пък според мен този път повече се постараха - и да, на мен също ми мазаха бенките с нещо бяло.

Имам ваучер и за постригване, сешоар и лак пак там, но не виждам отзиви. Някой ходил ли е на фризьор и маникюр там?

Взех си ваучер и за Мама Мия, понеже ми е наблизо - като я посетим ще напиша отзиви.

Чудя се за това заведение: http://iskamiaz.bg/offers/VKUSNA-VECHERYA-ZA-DVAMA-V-RESTORANT-% … 9,40-lv.-!25.html      някой знае ли го, добро ли е?

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 18:53 от vaflichka

# 363
.....
Чудя се за това заведение: http://iskamiaz.bg/offers/VKUSNA-VECHERYA-ZA-DVAMA-V-RESTORANT-% … 9,40-lv.-!25.html      някой знае ли го, добро ли е?
Ходили сме в това заведение, останахме доволни ... вкусна храна, добро обслужване, приятна обстановка.

# 364
  • София

Имах желание да взема ваучер за тази оферта, но по телефона разбрах, че е само за пушачи, което нас лично ни отказа.

# 365
И аз трябва да си записвам вече час за Порто Релакс,че то не остана за кога. ooooh!
Предполагам, че едва ли ще има възможност да ми направят процедурите в различни дни. Rolling Eyes

# 366
Да не пропусна да се отчета и аз за ресторант "Бижу"- София Simple Smile Нали обещах, че ще дам отзив за първото ни семейно посещение на заведение Mr. Green, ето че тази вечер ни беше първият път Simple Smile С две думи - много сме доволни, даваме оценка 8/10, всичко беше чудесно, заведението е с приятен интериор, има нелоша градина, храната е вкусна, обслужването - задоволително, слабости бяха това, че само една девойка бяха натоварили с това да обслужва заведението и месото в сача ни беше кът, както очаквахме след отзивите тук. Иначе поръчахме касапски сач, гръцка салата, чушки бюрек и каничка наливно вино и всичко на всичко доплатихме около 8 лв над 25-те от ваучера. Храната си беше сравнително добра, както писах по-горе, нямаме особени оплаквания, само да вземат да предвидят малко повече месо все пак, иначе си беше вкусно, но пък малко по-вегетарианско от очакваното. И все пак бихме посетили отново! Simple Smile

# 367
Да не пропусна да се отчета и аз за ресторант "Бижу"- София Simple Smile Нали обещах, че ще дам отзив за първото ни семейно посещение на заведение Mr. Green, ето че тази вечер ни беше първият път Simple Smile С две думи - много сме доволни,

как миличко звучи  Mr. Green

# 368
Момичета, някакви отзиви за студио Савана? Хубави ли са солариумите? Някъде четох не добри отзиви.. Confused

За съжаление на мен не ми харесаха особено. След 30-40 минути и 3-4 изгаряния резултатът беше черни крака и корем, а абсолютно бели ръце и лице... Вярно, че по принцип ръцете ми по-трудно почерняват, но на други солариуми това не ми се беше случвало. Определено има нещо нередно в тези.. Въпреки че при другите клиентки, които виждах, имаше ефект и на ръцете и лицето. Не знам от мен ли е, но след като смених солариума си почернях навсякъде равномерно.

Иначе хората от персонала са мили.

# 369
  • софия
София
Джуфка вчера си избра тези очила от тази оферта. Жената беше страшно мила и любезна, подари й и връзка и торбичка за очилата, че била много сладка  Crazy Моята срамежливка остана доволна и гордо ходи цял ден с тъмни очила. В магазина, като че ли, има малко повече модели очила, отколкото в сайта. (имаше едни много яки с големи квадратни рамки, но на моята не й седяха добре. Бяха големи за лицето й Sunglasses)

# 370
Привет Simple Smile

Търся някакъв изгоден ваучер за фитнес, който се намира в центъра или в близост до Красна Поляна, Сердика, Зона Б-5, Б-18 или някои друг близък район на града.
Има много изгоден в Грабо, но е в Младост2... Ако сте виждали нещо, споделете.   bouquet

Също да имате някакви отзиви за това студио?
http://grupo.bg/offers/view/studio-maniq

# 371
  • София
Момичета, някакви отзиви за студио Савана? Хубави ли са солариумите? Някъде четох не добри отзиви.. Confused

За съжаление на мен не ми харесаха особено. След 30-40 минути и 3-4 изгаряния резултатът беше черни крака и корем, а абсолютно бели ръце и лице... Вярно, че по принцип ръцете ми по-трудно почерняват, но на други солариуми това не ми се беше случвало. Определено има нещо нередно в тези.. Въпреки че при другите клиентки, които виждах, имаше ефект и на ръцете и лицето. Не знам от мен ли е, но след като смених солариума си почернях навсякъде равномерно.

Иначе хората от персонала са мили.

Много ти благодаря, че го сподели.  bouquet Тъкмо днес смятах да закупя един ваучер. Отказвам се.И друг беше писал подобно мнение в предишните теми и няма да рискувам.

# 372
  • София
Привет Simple Smile

Търся някакъв изгоден ваучер за фитнес, който се намира в центъра или в близост до Красна Поляна, Сердика, Зона Б-5, Б-18 или някои друг близък район на града.
Има много изгоден в Грабо, но е в Младост2... Ако сте виждали нещо, споделете.   bouquet

Ако търсиш нещо в центъра бих ти препоръчала фитнес Олимп на Оборище! В момента нямат ваучери, но цените им са най-изгодните в района! Мес.карта за 8 посещения ми излезе 35лв  Peace Имат и сайт в нета, потърси го за повече инфо ако те устройва   

# 373
  • София
Цитат
Цитат
Аз днес грабнах 2 бутилки бяло вино от тази оферта http://www.zadrujno.bg/575/bialo-vino-rekolta-2008-shardone-vina … ane-otstapka.aspx и със задружните пари ми излезе напълно безплатно  Hug Дано да е добро, защото мисля да почерпя с него гостите за именния ми ден  Laughing
Аз направих справка, че 3л. от същата реколта се предлагат за 9 лв. регулярна цена и се отказах.

Цитат
Аз също проверих, защото харесвам виното им - това, което се предлага на сайта е Резерва, а не обикновеното за 3 лв. литъра. Взех си от Резервата Simple Smile

Искам да споделя, че виното от тази оферта е страхотно, много ни хареса, и на гостите ни  също  newsm44

# 374
Привет Simple Smile

Скъпо!
Ако имаме гаранция,че са сменяни лампи или че е на малко часове,бих си ходила и на редовна цена Sad
Разочарована съм от солариумите и че нямаме никаква защита

Нека се оплача от един солариум "Инферно". Имаше ваучери "15 мин.солариум  за 4 лв.". Дотук добре. Лошото е,че собственика-далаверджия гледа само как да вземе парите и после не го интересува дали ще ме спечели за клиент. Казва,че този ваучер трябвало да се използва наведнъж. Той губи,защото не бих отишла там втори път, добре че си взех само един ваучер   Sick
А най-смешното е,че казва,че сайтът му е взел данните без негово разрешение.
Предполагам ,че и пари няма да вземе той в тази ситуация  hahaha

Последна редакция: сб, 07 май 2011, 13:53 от Magnifique

Общи условия

Активация на акаунт