Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 9

• 47 244
  • 682
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Регистрирах се в DEALS.BG. Пише, че може да се активира някакъв промоционален код. Някой да е чувал как се получава?

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 23:03 от Тaня67

# 346
# 347
  • София
Аз днес грабнах 2 бутилки бяло вино от тази оферта http://www.zadrujno.bg/575/bialo-vino-rekolta-2008-shardone-vina … ane-otstapka.aspx и със задружните пари ми излезе напълно безплатно  Hug Дано да е добро, защото мисля да почерпя с него гостите за именния ми ден  Laughing
Аз направих справка, че 3л. от същата реколта се предлагат за 9 лв. регулярна цена и се отказах.

Аз също проверих, защото харесвам виното им - това, което се предлага на сайта е Резерва, а не обикновеното за 3 лв. литъра. Взех си от Резервата Simple Smile

Да се похваля, днес взех бутилките с вино. Магазинчето никак не е близо до нас, малко е, но пък е обзаведено със стил и ми хареса. Има голямо разнообразие от вина, ракии и бонбони. Продавачката беше много мила и любезна. И да потвърдя - виното наистина е резерва, и реалната му цена е 10 лв. на бутилка (както беше и в офертата).
След няколко дни ще споделя отзиви и за самото вино Simple Smile  Wink

# 348
Люлин, извинявай имах предвид, че в този форум(който е само за ваучери)  никой не е коментирал...Благодаря за информацията- ще отида да прочета в този туристически какво пише
Моля ти се, за какво ми се извиняваш. Яд ме е, че въпреки всичко "Медите" не си сгряха басейна, а на нас ни провалиха една почивка, откъм  басейн да ти кажа. Виж темите за СПА хотелите или направо търси в гугъл, пак те ще ти излезнат.  Simple Smile

Аз явно съм имала късмет с басейна. Имах ваучер, който използвах на 3 и 4 март и басейна беше супер ок.

# 349
  • София
Бях днес в студио за красота Милано на фотоепилация (мишници и интим). Като за квартален салон е добре, чисто е, бяха любезни. Доста бързо ми направиха процедурата, което за мен е добре. С този апарат ме боля малко повече от обичайното на интима, под мишниците- не. Зоната около ануса я правели само при изрично желание от страна на клиента. Само не разбрах дали се заплаща допълнително, защото вече нямам нужда да ме "светкат" там. Като цяло съм доволна. Peace
Получих си и храната на дребните от Ян Бибиян- те я одобриха. Laughing

# 350
Търся ваучер за смяна на гуми, ако някой има излишен да ми пише на лични. Предварително благодаря!

# 351
  • Sofia, BG
Пък аз в тази връзка искам да похваля козметичката от Бона Деа, която въпреки че срокът на ваучера за почистване на лице беше до 30.04 и нямаше свободни часове до този срок, предложи да ме вземе през Май.  newsm10

И аз да похваля пък момчето, което прави сешоарите в Бона Деа. Обадих се в понеделник да си запиша час, тъй като ваучерът ми изтича на 10 май, а той каза, че няма проблеми, ще ме вземе и след това, защото преди Гергьовден всичко е заето  smile3501

хаха днес сме им се натресли всички с изтичащи ваучери  Laughing И моя е до 10ти, но без проблеми ме записаха за по-нататък  Peace

# 352
AnnaGaudi, били сте на националния празник, били са подготвени, явно. Grinning

# 353
София
Сешоар в студио Кокона : http://www.hitoff.bg/team.php?id=43

Sad
Мацката ме ми и суши точно час, накрая вече едвам издържах. Исках съвсем обикновено изправяне на средно дълга коса, обикновено отнема макс. 40 мин. Стара се доста, ама докато стигна до най-близкото фото и прическата ми вече беше на вълни, на букли и прочие, въпреки че изрично помолих за много и силен лак, а получих леко подпръскване.... Ми за 15 минутен ефект и 7 лв. са много.

lepidopteria   Shocked маникюра ти ме уби.

Ох да ви се оплача - моя Гелиш издържа няма и 10 дена и се обели на 2 пръста Sad. Май ще поспирам и аз ваучерите.

# 354
София
Аз днес бях на маникюр и педикюр в Derma Line. Доволна съм, момичето беше мило и внимателно, персоналът беше ненатрапчив, не са ме третирали като "ваучерка". Добре обработи загрубелите участъци по краката, лакира ме хубаво. Единствената ми забележка е, че уж има много лакове, а всъщност се оказа, че в повечето е останало съвсем на дъното на шишето, което ограничи избора на цвят  Peace

# 355
Търся ваучер за смяна на гуми, ако някой има излишен да ми пише на лични. Предварително благодаря!
Стандартно смяната на гуми е 20 лева в евтините гумаджийници в крайните квартали.

# 356
Е,надявам се тук да няма такива,които са се излъгали да купят суши Енсо...
 Предложение:В началото на всяка тема ,наред със страниците,да се слагат и черния, белия и сивия списък Simple Smile за по-лесно ориентиране.Или поне категоричните бял и черен(май бяха зелен и червен  Grinning).

# 357
  • софия
Категоричен черен и бял няма. А списъците толкова много нараснаха, че аз, честно казано, вече не мога да ги поддържам. Списъкът е в предишната тема, към която има линк в първия пост. В следващата тема мога да сложа отпратка конкретно към списъка, но той ще е пълен и актуален към онзи момент.

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 10:55 от zvanche

# 358
  • София
Дами, някоя да има информация за салона от тази оферта?

http://www.piperki.bg/offer/id-40/%D0%9C%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BA … A%D1%8E%D1%80.htm

# 359

Общи условия

Активация на акаунт