Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 9

• 47 248
  • 682
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Ms.Forsyte,  ти в кой салон ходи и имаше ли проблем със записването на час?

# 331
Тази оферта важи само за салона на ул. Солун  Peace
И аз имам ваучер, радвам се на хубавия отзив  Flutter

# 332
  • София
 Ох, че съм заспа  hahaha

# 333
  • Някъде на път....
...............................
Искам да споделя мнение за Аюрведа - Абхаянга масажа - Belize. Масажиста през цялото време мърмори, колко е уморен, гладен, чудел се какво да яде и тем подобни ... претупа ме и като цяло изобщо не останах доволна от него. Съответно повече не бих отишла там на масаж и не бих го и препоръчала. Самият масаж беше приятен, но обстановката и масажистът никак не спомогнаха да се почувствам добре и релаксирала. Като препоръка ще кажа, момичета, не ходете към края на деня  Rolling Eyes

И моя съпруг се чувстваше по същия начин - Мноооого недоволен. Каза, че изобщо не би повторил масаж там, та ако ще и пари да му дават!!!  Sad

# 334
Здравейте, мами! Да се включа и аз - до момента 2 пъти съм купувала ваучери - от Голдън дийлс и Випоферта. Вторият ваучер ми предстои да го използвам - някой бил ли е в козметично студио Шер да сподели мнение?
Иначе сега има награди за всеки новорегистрирал се в dadeno.bg. Скромна награда, но пък всеки получава. Моята ще използвам още утре за Гергьовден и ще поздравя Георгевците Laughing с поздрав в рими.
Ще ви следя с интерес!

# 335
  • София
Същата драма имам и аз и определено не съм съгласна с това. Няма да доплащам 10лв, при положение, че се обаждам в срока на ваучера. Вината, че нямат часове си е тяхна, да бяха продали по малко ваучери, след като не могат да се оправят  Crossing Arms
Отивам и аз да се жалвам на Грабо, но мисля да се жалвам и на други места...Да не говорим че Господари на ефира приемат сигнали денонощно  Mr. Green
Определено ме разочароваха, още преди да съм ги посетила и няма да повторя...
Момичето ми каза, че управителите направили реверанс, като удължили срока и като дали след него опцията с доплащане само от 10лв....За мен реверанс и да върнеш парите, на клиентите, които по твоя вина не си обслужил  Crossing Arms
jijibiji  съжалявам, че и ти си се сблъскала с това. Аз говорих с Грабо, казаха, че ще помислят да върнат част от сумата като виртуални пари...още нищо не са направили де, но то в ситуацията сме на колене.
След като видях, че не мога да си използвам ваучера за сешоар и маникюр в салон "Бутик", реших от рано да запазя час за друг салон, за който съм закупила ваучер, пак през Грабо.
Става въпрос за салон Porto Relax. Току що се чух с тях, първи възможен час за масаж на 19.05 от 14ч.
Обясних, че ходя на работа и няма как да се случи по никое време да ходя на маникюр, фризьор и масаж, трябва да е след 17ч. Отговора "Всички часове са запазени...Еми вземете си отпуск".  ooooh!
Не мога да разбера аз ли на куци оферти попадам или всички гледат да замажат очите на клиентите. Взех си този ваучер с голямо желание, салона ми е близо, надявах се да мога да отделя малко време само за мен и да се поглезя.
Оставам с впечатление, че предлагайки часове само в работно време, от салона се надяват да обслужат колкото се може по-малко от закупилите ваучерите. Те парите са си ги получили предполагам вече.
Това си е направо подигравка.

# 336
  • София
Пък аз в тази връзка искам да похваля козметичката от Бона Деа, която въпреки че срокът на ваучера за почистване на лице беше до 30.04 и нямаше свободни часове до този срок, предложи да ме вземе през Май.  newsm10

# 337
  • Някъде на път....
София
Аз пък си взех тази оферта днес Поръчай 100 бр. пълноцветни едностранни визитки с включен дизайн … место за 15.50лв.

Да споделя за детски център Абракадабра. Много сме доволни аз и приятелката ми.
В събота оставихме децата за цели 3 часа по тази оферта -  3 часа забавления за вашето дете - 3 часа свобода за вас от Детс … тър „Абракадабра”. Децата се наиграха доволно. Пили вода и сок, яли солетки....
Много весело им беше когато ги взехме, а момичетата бяха изключително мили и любезни!  Peace

# 338
Ms.Forsyte,  ти в кой салон ходи и имаше ли проблем със записването на час?
Борово, офертата важи само за този салон. Записах си час един ден предварително. 

# 339
Става въпрос за салон Porto Relax. Току що се чух с тях, първи възможен час за масаж на 19.05 от 14ч.
ooooh! И аз имам такъв ваучер.

# 340
  • София
Да похваля Грабо. Имах проблем с поръчката на плата от ресторант "Параграф". Писах на Грабо и след тяхното съдействие въпросът се уреди - ще получа доставката в удобния за мен ден и час.

# 341
  • В полите на Витоша :)
Пък аз в тази връзка искам да похваля козметичката от Бона Деа, която въпреки че срокът на ваучера за почистване на лице беше до 30.04 и нямаше свободни часове до този срок, предложи да ме вземе през Май.  newsm10

И аз да похваля пък момчето, което прави сешоарите в Бона Деа. Обадих се в понеделник да си запиша час, тъй като ваучерът ми изтича на 10 май, а той каза, че няма проблеми, ще ме вземе и след това, защото преди Гергьовден всичко е заето  smile3501

# 342
  • София
zvet81 аз бях закупила 2 ваучера за Порто Релакс-първият го използвах без никакъв проблем със записването на час. За втория ваучер отидох на място да си запиша час миналата седмица( имах работа на близо)-наистина вечерните  им часове бяха запълнени( както и съботите). Записах се за 20 май

# 343
...............................

И моя съпруг се чувстваше по същия начин - Мноооого недоволен. Каза, че изобщо не би повторил масаж там, та ако ще и пари да му дават!!!  Sad

Би ли споделила защо не му е харесал? Аз подарих 2 ваучера и ще стане голяма излагация....

# 344
  • София
днес съм много недоволна от ваучерите
първо салон арлет в гео милев - сешоар и измиване - е такова скубане и горене със сешоара няма - иначе сешоара е ок малко съм в стил Андреа ама ще го преживея - http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/229517_1015017472 … 752_7747247_n.jpg на живо обема е още по- голям
маникюр и педикюр от студио Ася Пиронкова - персонала е  доста възрастен(педикюристката беше около 60г , маникюристката около 50 г) , педикюра трая не повече от 15 мин ,въобще не ми оформи ноктите нито ми сложи кремче, ръцете исках само лак е по калпаво и аз не съм се лакирвала http://i253.photobucket.com/albums/hh60/lepidopteria/NAILS/IMAG0084.jpg
http://i253.photobucket.com/albums/hh60/lepidopteria/NAILS/IMAG0085.jpg
п.с педикюристката спомена , че знаела всичко - правела коси , крака , ръце, лице.. абе всичко

Общи условия

Активация на акаунт