Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 9

• 47 179
  • 682
  •   1
Отговори
# 405
Добър е дизайна, но защо бутате този FB навсякъде, минавайки с курсорът на офертата е доста дразнещо изобщо не знам защо все се слагат връзки към FB- абсолютно безполезно.

Последна редакция: пн, 09 май 2011, 08:12 от Ragga

# 406
Някой има ли отзиви от това суши?
http://assa.me/sushi-set-kabuki

# 407
Моите забележки относно новия сайт са свързани с оранжевите полета където пише цената:
Според мен думите "Купи за" са напълно излишни и само товарят това поле, намалената цена би трябвало да е на първо място, а едва след това тази задрасканата - лично на мен стария начин на информация с % и цена повече ми допадаше, и трето тази комбинация от оранжев цвят и бели букви е несполучлива!

Иначе поздравления, аз следя само Вашия сайт!

# 408
Моите забележки относно новия сайт са свързани с оранжевите полета където пише цената:
Според мен думите "Купи за" са напълно излишни и само товарят това поле, намалената цена би трябвало да е на първо място, а едва след това тази задрасканата - лично на мен стария начин на информация с % и цена повече ми допадаше, и трето тази комбинация от оранжев цвят и бели букви е несполучлива!

Иначе поздравления, аз следя само Вашия сайт!

Благодарим, тъкмо на това обръщаме внимание в момента!

# 409

Разгледай няколко страници по-назад или използвай търсачката, вече няколко пъти го обсъждахме в тази тема. Повечето мнения като че ли бяха позитивни  Peace

# 410
  • София
Влизам,да споделя отзиви за Вечеря за двама в Турски Ресторант ПАША( Голдъндийлс)

Това е най-неспопучливия ми ваучер!  ooooh!
Преди два дена направих резервация за 12.30ч. неделя. Днес отиваме с милото в 12.30, заведението празно и момичето казва " Ще трябва да почакате 30мин, за да загрее скарата". Еми ще чакаме, какво да правим. Пихме по едно турско кафе и един турски чай. Ваучерът трябваше да включва : "2 основни ястия (мешана скара oт различни видове месо + 4 вида гарнитури) и 2 десерта". По едно време се появява сервитьорката с табла и на нея 4 вида мезелъци в десертни чинийки и предлага да си изберем. Избрахме патладжан с чушки, пак повтарям в малка десертна чинийка. Да, беше вкусно. Милото вика, ти сигурно не си разбрала, не са 4 вида гарнитури, а от 4 се избира. Викам си, как й да е. Поръчахме един хляб/лаваш/, което се оказа много голяма тънка питка със сусам. Много вкусна и добре, че я поръчахме, че се наядохме с него, защото ядененто дойде след 1.10час.  Shocked Е не можаха ли да ни предупредят, че скарата им загрява в 1.30, та да дойдем направо тогава и да не висим там като сополи?! Naughty "мешаната скара" беше едно кабапче-подно нещо от агнешко и телешко (ММ не го яде, че не понася агнешко  Laughing) и три крилца + 3 вида салатки. Не беше лошо на вкус. Десертите - баклава или кадаиф по избор. Ставах, но нищо особено. Когато дойде време за сметката, се оказа, че патладжанчето в миниатюрен размер, струва 5.90лв и трябва да си го платим.  Crossing Arms Не съм за 6лв., ама при все, че идвам с ваучер за 15лв., от къде на къде ми натрисат нещо ненужно за почти половината пари на ваучера?!  Naughty Да бяха предупредили, пък ние да си преценяваме дали да го взимаме.  Crossing Arms Слушахме и Глория. Е, не съм луд фен на турската музика, ама на Глория хич не съм. И като съм отишла на турски ресторант предпочитам турско да слушам или поне нещо нормално! Като цяло 3/10. Няма да повторя!  Stop

# 411
Кабуки е най-добрия суши ресторант в София. Сушито им е отлично. Т.е. тука гледай дали те устройва цената... Т.е. има оферти за по кило суши за тези пари (разбира се, с не толкова добро качеество)...

# 412
Кабуки е най-добрия суши ресторант в София. Сушито им е отлично. Т.е. тука гледай дали те устройва цената... Т.е. има оферти за по кило суши за тези пари (разбира се, с не толкова добро качеество)...

Напълно се съгласявам с това мнение.
Провери дали те устройва местоположението, тъй като се взима на място. Иначе сушито е екстра като качество.

# 413
  • София
Добър е дизайна, но защо бутате този FB навсякъде, минавайки с курсорът на офертата е доста дразнещо изобщо не знам защо все се слагат връзки към FB- абсолютно безполезно са.

Напълно съм съгласна- бутонът за ФБ е огромен и безполезен.  Peace

# 414
  • София
Здравейте,

искаме да ви помолим за вашето мнение. До няколко часа ще стартираме нова версия на сайта ни VsichkiOferti, ще се радваме ако дадете вашето мнение и препоръки.

Новата версия може да видите на - http://vu2016.admin.dev.tenis.bg/

Поздрави,
Екипа на ВсичкиОферти.бг

И на мен така ми допада повече оформлението на сайта ви. Хубаво е че могат да се подредят по най-нови оферти   bouquet
Единственото което на мен не ми харесва е че не се виждат хубаво цените. Нито реалната, нито намалената - не знам дали само при мен не е така (може и да е от "Internet Explorer" -a ми), но се виждат наполовина. А там където фонът е бял, изобщо не се вижда цена, а само червен знак за задраскване

# 415
еейй браво много е хубав и новия вид на всичкиоферти ..ноо май само на мен ми харесваше повече с по-големите картинки ;ДД Иначе браво! Радвам се за подобренията ,защото следя точно вас Simple Smile
 Успех Simple Smile)))

# 416
Влизам,да споделя отзиви за Вечеря за двама в Турски Ресторант ПАША( Голдъндийлс)

Това е най-неспопучливия ми ваучер!  ooooh!
Преди два дена направих резервация за 12.30ч. неделя. Днес отиваме с милото в 12.30, заведението празно и момичето казва " Ще трябва да почакате 30мин, за да загрее скарата". Еми ще чакаме, какво да правим. Пихме по едно турско кафе и един турски чай. Ваучерът трябваше да включва : "2 основни ястия (мешана скара oт различни видове месо + 4 вида гарнитури) и 2 десерта". По едно време се появява сервитьорката с табла и на нея 4 вида мезелъци в десертни чинийки и предлага да си изберем. Избрахме патладжан с чушки, пак повтарям в малка десертна чинийка. Да, беше вкусно. Милото вика, ти сигурно не си разбрала, не са 4 вида гарнитури, а от 4 се избира. Викам си, как й да е. Поръчахме един хляб/лаваш/, което се оказа много голяма тънка питка със сусам. Много вкусна и добре, че я поръчахме, че се наядохме с него, защото ядененто дойде след 1.10час.  Shocked Е не можаха ли да ни предупредят, че скарата им загрява в 1.30, та да дойдем направо тогава и да не висим там като сополи?! Naughty "мешаната скара" беше едно кабапче-подно нещо от агнешко и телешко (ММ не го яде, че не понася агнешко  Laughing) и три крилца + 3 вида салатки. Не беше лошо на вкус. Десертите - баклава или кадаиф по избор. Ставах, но нищо особено. Когато дойде време за сметката, се оказа, че патладжанчето в миниатюрен размер, струва 5.90лв и трябва да си го платим.  Crossing Arms Не съм за 6лв., ама при все, че идвам с ваучер за 15лв., от къде на къде ми натрисат нещо ненужно за почти половината пари на ваучера?!  Naughty Да бяха предупредили, пък ние да си преценяваме дали да го взимаме.  Crossing Arms Слушахме и Глория. Е, не съм луд фен на турската музика, ама на Глория хич не съм. И като съм отишла на турски ресторант предпочитам турско да слушам или поне нещо нормално! Като цяло 3/10. Няма да повторя!  Stop

Предстои ми да ходим на този ресторант и ме интересува лаваша не си ли го платихте или влиза във ваучера.

Въпрос към  vsichkioferti: Защо не са включени офертите от всички подобни сайтове за колект.пазаруване?Сещам се за няколко такива и на какъв принцип избирате кои оферти да качвате?За мен е наудобно да ровя по всичките места, да не пропусна нещо..

# 417
  • София
какво ще кажете за днешната оферта от Колектива за детска кухня.
4,50 за колко време  Thinking

# 418
  • софия
ЕНСО продължават с агресивната промоция. С всяка следваща, "реалната" цена на сушито им се увеличава, а те все "по-голямо" намаление правят hahaha (да видиш ти!) И 99 балами има, които са се набутали до момента  ooooh!

# 419
  • София
Искам да ви се оплача, че съм най-голямата глупачка, която реши за един купон у нас, да изненада гостите си с професионално направени хапки по ето тази оферта: http://ofertite.bg/sofia/plato-ot-hapki-s-dostavka-s-50-otstapka-0hfvsr. След като се наложи да моля Грабо за съдействие, за да приемат доставката ми за деня, който ми трябваше, 100 пъти съжалих за това. Доставката дойде раничко, но нека да приемем, че е била навреме. Затова пък хапките бяха отвратителни!. Да не говорим, че не отговаряха на описаното в офертата - поръчах плата 1 и 7. В 1 нямаше каперси, ама хайде да не ставам дребнава. Затова пък в 7 изобщо липсваха брускети с прошуто и пармезан. За сметка на тези с домати и нещо като моцарела. Като доматите бяха така сложени, че още при доставката брускетите бяха омекнали и разкашкани. Съжалявам, че в бързината подходих с доверие и ги приех, трябваше да ги проверя преди да си дам ваучера.

Добре, че хапките бяха просто малка част от предвиденото меню за купона. От всички тях успях да подбера само 30-тина, които предложих на гостите си.

Общи условия

Активация на акаунт