Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 9

• 47 145
  • 682
  •   1
Отговори
# 420
  • София
какво ще кажете за днешната оферта от Колектива за детска кухня.
4,50 за колко време  Thinking
И аз се интересувам от тази оферта. Какво според вас означава, че можем да купим 5 ваучера, но да използваме само 1? Другите 4 кой ще ги ползва ми е много интересно? newsm78

# 421
  • София-Младост
И аз се интересувам от тази оферта. Какво според вас означава, че можем да купим 5 ваучера, но да използваме само 1? Другите 4 кой ще ги ползва ми е много интересно? newsm78
4 съседки освен да поръчат храната и да ти я дадат:)

# 422
  • София
 Joy не се бях сетила

# 423
От миналата седмица сайтът на Колектива ми прави проблеми- забива, едва зарежда. Друг с такива оплаквания има ли?

# 424
  • София
hotday, не не влиза. Струва 2,90лв, но е много хляб, може за 3-4 човека да стигне.  Peace

# 425
Искам да ви се оплача, че съм най-голямата глупачка, която реши за един купон у нас, да изненада гостите си с професионално направени хапки по ето тази оферта: http://ofertite.bg/sofia/plato-ot-hapki-s-dostavka-s-50-otstapka-0hfvsr. След като се наложи да моля Грабо за съдействие, за да приемат доставката ми за деня, който ми трябваше, 100 пъти съжалих за това. Доставката дойде раничко, но нека да приемем, че е била навреме. Затова пък хапките бяха отвратителни!.

И аз имам ваучер...  Tired

# 426
# 427
Моите забележки относно новия сайт са свързани с оранжевите полета където пише цената:
Според мен думите "Купи за" са напълно излишни и само товарят това поле, намалената цена би трябвало да е на първо място, а едва след това тази задрасканата - лично на мен стария начин на информация с % и цена повече ми допадаше, и трето тази комбинация от оранжев цвят и бели букви е несполучлива!

Иначе поздравления, аз следя само Вашия сайт!

Благодарим, тъкмо на това обръщаме внимание в момента!

VsichkiOferti.bg, моля Ви, върнете краткото описание на адреса от офертата! Това беше едно от основните неща, които гледах докато преглеждам вашия сайт, така си спестявах поне 15 мин. от отваряне на всяка оферта и гледане на местоположението на фирмата, която я предлага!!! Офертите, които изглеждаха интересно , но при които липсваше това кратко описание дори не ги отварях (кликвах).  Mr. Green
Много е важна тази информация, умолявам ви, не пестете място от нея точно!  Praynig  Praynig Praynig  Flutter
Може поне да я впишете в "дразнещото" изскачащо "нещо" при посочването с курсора (ужасно дразнещо е, между другото!!!)  Laughing

# 428
  • софия

VsichkiOferti.bg, моля Ви, върнете краткото описание на адреса от офертата! Това беше едно от основните неща, които гледах докато преглеждам вашия сайт, така си спестявах поне 15 мин. от отваряне на всяка оферта и гледане на местоположението на фирмата, която я предлага!!! Офертите, които изглеждаха интересно , но при които липсваше това кратко описание дори не ги отварях (кликвах).  Mr. Green
Много е важна тази информация, умолявам ви, не пестете място от нея точно!  Praynig  Praynig Praynig  Flutter
Може поне да я впишете в "дразнещото" изскачащо "нещо" при посочването с курсора (ужасно дразнещо е, между другото!!!)  Laughing
Подкрепям за адреса. Изкачащото "нещо" за сега не ми е дразнещо. Ако сложите там адреса от офертата ще е много полезно. Peace

# 429
  • София-Младост
С един ваучер получавате храна за деца от 10 месеца до 3 години за 3 дни или за деца от 3 до 7 години за 2 дни.

# 430
  • София
Искам да ви се оплача, че съм най-голямата глупачка, която реши за един купон у нас, да изненада гостите си с професионално направени хапки по ето тази оферта: http://ofertite.bg/sofia/plato-ot-hapki-s-dostavka-s-50-otstapka-0hfvsr. След като се наложи да моля Грабо за съдействие, за да приемат доставката ми за деня, който ми трябваше, 100 пъти съжалих за това. Доставката дойде раничко, но нека да приемем, че е била навреме. Затова пък хапките бяха отвратителни!.

И аз имам ваучер...  Tired

Съветът ми е да огледаш блюдата внимателно, преди да ги приемеш. И не поръчвай брускетите на никаква цена! Освен това не разчитай на указания 3-дневен срок за поръчката - моята я приеха с триста зора, след съдействие от страна на Грабо. Звънни поне седмица преди датата, на която ти трябват хапките. И дано имаш късмет с готвача!

# 431
  • София
4,50 за колко време  Thinking
С един ваучер получавате храна за деца от 10 месеца до 3 години за 3 дни или за деца от 3 до 7 години за 2 дни.
Погледнах менюто в сайта им, мен лично супиЧКА, киселЧЕ от бананЧЕ и подобни умалителни са ми досадни и дразнещи. И самото меню не ми хареса, затова ще пасувам.
Ако някой рискува с тая кухня, да каже после две думи, за другия път да знаем  Laughing, дали да хапваме от тая кухниЧКА  bowuu.

# 432

, моля Ви, върнете краткото описание на адреса от офертата! Това беше едно от основните неща, които гледах докато преглеждам вашия сайт, така си спестявах поне 15 мин. от отваряне на всяка оферта и гледане на местоположението на фирмата, която я предлага!!!
Присъединявам се! Наистина е много удобно, да гледаш оферти, от които няма как да се възползваш е безмислено.

# 433
http://www.dada.bg  нов никому неизвестен сайт (доколкото виждам) Simple Smile

# 434
  • София
http://napolovina.com/offer.php?id=113#c А тук някой ходил ли е? ДОволни ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт