Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 9

• 47 064
  • 682
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Момичета, има ли доволни от офертите на пицарии Мамма миа?

Два пъти взехме. Първата беше за посещение в самия ресторант на Шишман. Доволни сме, макар и на Дон Домат да ми харесват повече, но това си е до човек. Момичетата бяха много любезни. Втората беше с доставка, но след многото получени студени пици, сами ги взехме пак от този ресторант. За 15 минути доста бяха изстинали, но ставаха. Явно много зависи от коя пицария ги доставят. Определено в тази до Александър Невски не бих яла(редовни клиент сме), а част от поръчките ги разнасят те. Доколкото разбрах от ресторанта в Стрелбище има най-много доволни и ако това е близката до вас пицария - поръчвай смело.

# 481

Доволни ли? Wink Супер доволни и верни фенове сме вече.
Няколко пъти съм взимала от тях. тази неделя пък бяхме в приятели на кафе, заседяхме се и огладняхме. Какво, какво и аз се сетих за офертите. Влезе мой приятел , регистрира се , плати и след 75минути ядяхме топли пици.
Супер точни са!
Даже сега заради тях пак ровя.Искам да си взема ваучери за Рд на млакия.

Два пъти взехме. Първата беше за посещение в самия ресторант на Шишман. Доволни сме, макар и на Дон Домат да ми харесват повече, но това си е до човек. Момичетата бяха много любезни. Втората беше с доставка, но след многото получени студени пици, сами ги взехме пак от този ресторант. За 15 минути доста бяха изстинали, но ставаха. Явно много зависи от коя пицария ги доставят. Определено в тази до Александър Невски не бих яла(редовни клиент сме), а част от поръчките ги разнасят те. Доколкото разбрах от ресторанта в Стрелбище има най-много доволни и ако това е близката до вас пицария - поръчвай смело.

Ами ние живеем до Красно село, така че най-вероятно ще ни ги карат от Стрелбище.. Да се надяваме да са топли и вкусни. До сега не сме опитвали техни пици, а и точно това ме интересуваше - дали няма да дойдат на подметка. Всъщност, май е най-добре да се отиде на място.. Благодаря за споделеното, момичета!  Hug

# 482
  • София
Моля, ако има някой, който няма да се възползва от този ваучер http://grabo.bg/discussions/view/536 да ми пише на лични. Трябва ми за подарък( на много удобно за човека място е).

# 483
# 484
Ние сме доволни, но за да не ви закъснеят пиците ако ще ги поръчате за вкъщи е хубаво да се обадите към 13 часа на обяд ако са за вечерта и си предвидете 30 мин. закъснение поне на нас винаги с толкова закъсняват и ние им казваме по ранен час, за да дойдат навреме. Пиците са хубави не са лоши, но единия път ни ги донесеха малко студени може би зависи от кой раьон тръгват.

# 485
  • София - Дианабад
Аз съм доволна от МАМА МИА  Peace. Дори се обадих и след един час вече бяха при нас. Може и да е имал път насам куриерът, но най-важното е, че момичето така обеща и така стана.
Ходих и в NAIL BAR - маникюристката беше много сръчна и най-вече ми препоръча нещо, което да ми отива. А не да ме пита как искам да ме направи, пък ако ще и да не ми отива. Имам още един ваучер и ще си го използвам с удоволствие.  Peace

Има ли някой да се е върнал от екскурзията до о. Корфу? Ние пътуваме на 20 май, ще се радвам някой да сподели.

# 486

Доволни ли? Wink Супер доволни и верни фенове сме вече.
Няколко пъти съм взимала от тях. тази неделя пък бяхме в приятели на кафе, заседяхме се и огладняхме. Какво, какво и аз се сетих за офертите. Влезе мой приятел , регистрира се , плати и след 75минути ядяхме топли пици.
Супер точни са!
Даже сега заради тях пак ровя.Искам да си взема ваучери за Рд на млакия.

Аз като чета офертите пише "+ безплатана доставка"
Това значи ли,че офертата не важи за консумация на място?
И има ли вариант да е вегетариансака,или трябва да кажа на Капричозата да не слагат месо?

# 487
  • В полите на Витоша :)
И ние 1 път отидохме на място на Шишман, въпреки че имаше безплатна доставка. Но отидохме само да ги вземем, не сме питали дали може да консумираме на място. Момчето ни каза, че по принцип не може да си ги взимаме така, защото те имали достатъчно друга работа, а и се разпределяли поръчките по адрес (нашатаа 100% щеше да е от Шишман Simple Smile)). Все пак ни дадоха пиците, но по-добре се обадете предварително, ако искате да си ги взимате на място.

# 488
дами,
втори ден се чудя на тази сделка http://bg.kolektiva.net/sofia/extra/ginekologichen-pregled-ultra … konsultacija.html.
имате ли някаква информация, добри ли са гинеколозите? някой бил ли е там преди? че трябва да отида така и така, а не си харесвам гинето, при което ходих предишните две-три години.
дайте моля ви някакви отзиви.

# 489
дами,
втори ден се чудя на тази сделка http://bg.kolektiva.net/sofia/extra/ginekologichen-pregled-ultra … konsultacija.html.
имате ли някаква информация, добри ли са гинеколозите? някой бил ли е там преди? че трябва да отида така и така, а не си харесвам гинето, при което ходих предишните две-три години.
Вчера на Фейсбук страницата им се разрази ужасен скандал - бяха обявили тази оферта по такъв начин, че... Нямам думи просто! Адски грубо и непристойно, "френският зъболекар", "рачетата дебнат" и подобни безумия.
Хората коментираха как може такова нещо, а "администраторът" на Колектива обвиняваше жените, че нямали чувство за хумор и не се грижели за здравето си и от разхайтеност в леглото си докарвали гинекологичните проблеми!
За клиниката не знам, но от Колектива аз повече нищо няма да си купя!
Гледам вече са изтрили този постинг, нооооо, the damage is done!  #2gunfire

# 490
дами,
Вчера на Фейсбук страницата им се разрази ужасен скандал - бяха обявили тази оферта по такъв начин, че... Нямам думи просто! Адски грубо и непристойно, "френският зъболекар", "рачетата дебнат" и подобни безумия.
Хората коментираха как може такова нещо, а "администраторът" на Колектива обвиняваше жените, че нямали чувство за хумор и не се грижели за здравето си и от разхайтеност в леглото си докарвали гинекологичните проблеми!
За клиниката не знам, но от Колектива аз повече нищо няма да си купя!
Гледам вече са изтрили този постинг, нооооо, the damage is done!  #2gunfire
екстра, някаква веселба #2gunfire това в кръга на майтапа, но за гине-то нищо така ли?

# 491
  • София
Момичета, имате ли впечатления от
офертата в този салон? Има ли добри
фризьори там?
Arlet Energy

# 492
Някой да е посещавал този салон ?
http://www.goldendeals.bg/deals/12-bgn-power

# 493
Този ресторант е страхотен!(Милениум, Дружба 1, Сф)
Имат и богата листа вина.Ето една оферта:
http://www.goldendeals.bg/deals/haidushki-shashlik

Хайде да си го кажем: СТИГА ПОВЕЧЕ "КОЛЕКТИВА". ПОД ВСЯКАКВО НИВО СА ЗА ПОРДЕН ПЪТ
Който иска да си взима от тях да не очаква много. Те пишат химери в описанието,нищо подобно в действителност Naughty

# 494

Хайде да си го кажем: СТИГА ПОВЕЧЕ "КОЛЕКТИВА". ПОД ВСЯКАКВО НИВО СА ЗА ПОРДЕН ПЪТ
Който иска да си взима от тях да не очаква много. Те пишат химери в описанието,нищо подобно в действителност Naughty
защо бе? какво са объркали този път newsm78? аз може би понеже чета внимателно всеки път всичко, което пише в офертите на всички и сравнявам, досега не съм се излъгала. а и вярно, че не си взимам от всички всичко. щото по принцип нема, нема кинти.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт