Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 9

• 47 181
  • 682
  •   1
Отговори
# 525
И аз мисля за един ваучер, като си помисля как преди три години дадох 90 лв. за същата услуга...  Close

# 526
  • Sofia, BG
Момичета, дайте отзиви за този Вега тест.. newsm78 Не съм запозната изобщо..Наистина ли показва храните, от които пълнеем?  Rolling Eyes

За мен като биолог и човек запознат добре с диети, хранене и метаболизъм поради дългогодишни проблеми с теглото ми звучи меко казано абсурдно ... но вие си преценете. Има го и момента със силата на внушението, според мен използват трика на плацебо-ефекта както всички чудодейни хапчета за отслабване.

# 527
  • София
Ауу, как толкова пари? Shocked Какво пък чак толкова специално му е на тоя тест. Аз мисля, че всяка от нас има представа от кои храни трупа мазнинки..Може за някои храни да не предполагаме, че качваме от тях де, но...все пак...90 лв за какво толкова?? Rolling Eyes

# 528
Толкова струваше, преди само два салона в София предлагаха услугата  Peace Не струва толкова, категорично  Peace И аз мисля, че го има момента със самовнушението, но пък работи (поне докато спазвате препоръките  Mr. Green)  Flutter

# 529
  • София-Младост
Хмм, май ще грабна един ваучер в такъв случай. То аз си имам предположения кои са храните, от които трупам де, но...ще бъде интересно.  Thinking

Ала-Бала, да! Ето линк към офертата:  http://vipoferta.bg/offer.php?offer_id=191
 Peace

Супер цена, чак малко ме притеснява, вчера проверявах и ми казаха 80лв за същото...

ванесса йо и на мен ми звучи странно, но действа. В смисъл сама знаеш, че има храни, които организма по-бавно разгражда и други по-бързо.Та именно това ти казва теста.

# 530
Вип оферта са ми на първо място в черния списък, заради некоректните оферти.
Има и други, на които покрай вас не обръщам внимание заради начините на плащане.
Но, ако четете описанието на този вега тест, той е различен от предишните и обичайни тестове.  Wink
Аз няма да го купя, а бих искала да си направя.

# 531
Момичета, дайте отзиви за този Вега тест.. newsm78 Не съм запозната изобщо..Наистина ли показва храните, от които пълнеем?  Rolling Eyes

По мое мнение - да  Wink

А по мое мнение е пълна шарлатанщина!  Mr. Green

Няма нужда да даваш каквито и да е пари за "силата на внушението", понеже това е нещо което сама може да постигнеш, без да даваш и стотинка на някой шарлатанин с ВегаТест  Laughing

# 532
  • София
Вип оферта са ми на първо място в черния списък, заради некоректните оферти.
Има и други, на които покрай вас не обръщам внимание заради начините на плащане.
Но, ако четете описанието на този вега тест, той е различен от предишните и обичайни тестове.  Wink
Аз няма да го купя, а бих искала да си направя.
Люлин първо благодаря за отзива за хотелчето вчера   bouquet.
Какво имаш предвид под по различен, че не съм ги следила а и аз искам да си направя. Налага се, че иде лято  Blush.

# 533
Betelgeize, според мен най-точно ще стане ако някой ходил на читав вега тест прочете описанието и даде разликите. Но и само с прочитането на описанията пак изпъкват разни неща.

# 534
  • София
Е продължаваме да очакваме да пусне някой оферта за "читав" вега тест. Дотогава спорт и малко глад, толкова без пари  Joy.

# 535
  • Пловдив
1 двойна deluxe стая за двама за 3 нощувки
* Half-board: закуски и вечери
* 2 масажа: всеки по 30 минути
* 2 чаши вино от бара на хотела на залез слънце
* дотъп до частен плаж
* допълнителна нощувка: 100 евро
* безплатна нощувка за деца от 0-2 години
* за деца от 2-12 години се доплащат 70 евро за нощувка на дете (максимално 1 дете
http://www.goldendeals.bg/deals/sofia/current
Странно , че че двама възрастни могат да спят, хапват, пийват, че и масаж да получат за по-малко от 400 лв, а дете, само за нощувките трябва да плати 420 лв  newsm78

# 536
http://grabo.bg/barbekiu-s-vkliucheni-aksesoari-ot-commerce-depo … 0-otstapka-0zgm2s
От вчера се каня да споделя с вас таз оферта. Малкото чугунено барбекю в МЕТРО от край време е на 30 лв.

# 537
  • софия
http://grabo.bg/barbekiu-s-vkliucheni-aksesoari-ot-commerce-depo … 0-otstapka-0zgm2s
От вчера се каня да споделя с вас таз оферта. Малкото чугунено барбекю в МЕТРО от край време е на 30 лв.

Офертата май е за голямо:
Цитат
1. Барбекю с капак за 29.90лв, вместо за 65.80лв.
• Размер на артикула: 44х58х47см
• Размер на скарата: Ф44см
• Към комплекта получавате и бонус: Комплект прибори за барбекю - щипка, вилица и лопатка, всяко с дължина 38см.

2. Барбекю чугун за 24.90лв, вместо за 55.90лв.
• Размер на артикула: 47х37х36 см
• Размер на скарата: Ф36
• Към комплекта получавате и бонус: Комплект прибори за барбекю - щипка, вилица и лопатка, всяко с дължина 38см.
И има "бонус": Комплект прибори за барбекю.
Не знам. Не съм гледала цените другаде, но ти сега ме провокираш. Чугунено нямаме, но пък ако не е "оферта" Thinking В сайт-а на фирмата пише, че производител е германска фирма.

# 538
  • София
Някой пробвал ли е Картофи Грингос? Дали са вкусни и достатъчно големи? Базата ми за сравнение са истанбулските компири, които мъжът ми много харесва и се чудя дали да му купя.

# 539
  • София
Някой пробвал ли е Картофи Грингос? Дали са вкусни и достатъчно големи? Базата ми за сравнение са истанбулските компири, които мъжът ми много харесва и се чудя дали да му купя.

Аз като отида гладна в мола, редовно ги ям. Размер - интересно, че всеки път е все един и същ, поне аз като съм ходила, а именно - на разрязания картоф, на който ти дават и двете половини, дължината му е към 11-12 см. На мен лично са ми много вкусни и всъщност изборът от 4 салати ми идва в повече. С 3 се получава идеално, като си подбереш вкусовете да вървят.

Общи условия

Активация на акаунт