Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 169 053
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 705
Тази Сара Томпкинсън, дамата в синьо,дето я коментирахме, казаха, че била кръщелница на Чарлс!

Тара, Тара.  hahaha
Ти па къде я виде? Joy Joy

# 706
  • Ænima/Albuquerque
В Гугъл, в Гугъл.  hahaha

# 707
  • на пистата
не знам дали ,защото са принц и принсеца,но наистина изглеждат и двамата много добре.толкова лъчезарни и усмихнати.личи много,че се обичат.а принца едвам се сдържаше...искаше да я награби за още, ама няма как..

# 708
  • In The Middle Of Nowhere
Рокля като за сватба от английския кралски двор - друга не съм очавала  Peace

# 709
Абе, я да ви питам нещо: дали по някоя телевизия показаха отблизо лявата ръка на Кейт, докато беше в каляската?
На мен ми се видя в един момент, че на ръката й е годежният пръстен, а в църквата ясно се видя, че на ръката й нямаше никакъв пръстен, когато Уилям й сложи халката.
Възможно ли е след това да е поставен? Или просто ми се е привидяло?

# 710
Кейт беше уникално красива и без камъни, блещукащи и светкащи неща по себе си!
А, от роклята лъха сдържаност и нежност!

Прекрасна, прекрасна, истинска принцеса!

Абсолютно!

# 711
  • На земята, която е всъщност звезда.
Кейт, ако живот и здраве, стане кралица някой ден, ще бъде първата такава с университетско образование.

Аз лично намирам Кейт за по- красива от Даяна, която всъщност ми е много симпатична. А дали ще има нейната харизма, тепърва ще разберем.

# 712
Е как пък го реши ,че Даяна е по-хубава на снимката с целувката, според мен и двете са красиви, няма по хубави!
Жалко, че няма да има от купона, искаше ми се да видя какво представление
ще изпълнят музикантите и артистите на партито Sad

# 713
  • на пистата
кажете какво каза хари на уилям при влизането на кейт де.... Sadказа го с такава усмивка.

# 714
  Като гледам какви рокли има из нета, роклята на Кейт не е нищо особено!Поне за мен!

На мен много ми хареса роклята,беше семпла и стилна Heart Eyes
Също много ми допадна роклята на сестрата на Кейт/кумата/ и тя беше нежна и стилна.Много хубавки момичета.
П.С.Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора. Mr. Green

# 715
Тази Сара Томпкинсън, дамата в синьо,дето я коментирахме, казаха, че била кръщелница на Чарлс!

Тара, Тара.  hahaha
Сара, Тара, все тая!  Mr. Green

# 716
Много хубавки момичета.

И братчето им си го бива.  Laughing

# 717
Аз гледах по бтв сватбата...от бг-канала добре се представиха с цялостното оформление на излъчването си,но беше много смешно това ,че включиха и от България поздравленията от ЕВРО-бабите с китеника на кмета за подарък , както и партито по случай сватбата от Балчик  Laughing На нова тв превключих за момент и пак даваха кадри от наше село,опитвайки се явно да разнообразят цялата история  Mr. Green Така или иначе беше много вълнуващо всичко за мен,която съм обикновен зрител Simple Smile

# 718
кажете какво каза хари на уилям при влизането на кейт де.... Sadказа го с такава усмивка.
Нещо от сорта, брато не си сбъркал с избора /шегувам се/. И на мен ми е любопитно

# 719
Страхотна приказна сватба  ! ТОлкова красиви жени с толкова красиви рокли и шапки! Приказно!

Аз да се похваля, февруари бях булка с такава рокля  Wink И шлейфът ми бешв 3,5м и булото беше с бродерия по края. Казаха ми, че съм била като от приказка, но не вярвах до днес.  Laughing

http://www.deannabride.com/images/medium/Pronovias/Pronovias-Style-Malva.jpg

Отивам да чета назад , че... Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 16 нови отговора.

Общи условия

Активация на акаунт