Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 169 017
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 930
# 931
  • София
А относно Челси, понеже за пръв път чувам за нея, останах с впечатление, че е недолюбвана нещо, греша ли?

и аз  Embarassed

п.с. оооо, видях снимки. Не ми харесва носа й, но важното е той да си я обича  Peace

# 932
Аз мисля, че е красива.

# 933

Беше публикувано, че бащинството на принц Чарлз е доказано с ДНК тест за принц Хари.

Нали не мислиш, че ако резултатът е отрицателен, ще го обявят на всеослушание.  Laughing

Да де, но за да се окаже, че Хари не е престолонаследник, трябва Чарлз публично да се отрече от него /а пък Хари си е и той престолонаследник, макар и трети в момента/

# 934
  • София
това е Челси, нали? Тя беше ли на сватбата?

# 935
  • На земята, която е всъщност звезда.
да, хвърлят боб... дори да са момичета в семейството има достатъчно момчета, които да наследят короната. А и да не забравяме, че англичаните имат доста кралици и не съм сигурна дали този въпрос с жените вече не е уреден.

Короната в Англия се наследява от децата на краля, а не на роднините му. Ако краля има само момичета те (първото) наследява трона, а не брат му или неговите деца, ако са момчета.

изобщо нямам предвид роднини... най - малкото Уилям има брат и няма сестра доколкото знам. Не са малко случаите, в които престолонаследник става вторият син.

Peace  Бащата и дядото на днешната кралица Елизабет са втори синове, наследили братята си.

# 936
  • bad@ss
Малкият принц ми прилича на Спенсърови. Намирам огромна прилика между него и чичо му Чарлс.
Челси не ми харесва. Евтинее ми някак си. Няма излъчването на Катрин.

# 937
  • София
а, в рода има ли изобщо разводи и втори бракове или Чарлз и Даяна са единствени?

# 938
  • София
Гледах  и аз почти цял ден сватбата, целувката я изпуснах, но я видях после.
Страхотна организация, като от приказките, обаче все пак си личи емоцията на главните участници.
Принц Уилям ми изглежда доста по-притеснителен от Кейт, въпреки че цял живот е бил център на внимание. Мисля, че Кейт няма да имас съдбата на Даяна, много по-уверена и зряла изглежда. А и се обичат с Уилям  Heart Eyes
Роклята на Кейт ми хареса, с огромен шлейф, но така трябва да бъде, все пак е кралска сватба.
Очаквах повече от целувката, но явно това е положението с протокола. Мислех обаче, че поне ще се прегърнат докато се целуват, все пак имат такива снимки (прегърнати).
Цялото семейство на Кейт са изключително красиви хора, особено за англичани (физически имам предивд). И сестрата, и майката са кукли. Не мисля, че тенът на сестрата издава лош произход. Въпреки че ми се струва, че и сестрата, и братът са с по-тъмна кожа по принцип.
Проява на лош вкус са високите до небесата токчета на Виктория, странна мания, не отива на събитието и на положението й в момента.
Много ми е симпатична премиершата, но е можела да се постарае повече. Някак си изглежда прекалено скромно.

# 939
Цялата сватба беше приказна като атмосфера и излъчване.
Направи ми впечатлени следното - и сестрата на Кейт и брата на Уилям споделяха тяхното щастие.
Пипа беше много сладка като се грижеше за децата шаферчета и много красива като държеше шлейфа на сестра си. По,сле във втората каляска с децата ми заприича на Снежанка с джуджетата. А като влизаха в двореца и най-малката госпожичка се спъна, Пипа я утешаваше.
Хари също си личеше, че сподея щастието на брат си.

# 940
  • София
Да,Хари беше много сладък,когато не се сдържа и се обърна да види булката как идва и щастлив прошепна нещо на брат си Grinning.Много ме кефи как си личи привързаността им.

# 941
  • Пловдив
а, в рода има ли изобщо разводи и втори бракове или Чарлз и Даяна са единствени?
Изпоразведени са Simple Smile Принцеса Маргарет (сестра на Е2) и лорд Сноудън, Принц Андрю(брат на Чарлс) и Сара Фергюсън, Принцеса Ан има втори брак след развод.

# 942
  • Sofia
Аз пак да ви върна на коментарите за роклята, нещо не мога да разбера защо който е останал леко разочарован роклята (като мен) според вас очаква камъчета, пайетки и маникюр  newsm78

Роклята е перфектна, нежна, красива НО прекалено стандартно-класическа за мен. ОК, булката и изобщо церемонията явно са решили да са консервативни, но аз лично, при положение, че съм най-важната булка на века бих искала да бъда в нещо впечатляващо, уникално, точно стил Маккуин, ето вижте:

ето и вера уанг

Според мен освен класика трябваше да има нотка оригиналност в тази рокля.

# 943
  • София
Съгласна съм с теб!

# 944
  • София
Е да де само дето не се жени киноактриса за актьор, а престолонаследник. Да не говорим, че британския двор са най - консервативните на нашия континент.

Общи условия

Активация на акаунт