Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 168 914
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 1 050
Много ми харесват и гръцките принцеси на снимките от снощната вечеря.
Кои са?

# 1 051
Някой чел ли е броя на Стори за Уилям и Кейт?

# 1 052
  • София
и за всички тези приеми и приготовления плащат данъкоплатците, нали? Не съм много наясно, затова питам  newsm78

# 1 053
# 1 054
  • В средата на времето

Ей тук ги има:

В случай, че не е даван този линк с много и разнообразни снимки, ето.

Ето я едната:

# 1 055
  • Пловдив
Като ровите из снимките покажете как са облечени нашите Симеон и Маргарита.

# 1 056
и за всички тези приеми и приготовления плащат данъкоплатците, нали? Не съм много наясно, затова питам  newsm78
Те плащат,ама я сметни...1 милион туристи...по £1 да оставят в Лондон .... Money
Направо си съживиха икономиката  Simple Smile

# 1 057
  • София
Като ровите из снимките покажете как са облечени нашите Симеон и Маргарита.
И аз искам да ги видя, не можах да ги открия на снимка.

# 1 058
Ооо, Чарлийн много ме изкефи. Друго си е .. Монако. Не е балама Алберт.

Тук повече за нея http://www.zimbio.com/photos/Charlene+Wittstock.

# 1 059
  • София
Те плащат,ама я сметни...1 милион туристи...по £1 да оставят в Лондон .... Money

определено е така. Предполагам утре вече ще има изнесено горе-долу какво е струвала сватбата. Предполагам, че приходите ще са в пъти повече  newsm78

# 1 060
  • В средата на времето

Съгласна. Много нежна, фина и красива. А Албърт е заприличал на чичко нещо. Напълнял е.

# 1 061

Съгласна. Много нежна, фина и красива. А Албърт е заприличал на чичко нещо. Напълнял е.

Е.. той Албърт никога не е блестял особено. Малко офф, но като се разрових за други техни снимки, направо се ужасих на какво е заприличала Каролин. Направила се е на нищо с този тен и стил, а колко е остаряла. Чарлийн е перла.

# 1 062
  • София
Това не е ли Стефани?

Ей ги тука нашите , ама Маргарита не се вижда

# 1 063
  • На земята, която е всъщност звезда.

Е.. той Албърт никога не е блестял особено. Малко офф, но като се разрових за други техни снимки, направо се ужасих на какво е заприличала Каролин. Направила се е на нищо с този тен и стил, а колко е остаряла. Чарлийн е перла.

Тази е Стефани, по- малката. Ама и Каролин е поостаряла доста:

# 1 064

определено е така. Предполагам утре вече ще има изнесено горе-долу какво е струвала сватбата. Предполагам, че приходите ще са в пъти повече  newsm78

днес чух, че родителите на Кейт Щели да покрият половината сватба, това означава, че са доста заможни май  Wink

Общи условия

Активация на акаунт