Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 168 934
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 1 110

Цитат
До такава степен ли познавате английското кралско семейство. А ако някога се разминете със съпругата на принц Кирил сигурно няма да я познаете.
Интересувам се от кралските семейства и то от много години . И  да , ще разпозная Росарио   , Мириам  , Карла или  Мария без проблем

# 1 111
  • Пловдив
Ооо, да, да! Даяна просто е била уникална с тази рокля, като превтасал козунак!

Предполагам, че си доста млада, щом имаш такова мнение. Просто модата тогава беше такава и роклята беше наистина много красива. За съжаление с течение на времето модата се изменя, вкусовете също и ретрото изглежда малко смешно. Но това не му омаловажава красотата, просто потвърждава думите "всяко нещо с времето си" Simple Smile След години и роклята на Кейт ще изглежда смешна за някои - родени години след сватбата и непомнещи старата мода Simple Smile

Името на Пипа е Филипа.

# 1 112
  • София
В подкрепа съм на Елфичка. Има нещо, което ме притеснява в тази Кейт, не знам още какво. Стилна не ми е точната дума за нея.  newsm78 Впрочем аз и на Даяна не бях фен, поне не визуално, но пък тя имаше ИЗЛЪЧВАНЕ.
Абе, дано са щастливи младите! И дано издържи Кейт на напрежението.

# 1 113
  • Пловдив
Аз да попитам каква точно и е професията на Катрин. Знам че е завършла "Сейнт Андрюс" специалност История на изкуствата ама това освен управител в Художествена галерия какво друга професия може да упражнява. И да знам ,че вече и е забранено да работи , но ми е чудно тя е на 29години и досега всъщност не е работила по специалността си.

# 1 114
Вещи, знам че е била такава модата! Спомням си, то до скоро и в БГ се женеха с такива. Но на фона на това, че сме 2011 г. и имаме две рокли, да се твърди, че Даяна е изглеждала по-добре и по-величествено...  Thinking Въпреки, че всеки си има вкус.
А иначе мода, не мода- за мен си е ужасно грозна роклята на лейди Ди.  Rolling Eyes

# 1 115
И да знам ,че вече и е забранено да работи , но ми е чудно тя е на 29години и досега всъщност не е работила по специалността си.
Четох, че се е занимавала с продажби на бижута и после е била във фирмата на родителите си ( т.е. на баща си). Може би първата част с бижутата да е имала нещо общо с изкуствата  Wink

# 1 116
Работила е в магазин за дрехи.
Такова образование ( история на изкуствата) имат обикновено потомци на богати, не е задължително аристократични фамилии. Един вид то е за човек, който е културен, начетен, и няма нужда да работи. Много от топ мениджърите са завършили първо История на изк., после МБА или изобщо бизнес. Такава е например  КАрли Фиорина ( най успялата жена мениджър, работеше в Хюлет Пакард, сега доколкото знам се гласи за политическа кариера).

Мен пък Пипа не ме впечатлява толкова. Хубава муцунка, но няма такова как да кажа, сдържано елегантно, уравновесено излъчване. А е само една година по малка. Тя ми изглежда айляк, парти кралица- съвсем раличен имидж от този на Кейт.

# 1 117
  • Sofia
А откъде дойде идеята, че някой е набутал Кейт в Университета с пъкления план да се хареса на Уилям?  newsm78
Доколкото съм чела тя е кандидатствала в този университет през 2000г, а принцът се е прехвърлил там през 2001.

# 1 118
Снимка с роклята от вечерното парти.
http://life.dir.bg/news.php?id=8524045&nt=5

# 1 119
А откъде дойде идеята, че някой е набутал Кейт в Университета с пъкления план да се хареса на Уилям?  newsm78
Доколкото съм чела тя е кандидатствала в този университет през 2000г, а принцът се е прехвърлил там през 2001.
Имаше някаква жълта новина, с някакви нейни съколежнички, как стаята й била пълна със снимки на Уилям и едва ли не от дете е драпала да го приклещи.

Отзивите обаче за нея от колежа са за стрейт А, капитан на отбори, абе лидер отвсякъде.

# 1 120
Кажете как се справи Уилям със слагането на пръстена, че нещо ми се стори на репортажа по тв-то, че се запъна? А пък Кейт нарочно го занесла да го стеснят, че й бил много широк...

Иначе сватбата беше наистина приказна. И Кейт не е първа красавица, и Уилям, и фен на кралското семейство не съм, и гърдите й на Кейт стърчаха като пирамитки, и сеста й малко квадратно ми изглежда, но това няма никакво значение. Сватбата беше приказна, фантастично хубава и всичко по младоженците и ритуала си беше на мястото.

# 1 121

Вчера по бтв го казаха коментаторките на сватбата,докато течеше церемонията  Peace

# 1 122
Кажете как се справи Уилям със слагането на пръстена, че нещо ми се стори на репортажа по тв-то, че се запъна? А пък Кейт нарочно го занесла да го стеснят, че й бил много широк...
Едвам го намъкна:)

Според мен ако се е притеснила нещо, ако се е изпотила,може и да са се подули малко пръстите. Баща й два пъти си три челото докато беше до нея, само мога да предполагам дали и кралските булки се потят Laughing

# 1 123
  • Пловдив
Имаше някаква жълта новина, с някакви нейни съколежнички, как стаята й била пълна със снимки на Уилям и едва ли не от дете е драпала да го приклещи.

Отзивите обаче за нея от колежа са за стрейт А, капитан на отбори, абе лидер отвсякъде.

Ами много момичета си мечтаят за някоя звезда и са влюбени от разстояние. Мисля, че е огромнен късмет ако мечтата стане действителност и няма нищо лошо в това.

Вещи, знам че е била такава модата! Спомням си, то до скоро и в БГ се женеха с такива. Но на фона на това, че сме 2011 г. и имаме две рокли, да се твърди, че Даяна е изглеждала по-добре и по-величествено...  Thinking Въпреки, че всеки си има вкус.
А иначе мода, не мода- за мен си е ужасно грозна роклята на лейди Ди.  Rolling Eyes

След 20 години може да ти се вижда красива  Laughing

# 1 124
Работила е в магазин за дрехи.

3 дни  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт