Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 168 917
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 1 170
Да не би да има нещо специално в датата 29ти? Сватбата на Даяна и Чарлс е била на 29 юли (тогава е роден сина ми  Grinning ), Уилям и Катрин се ожениха също на 29ти. Умишлено търсена приемственост ли е? Сега ще проверя другите кралски сватби на кои дати са били  Flutter

# 1 171
Между другото, най голям дял в стойността има охраната- някъде над 30 млн, така че според мен си е баш за сметка на данъкоплатците.
Но като се заисля у нас като реши някой да протестира( респ. да го охранява полицията) и да троши знаци пред Парламента пак ги плащаме ние, данъкоплатците. Та сто пъти предпочитам една сватбичка да бяхме спретнали с тея пари Grinning

Most of Will and Kate’s wedding bill will be covered by the royal family, but the Middletons have insisted on paying for certain items, though nobody is saying what. At minimum, the two clans will pick up the tab for the church service, music, flowers, decor, reception and honeymoon. There is, however, one thing taxpayers will foot the bill for: security and street cleaning

Сега, като е ясно, че не са си делили разходите, съвсем спокойно ще трябва да кръстят първото дете на свекъра Joy

# 1 172
  • Ænima/Albuquerque
Сега, като е ясно, че не са си делили разходите, съвсем спокойно ще трябва да кръстят първото дете на свекъра Joy

Сакън!  hahaha

# 1 173
Аз да кажа, че Кейт, Пипа, принцеса Летисиа,  не ми изглеждат много по-дебели от Виктория Бекъм, когато не е бременна. Не знам защо всички нарочват само нея за анорексична, но доста дами, които вчера видяхме, са също толкова слаби.

# 1 174
  • София
Нямах предвид така нареченото ни царско семейство, а какво би се пръкнало като "аристокрация". Иначе може да не са лоши принцовете ни, заедно с жените си, ама те нищо българско нямат - то и преди да махнат монархията имали ли сме някаква аристокрация - графини, баронеси, туй онуй, не съм чула.

Ето примерно Испания са си върнали монархията 75 година, ако не се лъжа, но цялата им аристокрация си е непокътната, докато при нас не е имало такава след Османското владичество.

Сакън!  hahaha
Е, що, Чарлс е хубаво име, ако е момче. Освен това досега само двама са били кралете Чарлс - изпъкват някак Simple Smile

# 1 175
на мен Бекъмова не ми хареса - като от кройка на  Бурда е моделът ,от тия с едната звездичка , но и тя дизайнер се пише ,
плюс тъмен цвят , а те винаги се обличат със светли дрехи по офиц. събития ,
само шапката й е супер ..и е единствената , която се е надула като пуйка ....

Викито и на мен не ми се хареса. Аз и по принцип не съм й фен на нея. Пък и тя май зле го понася, щото нали доскоро беше най-личната модна икона в ЮКей, а сега Кейт я засенчва отвсякъде.

Мойте фаворитки от английските девойки са Кралицата и Камила. Представиха се достойно в моите очи Mr. Green Ако намеря други, ще си ги добавя в листа. Но това си е то добрата стара Англия.

# 1 176
  • Варна
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/royal-wedding/8481464/Roy … sts.html?image=15
Недоумявам как това чудо може да е в групата на "Най- добре облечените" ?
Викито Бекъм изобщо не ми хареса. Мрачен тоалет и мрачна физиономия. Поне бяха в унисон. Simple Smile

# 1 177
http://royal-brides.tripod.com/england/margaret.html - Принцеса Маргарет като булка, роклята наподобява леко вчерашната.

# 1 178
Около, испанската принцеса Летисия от години се шуми, че е анорексичка, не е само Бекъм нарочена. Летисия са я наричали "принцесата- скелет" и "анорексичната принцеса" и кой знае още какво.

# 1 179
Нямах предвид така нареченото ни царско семейство, а какво би се пръкнало като "аристокрация". Иначе може да не са лоши принцовете ни, заедно с жените си, ама те нищо българско нямат - то и преди да махнат монархията имали ли сме някаква аристокрация - графини, баронеси, туй онуй, не съм чула.

Ето примерно Испания са си върнали монархията 75 година, ако не се лъжа, но цялата им аристокрация си е непокътната, докато при нас не е имало такава след Османското владичество.
До падането под Турско робство сме имали, но според  мен ако го нямаше робството, щяхме да си имаме съвсем нормална аристокрация. Това съвсем условно де. То баш кралете/царете като последица от династичните бракове са просто едкави навсякъде. Сега, в последните трийсетина години ще почнат да се различават, след като започнаха да се женят за дребни благородници и хора от простолюдието.

# 1 180
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/royal-wedding/8481464/Roy … sts.html?image=15
Недоумявам как това чудо може да е в групата на "Най- добре облечените" ?
Викито Бекъм изобщо не ми хареса. Мрачен тоалет и мрачна физиономия. Поне бяха в унисон. Simple Smile
Аз пък много харесвам комбинация розово/оранжево/червено, напомня ми за Живанши. Има една такава френска елегантност ( за мен).

Бекъм и на мен не ми хареса, някак не на място ми седеше, и как да кажа, абе извън стил, няма форма, няма излъчване самата дреха.
На мен ми е анорексична, и то най вече защото го подчертава. Едни такива изпити скули, подчертани от грим и прическа, и на това кокалесто кльощаво тяло катоо сложи ужасно високи обувки и огромни цици.....просто не е хармонична.

# 1 181
  • София

До падането под Турско робство сме имали, но според  мен ако го нямаше робството, щяхме да си имаме съвсем нормална аристокрация. Това съвсем условно де. То баш кралете/царете като последица от династичните бракове са просто едкави навсякъде. Сега, в последните трийсетина години ще почнат да се различават, след като започнаха да се женят за дребни благородници и хора от простолюдието.

Именно, при нас аристокрацията е изчезнала, и това което сме имали след Освобождението ни е малко присадено. После 45 нищо, та няма и какво да си върне - не че ни и трябва. Можем да се радваме на чуждите, без да плащаме   Joy

# 1 182
Виктория Бекъм и на мен като никога не ми хареса, прекалено тъмни цветове беше избрала.
Но няма как да изискваме форми като на останалите гости, защото тя просто е бременна в 6 месец и не може да се получи по-остра и добра линия.

# 1 183
помня , че беше над милиард загубата за икономиката покрай сватбата , а то цели 5 :
Royal wedding: marriage will cost economy £5bn
 Prince William’s wedding to Kate Middleton will cost the economy £5billion by creating consecutive four-day weekends in April, businesses have warned.

сега гледам , че сватбата в долари е 34 милиона ,
сватбата на Чарлс и Даяна е била 110 мил. днешни долара , но той е престолонаследник все пак ,
сватбата на Елизабет е била 50 мил. днешни щатски долара

# 1 184
  • Costa Rica
А на тази Беатрикс какъв й е случая? Двете със сестра си приличат на сестрите на Пепеляшка от анимационните филмчета.
Наследствено е Mr. Green
Ако майка ти се облича така , едва ли можеш да претендираш за модна икона.

Общи условия

Активация на акаунт