Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 168 912
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 1 215
  • на североизток от Рая
Виктория ако някой ми я покаже искренно усмихната, ще го поздравя - на снимка обаче. Защото гледах някакво риалити с нея, не помня какво, и там се хилеше постоянно, в домашна обстановка и ми стана много симпатична.....шашава и работа. Дейвид вчера нещо я смъсмри и не е вярно, че той не се усмихваше - на влизане се хилеше като домат и беше много готин Wink. Хубави жени видях много, ама хубави мъже на тая сватба нещо..........липсваха:)

Виктория ми прилича на студенокръвно животно. Дали се усмихва поне като прегръща децата си?

Ама как да не е имало хубави мъже на сватбата? Ами сър Елтън? А? Такъв свежар е този човек.  Heart Eyes

# 1 216
# 1 217
  • София
Снощи докато дремех на повторенията ми направи впечатление, как Хари и башата на Кейт се оттеглиха на местата си, на стола на хари имаше нещо (предполагам песнопойка) и той взе и я метна под стола  Joy

# 1 218
  • София
Цитат
Кейт излъчва самоувереност, тя не е девойка, а жена и го показва с начинът, по който върви, усмихва, целува Уилям, приветства тълпата.

aз доколкото знам вчерашните целувки на балкона бяха първите на публично публично за двамата.

Цитат
При Кейт хватката на кралицата е отслабнала, а и кралската фамилия си научи урока след психическия  натиск който упражниха над Даяна.

не съм убедена. Според някои таблоиди точно кралицата е пожелава Кейт да поотслабне за сватбата (ако трябва да сме точни до годежа).

За мен Кейт и Даяна са си отделни личности и няма защо да ги сравняват. Истината е, е Даяна намери правилния път до сърцата ма хората, намери начин да възпита децата си малко по-различно от типичните кралски особи. Този факт си личи в начина на общуване на Уилям. Дано Кейт намери свой начин за общуване с поданиците.
Най-важното обаче е, че Даяна нямаше късмета в този ден да се радва на детето си да бъде до него. Тя го заслужаваше и съм сигурна, че щеше да е неотразима на този ден.

# 1 219
  • София
Аз я харесвам Вики Бекъм. Много даже.
Изобщо не ми е анорексична, съвсем точно ми е.

И между другото, Катрин е същия типаж.

# 1 220
Приличат си по това, че са слаби, скулести и тъмнокоси.
Но това, което мен ме дразни в Бекъм- обувки, гърди и липса на усмивка- го няма в Кейт.
Виктория цели някакъв перфектен манекенски идеален вид. Подчертава скулите, подчертава прекалено фигурата, обувките й са винаги хипер ултра мега високи, винаги е в една и съща роля.
Докато Кейт първо е по  умерена, второ е усмихнаха, по човешки образ гради. А и се показва и по дънки, и с ниски обувки, абе има разнообразие с две думи. И никога не съм я видяла да прекали.

# 1 221
  • София
Да, определено много повече се усмихва.
И няма никакво право да прекалява.

# 1 222
За мене, Кейт дори и да стисне устни, пак ще излъчва повече финес, топлина и човечност от Виктория...

# 1 223
Като сте я заяли Виктория Бекъм, че не се усмихва по зададена команда... По- добре сериозна, отколкото зорлем фалшива усмивка.

# 1 224
Е, все едно само кралските снахи се усмихват:) Даже Кейт Мос ми е по усмихната от Виктория, честно казано.

# 1 225
  • ...край Дунава
Успя ли някой да разбере или види снимка с обувките на Кейт от церемонията? И шапката на В. Бекъм, и тя ли е на известния шапкар?

# 1 226
  • София
Не закачай финеса, ина-буболина. Simple Smile
Да кажеш, че на Вики Бекъм и липсва финес е все едно да кажеш, че на газела и липсва грация.
И аристократизма, нито едната от двете не е носителка на синя кръв.
На мен, обаче ми се струва, че зад очарователната усмивка на Катрин се крие твърдост.
Дали бъдещата кралица на Великобритания ще проявява характер и ще компенсира уязвимостта, лабилността и ранимостта на лейди Даяна, аз силно се надявам.
Много би ми харесало.

Вики не обича да се усмихва, но аз пак си я харесвам.
Изобщо аз харесвам такива жени.

# 1 227
Не я сравнявах с кралските снахи. Просто е човешко да не ти се получава усмивката, докато са вперили фотоапарати и камери в теб. Мисля, че и аз съм такава, затова я разбирам. А съм виждала силно фалшиви усмивки по снимки, по- кофти е, с видим напън, от колкото изобщо да не се усмихнеш.

# 1 228
  • София
Виктория съм я гледала в няколко интервюта, много е шантава. Ето я усмихната , отново , пак и  отново и последно  Simple Smile

# 1 229
  • София
Ако реши да се развежда с Дейвид и да се омъжи за кралска особа, ще се хилоти на камерите до припадък.

А на мен Катрин ми прилича на Радост Драганова.

Общи условия

Активация на акаунт