Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 168 893
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Варна и...духом на Босфора
Много са сладки тук. Heart Eyes Децата им отиват , дано да имат скоро и свои.
обаче тя как готино е поставила ръка на крака му.
даммм, леко притежателно звучи  Mr. Green
Всъщност за мен излъчването на Катрин никак не е миловидно, а по-скоро доста хитричко, но знае ли човек, може би се лъжа newsm78
Катрин повтори бунтовния ритуал на Даяна. Избрала си е модерната версия на британската модна церемония въведена през1966 година. В нея текстът позволява на булката да се откаже от фразите`ще му се подчинявам` и `ще му служа`Вчера видяхме ,че се закле с думите да го обича,успокоява ,зачита и пази. Кралицата, сестра и Маргарет, и принцеса Ана са избрали да заявят при венчавката им ,че ще се подчиняват на съпрузите си.  

Химнът при който влезе Кейт в Абатството- `Аз бях доволен `от сър Чарлс Хюбърт Хейстингс Пари- композиран при коронацията на прапрапрадядото на Уйлям- крал ЕдуардПети.

Всъщност, когато се вричаха един на друг, Кейт не произнесе думите, че ще се "подчинява" за всичко на Уилям /малко пак, по-така/. Иначе, "ще го обича, почита..., но не и Подчинява".

# 1 291
  • На земята, която е всъщност звезда.
Уилям е рак според това, което чух аз по тв. (21 юни, граничен е, трябва да се види за конкретната година)

И според мен е на границата. А пък ако са Рак и Козирог ще е по-интересно Simple Smile Противоположни знаци, но пък може да се допълват добре.

Тези два знака могат да живеят добре и то доста дълго. Ако Уилям е Рак съм спокойна за тях Laughing
И понеже имам такава двойка роднини пред очите мога да ви кажа кой ще носи панталоните в къщи /името му не започва с У/.  Joy

# 1 292
  • София
Уилям е рак според това, което чух аз по тв. (21 юни, граничен е, трябва да се види за конкретната година)

И според мен е на границата. А пък ако са Рак и Козирог ще е по-интересно Simple Smile Противоположни знаци, но пък може да се допълват добре.

Тези два знака могат да живеят добре и то доста дълго. Ако Уилям е Рак съм спокойна за тях Laughing
И понеже имам такава двойка роднини пред очите мога да ви кажа кой ще носи панталоните в къщи /името му не започва с У/.  Joy

това се знае отдавна май в обществото  Laughing Така обаче ще имат стабилен брак  Peace

# 1 293
  • София
Ако ще следваме линията зодиакално, Катрин и Хари идеално се допълват.
Да ги поразместим, а?

# 1 294
  • Варна и...духом на Босфора
 По Дива от 17.10 до 19 часа - За Кейт и Уйлям и осемте кралски сватби Hug

# 1 295
  • на пистата
в църквата на едната редица стояха кралицата,мъжа й,чарлз,камила и хари.отсреща обаче не успях да разпозная хората,познах само майката и бащата на кейт,другите кои са,има една дама с червена рокля-коя е.

# 1 296
  • на пистата
коя е тая дива

# 1 297
коя е тая дива
Така се казва тв канала DIVA

# 1 298
  • на пистата
коя е тая дива
това предишния тв 1000 ли е newsm78сега отивам да го търся

# 1 299
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ето как е изглеждала Кейт преди шест години:

А за Хари изобщо не бих предположила, че е Дева. Значи не е такъв шут, какъвто се изкарва. Laughing  

# 1 300
коя е тая дива

Не, предишният "Холмарк" /филма го даваха и през нощта преди сватбата на Кейт и Уиялям/.

# 1 301
  • София
коя е тая дива

не, бившия Hallmark

# 1 302
  • София
Абе не рекламираха ли някакъв друг филм за тяхната история?
По нова или бтв.

# 1 303
# 1 304
По бтв в неделя от 20 часа ще дават филм правен по тяхната история , който изобщо не се хареса от британската аудитория .  Филма по канал ДИВА за днес ли е последно или вече е бил излъчен ?

А за Хари , специално на горната снимка ( в колата ) на никой не ми прилича , но по принцип ми прилича на Лейди Даяна много и инструктора по езда . Като им сложа на тримата снимките подбрани в една поза все пак и  просто виждам как са се наместили гениите .  Реално погледнато Принц Чарлз има силни гении - от поколения наред , които са се предали и в Уилям , а пък как така в Хари ама ей толко- кат синапово зрънце няма . Нито структурата на тялото  , нито ръцете) на Уилям са като на Чарлз)  , нито лицето , камо ли  носа който е по-характерен ... нищо не виждам в Хари от Чарлз...

Общи условия

Активация на акаунт