Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 169 464
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 1 515
Харесваме, не харесваме Симеончо, но си беше поканен и на обяда и на вечерното парти /заедно с Маргарита/, те това не може да му се вземе - синята кръв. А, и коя капа ще му накривим на наш Симеон... Rolling Eyes

# 1 516
и в крайна сметка няма снимки от партито, така ли  newsm78

# 1 517
  • Варна
Според етикета на прием се ходи или с вечерно облекло /black tie, white tie/ или с национална носия.

# 1 518
Аз съм вече пред СНН за филма им за Даяна и Кейт.

# 1 519
Според етикета на прием се ходи или с вечерно облекло /black tie, white tie/ или с национална носия.
А униформите?

# 1 520
  • Варна
А униформите?
Ако си военен, да. С парадната обаче Simple Smile

# 1 521
  • София
Е, защо Симеон не се яви в национална носия - с навуща, калпак и пояс, а Маргарита с пафти и забрадка.
Симеон не е българин. Wink Много хора на подобни събития се обличат с национални носии. Не казвам каква част от носиите ми харесват, но е прието. Шотландците, някои африканци, често индийци се появяват така на балове, приеми и прочее. По твоята логика и военните не бива да са в униформи, да не говорим за свещениците. На официални събития е нормално човек да се окичи с отличителните знаци, които му носят гордост и говорят за принадлежността му към държава, професия или религия.

За мен зле и неподходящо облечена беше премиершата.

# 1 522
Бояна, премиершата в крайна сметка беше причислена към добре облечените и модните критици я похвалиха.
Шапката не била задължителна се оказа.

# 1 523
  • София
Аз съм вече пред СНН за филма им за Даяна и Кейт.

от колко часа е?

# 1 524
  • София
Бояна, премиершата в крайна сметка беше причислена към добре облечените и модните критици я похвалиха.
Шапката не била задължителна се оказа.
Е, аз не съм моден критик и тоалета и не ми хареса не, защото нямаше шапка. Wink

# 1 525
  • на пистата
Joy аватара ти е жесток.ама сватбата свърши вече Joy

# 1 526
  • София
Пак за обувките http://www.youtube.com/watch?v=53UaRWI1Vh4&feature=related, около 19-21 секунда слиза от колата и се виждат горе-долу. На мен ми се струват по-острички от показаните.

# 1 527
Този филм по СНН го даваха днес следобяд.

# 1 528
# 1 529
  • София
Този филм по СНН го даваха днес следобяд.

сега май ще го повтарят или греша?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт