Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 168 869
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 1 665
  • На земята, която е всъщност звезда.
Попаднах на това филмче от сватбата на принц Андрю и "черната овца" Сара. Страшна е тая Сара,  държи се сякаш всеки ден прави такива церемонии и как флиртува с тълпата преди целувката:

http://www.bbc.co.uk/history/events/prince_andrews_wedding

Едно от шаферчетата е днешния младеженец, доста палав в църквата. Laughing

# 1 666
# 1 667
имайте предвид все пак, че връзката им не се е пръкнала онзи ден, те са реална двойка от години, предполага се, че са улегнали като взаимоотношения, така че е напълно възможно да имат спокоен и добър брак.

да, но четох, че в колежа им е било добре, защото са живели заедно и това им е давало спокойствие т.е. така или иначе са съквартиранти, нямали са нужда от прикритие, НО в момента, в който са се дипломирали, тя много се е изнервила от начина им на живот и неговата натовареност. Той вече е поел доста задължение на престолонаследник, а от сега ще са още повече (думите са на техен приятел от някаква boy група ).

според мен на това момиче от 100 километра му личи, че стръвно иска тази роля, подготвила се е добре и не очаквам изненади в стил "ох, много й е тежко, да носи царската корона на Кейт". плийз  Grinning

# 1 668
missence,ако коментираш снощния СННски филм там представиха малко по различно нещата. И двамата са се тормозили не толкова от начина на живот по отношение на папараци и медии, а защото той не е бил сигурен, че е готов да се обвърже в него момент. Тя пък не е искала да продължава това половинчато положение, в което получава минусите на негова партньорка, без съответстващите охрана, статус и т.н.

# 1 669
  • На земята, която е всъщност звезда.
имайте предвид все пак, че връзката им не се е пръкнала онзи ден, те са реална двойка от години, предполага се, че са улегнали като взаимоотношения, така че е напълно възможно да имат спокоен и добър брак.

да, но четох, че в колежа им е било добре, защото са живели заедно и това им е давало спокойствие т.е. така или иначе са съквартиранти, нямали са нужда от прикритие, НО в момента, в който са се дипломирали, тя много се е изнервила от начина им на живот и неговата натовареност. Той вече е поел доста задължение на престолонаследник, а от сега ще са още повече (думите са на техен приятел от някаква boy група ).

според мен на това момиче от 100 километра му личи, че стръвно иска тази роля, подготвила се е добре и не очаквам изненади в стил "ох, много й е тежко, да носи царската корона на Кейт". плийз  Grinning

Като имаме предвид, че повече сълзи са проляти заради сбъднати молитви...Кейт може много неприятно да се изненада. Thinking Но определено не е от хората, които ще се оставят магарето в калта или ще се затворят с депресията си.

# 1 670
а вие какво толкова тежко виждате в бъдещия й живот?
питам просто, не се заяждам, какво е непоносимото? това, че ще я следят папараци?
всмисъл как си представяте живота й?

# 1 671
питам просто, не се заяждам, какво е непоносимото? това, че ще я следят папараци?
И на мен ми се струва, че тя си знае какво я чака и то не я плаши. Сега, гаранция няма, че след 10 години ще иска това, което и днес. Но то с всичко е така.

# 1 672
  • София
Много малко свобода ще има- това е. Има интересни студии по въпроса, които описват в подробности от зората на монархиите до днес какъв затвор е да си крал, принцеса и прочее. Но малко или много, всеки от нас има ограничения в живота си, та в случая не виждам нищо трагично, по- скоро ще живее различно.

# 1 673
  • София
Тежка е царската корона.
Огромна отговорност е това.

# 1 674
Сериозно ли питаш?

Да трябва всяка крачка и жест и усмивка да съгласуваш с протокола, най-общо казано, не е лесна работа. Да ходиш по кристал непрекъснато, мислейки как да не го строшиш, един вид.

# 1 675
и катрин, и пипа бяха великолепни и двете, и показаха класа.
специалист по хералдика у нас е мария йосифова/поне по мое време докато бях студентка, и е професионалист в тази област/.
мъжът ми има герб/идва по линия на свекърва ми, с родословно дърво от 300 г/, но е много скромен. гербът е  на входната ни врата. мисля, че всеки/съдейки по нашата врата  newsm78/ може да има герб.

# 1 676
аз тези интересни студии не съм ги чела ( нито знам за тях), но според мен срещу общата си безполезност една такава фигура получава адски много привлилегии и облаги.
от тук натататък най-сериозното нещо, което ще й се налага да прави е да пререже лентата на някое събитие, или да прочете написан от някой друг текст публично овреме навреме.
да, като излиза навън ще я чакат папараци, което сигурно е дразнещо, но пък срещу това ще получи свободата да харчи парите на нацията както намери за добре, да задоволява прищевките си както пожелае и да води един безплатен и ултраскъп и луксозен живот.
Най- вече ( защото разбрахме, че парите не са им проблем), ще задоволява своята принцестност и его. Според мен позитивите на такъв живот са далеч повече от негативите

Жозефина, сериозно питам, разбира се:–) според мен в 21ви век хората отдавна не очакват кралските особи да стъпват в/у кристал и да не го чупят. Simple Smile Да не говорим, че всички хора спазват някакъв протокол и внимават в думи и дела ( по принцип), Просто тук има заплащане, огромно заплащане.

Изказах се като някаква републиканка, но наистина не разбирам за какво служат тези хора, не че не си разнообразих деня насред ик. проблеми, цунамита, войни и прочие.. да разгледам роклички, коронки и шапки, ок. От утре ще ги гледаме по яхтите години наред:–)

# 1 677
Цитат
Цитат на: missence в Нед., 01 Май 2011, 13:36
Цитат на: 10 c's в Нед., 01 Май 2011, 13:31

да, но четох, че в колежа им е било добре, защото са живели заедно и това им е давало спокойствие т.е. така или иначе са съквартиранти, нямали са нужда от прикритие, НО в момента, в който са се дипломирали, тя много се е изнервила от начина им на живот и неговата натовареност. Той вече е поел доста задължение на престолонаследник, а от сега ще са още повече (думите са на техен приятел от някаква boy група )

според мен на това момиче от 100 километра му личи, че стръвно иска тази роля, подготвила се е добре и не очаквам изненади в стил "ох, много й е тежко, да носи царската корона на Кейт". плийз 

Също мисля, че нещата са стократно премерени и претеглени! Особено след като са се събрали през 2008 г., ясно е било, че ще има сватба. И Катрин е започнала да се готви още от тогава за тази роля. Отслабването й, стилът на обличане, родителите й са започнали да ги канят на кралски събития и т.н. Не казвам, че няма чувства, напротив убедена съм, че има любов, но ролята на бъдеща кралица не е за изпускане.

Ето я Катрин преди и сега:

Личи си промяната в посока по-аристократична осанка.

# 1 678
Тя държавен глава няма да стане ( като Елизабет например), така че царска корона в този смисъл няма да носи. Ще понася само негативите от една страна на общественото внимание ( като много други), от втора на семейството ( това, само ако реши,че не иска да живее така ,както явно е живяла досега и както й харесва). Няма да има нужда да защитава някакви постижения или да прави нови. Освен това се е ориентирала жената към подходящо занимание-хоби фотографията, има достъп до най добрите учители, ще си намери и други занимания. Имаси образование, интереси.....според мен не е толкова страшно,колкото се изкарва.

# 1 679
Абе мерси от такъв живот, казвам аз. Stop

Мога да се възхищавам от разстояние на сватби, пищност, тоалети, каляски, ноооо, никога не бих мечтала ни за принц, нито бих се сменила с принцеса.

Искам да мога да отида свободно и спокойно до кварталния магазин, по маратонки, да мога да си позволя да издивея, ако ми се прииска, да купонясвам, да ходв КЪДЕТО и КОГАТО си поискам и още  и още....

Общи условия

Активация на акаунт