Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 168 866
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 1 680
  • София
Ами от твоя гледна точка е така.
Реже ленти, снимат я на вяка крачка и това е.
Но всъщност за британците основно и не само за тях кралското семейство е символ и пример за подражание.
Стотици милони се вълнуват от всеки жест, това е огромно влияние.
Една нейна дума, изречение, реч, действие, поражда след себе си последици.

# 1 681
Да ви питам нещо - има ли начин да намеря списък с гостите, поканени на сватбата?  newsm78 Blush

# 1 682
  • София
Според мен позитивите на такъв живот са далеч повече от негативите
Зависи от нуждите. Не е за всеки тази работа.

ПП Животът на толкова публична и важна личност е затвор. представи си Биг брадър, но не за месеци, а завинаги. Как успяват да имат и един интимен момент не ми е ясно.

# 1 683
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ами какво й предстои: ходене на семейни тържества, официални поводи и благотворителни събирания до откат. Няма не мога, не ми е добре, писна ми. Може да ти е тежко за нещо, но трябва да си там и то усмихната. За мен това е много изнервящо. Празнуване на всички празници с кралицата и то по начина, който е приет от години. Няма тази година сме при наште за Коледа, няма не ми се играе на шаради в коледния следобед /в статията, пусната за Сара по- напред пишеше, че ще се види с децата си за малко на Коледа, защото те ще са с баба си, ще посетят майка си за два часа и ще се върнат за шарадата Sad/. Там си и търпиш всичките досадни баби и дядовци, с които трябва да си мила и любезна. Ако не е съгласна с нещо във възпитанието на децата си, няма да може просто да каже искам да е така, ще трябва да се бори да го наложи. Колкото и да е силен даден човек, това е много изморително. Няма да работи, което на някои хора им се отразява зле.
И това са само нещата, за които първоначално се сещам.

# 1 684
Я, ми кажете честно на коя снимка ви харесва повече Катрин - "before" или "after".

# 1 685
Моля ви се, чак пък стотици милиони:) направо милиарди  Grinning
да, не споря, че ролята й е ангажираща,  казвам, че е желана и срещу нея получава много повече, отколкото губи, това е.
И какво значи, че нямат интимен момент, някой виждал ли е снимки след сватбата - къде са тези хора, какво правят... някой папарак хванал ли ги е някъде? Според мен имат далеч повече лично време от мен и вас взети заедно, да, голямата част сигурно е при закрити врати и бръшлян, но не им е зле, мисля си:)

# 1 686
  • София
Попаднах на това филмче от сватбата на принц Андрю и "черната овца" Сара. Страшна е тая Сара,  държи се сякаш всеки ден прави такива церемонии и как флиртува с тълпата преди целувката:

http://www.bbc.co.uk/history/events/prince_andrews_wedding

Едно от шаферчетата е днешния младеженец, доста палав в църквата. Laughing

ооо, и Едуард е имал проблеми с пръстена  Laughing Даже много по-големи от Уилям  Laughing

# 1 687
 Е как не губи много? Губи, и още как, но може би ще го осъзнае с времето....както и Даяна, апропо.

Спорът е излишен в момента.

Вселена го е казала много точно. Та ти сигурно собствените си деца не можеш да полигавиш и нацелуваш, както би ти се искало... Tired

Пролетна, дай 2 снимки за сравнение?

# 1 688
  • София
И да ми се молиш и да не ми се молиш, това е положението.
Вече не принадлежи на себе си.
Затова има толкова строг протокол, независимо от разчупените си с днешна дата формати.
Защото всяко примигване се мултиплицира милиони пъти.
Особено тази млада дама.
Тя е надеждата, центъра, младостта, красотата и бъдещето.
Това е символът, Богинята, силата, изобщо Властта.
И президентът на Щатите е другата фигура, в която е концентрирана подобна власт.

Елизабет е много възрастна вече.
Монархията има нужда от нов символ.
И ако не се получи с Кейт и Уилям, основите и ще бъдат определено разклатени.

# 1 689
  • Бургас
Лурдес, погледни тук .  Peace

# 1 690
имайте предвид, и че пресата и медиите са също британски, и са склонни на споразумения за частен живот и т.н. ( това също се коментираше доста, че не са я защитили адекватно от пресата, защото не е била официално обвързана с кралското семейство Кейт, а хем баща й ползвал същите адвокати като тях). Хари и Уилям като деца са били защитавани от такова споразумение. Ако си кара тихо и кротко ,няма да се превърне в сензация. Освен това те си ходят хората по частни острови, замъци,където и пиле не прехвръква. Даяна беше ужасно преследвана заради нещастния си живот, изневери, любови, а не толкова заради самото си положение.
Ако беше в колата с Чалрз, вместо с Ал Файед нямаше да я гонят толкова.

пп. вселена, май не четеш СО. То не са драми със свекърви, имена на деца,ниви и апартаменти, кутии с манджа и све  Laughing

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 14:18 от Рокси

# 1 691

Мерси много!  bouquet

# 1 692
Вместо запис - малко повече инфо за сватбената торта.
Fiona Cairns е прекарала 5 седмици да изработи целия десерт и да го покрие с 900 цветя, листа от бръшлян и дантелени мотиви по молба на Катрин и да сложи най-отгоре символ на младоженците.

Цветята върху тортата и какво символизират:
Роза (бяла) - националният символ на Англия
Нарцис - националният символ на Уелс, ново начало
Детелина - националният символ на Ирландия
Магарешки бодил - националният символ на Шотландия
Жълъд, листо от дъб - сила, издържливост
Мирта - любов
Бръшлян - любов в семейството, брак
Момина сълза - сладост, смирение
Роза (булченска) - щастие, любов
Самакитка (Sweet William Heart Eyes) - дари ми усмивка
Honey****le - силата на любовта
Ябълков цвят - благосъстояние
Бял пирен - защита, сбъдване на желание
Жасмин (бял) - дружелюбие
Маргаритка - невинност, красота, чистота
Портокалов цвят - брак, вечна любов, плодовитост
Лавандула - преданост, успех, щастие.

Много интересна информация -  благодаря!  bouquet

# 1 693
  • София
В този ред на мисли, вярвате ли в теорията, че смъртта и не е нещастен случай, интересно ми е.
На Даяна, имам предвид.

# 1 694
.
Тя е надеждата, центъра, младостта, красотата и бъдещето.
Това е символът, Богинята, силата, изобщо Властта.
И президентът на Щатите е другата фигура, в която е концентрирана подобна власт

наистина ли има хора, които да мислят по този начин Rolling Eyes И те са стотици милиони?...
трябва да излитам от планетата след подобна абсурдност Sunglasses.

Не съм хейтър, имат пари британците поддържат си егото, както намерят за добре. Просто да седна да ги жаля при всичките им привлилегии и долче вита, които ги чакат...
Затворът е златен, да но не по-тежък от затвора на всеки човек, който има свободата да бъде що годе анонимен в обществото,  но пък се е оковал в  собствения си (икономически) затвор.
Честит първи май:)))

Снимките са ми еднакви преди и след се различават само по к-во на снимката/

Общи условия

Активация на акаунт