Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 168 891
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 1 755
# 1 756
Стига сте пействали малоумни преразкази на български пишман журналисти, то явно всичката им работа такава Rolling Eyes

# 1 757
  • София
Цитат

Не мога да ожаля нито Летисия, нито Кейт, не ми се вижда кой знае каква жертва това да станеш принцеса  Crossing Arms хич не съм умряла да ходя до кварталния магазин по дънки и да имам правото да се оригвам в маршрутката, мерси.
и аз така. хич не виждам да са жертви  Wink. освен алберт монакски, жив принц не хартиса да му се невиди значи.

аз съм готова и 10 г да чакам пръстена  Wink

никакви жертви не са. Още повече за Кейт това е била целта на живота й. Нали си представяте какво е било за нея 7г. да са заедно и да се разделят. За малко да изпусне златната птичка. Това като се замисля е ужасно. Добре, че е успяла да оправи нещата  Peace

# 1 758
Рокси, ако постът ми е "малоумен" си има модератори за тази цел Simple Smile
Като почнете да се палите за разни дивотии и просто е адски смешно.

А за по-напористите дами, списък със свободните принцове:
Успех  bowuu
http://ultrasport.bg/fun_news/%D1%81%D0%B2%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0% … D0%BD%D0%B8%D0%B5

# 1 759
  • София
DarkViolet , няма да е сама. Хари ще живее с тях и сестра й ще я посещавала много често  Peace
Ееее, значи може да стане и доста интересно  Joy Тази информация, че Хари ще живее с тях откъде се появи?

сега ще я потърся. Ако не се лъжа в dailymail я имаше.

p.s. заповядай:

http://www.hollywoodlife.com/2011/04/15/prince-william-kate-midd … -living-together/
http://aww.ninemsn.com.au/news/newsstories/8234190/william-and-k … e-home-with-harry
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/royal-wedding/8434141/Wil … e-with-Harry.html
Благодаря! Обаче от тези статии става ясно, че не става въпрос, че Хари ще живее при тях в Северен Уелс, в "къщичката", а че те ще са при Хари, когато са в Лондон. Даже в едната си пише, че ще са в Кларънс Хаус, а апартамент, който и сега споделят с него...така че no big deal...няма да има семейни вечеринки с Пипа и Хари  Crossing Arms

# 1 760
Кой се пали?Simple Smile Просто ми е смешно какви цитати се дават .

Макар че тук е смешно, ама оняден като прочетох за умрялата жена уж заради 34 лв и с уж 4 малки деца не ми беше до смях.

# 1 761
  • София
Така де.
Малко да се подготвим и е време да прегледаме свободните партии.

# 1 762
Нека е смешно, нали за това сме тук, да се забавляваме : Laughing Laughing Laughing

# 1 763
Цитат

Не мога да ожаля нито Летисия, нито Кейт, не ми се вижда кой знае каква жертва това да станеш принцеса  Crossing Arms хич не съм умряла да ходя до кварталния магазин по дънки и да имам правото да се оригвам в маршрутката, мерси.
и аз така. хич не виждам да са жертви  Wink. освен алберт монакски, жив принц не хартиса да му се невиди значи.

Има свободен принц, ама втора ръка(сиреч разведен) и далеч в листата на престолонаследниците. Принц Андрю ??? Laughing

# 1 764
  • София
Цитат

никакви жертви не са. Още повече за Кейт това е била целта на живота й. Нали си представяте какво е било за нея 7г. да са заедно и да се разделят. За малко да изпусне златната птичка. Това като се замисля е ужасно. Добре, че е успяла да оправи нещата  Peace
Никой не е казал, че са жертви, а че цялата работа има сериозни минуси. Виж, дори ние тук вече сме по- наясно от самата Кейт каква е била мечтата на живота и. Дали е така, наистина? Все едно, важното е, че сме доволни, защото "знаем" каквото ни е нужно. И се забавляваме./не съм иронична, наистина ми е забавно тук/

# 1 765
ааа, Пу Принц Феликс от Люксембург....  Flutter Joy

# 1 766
  • София
Аз се считам съвсем подготвена.
Атакувам, а след сватбата, вие ще ме анализирате тук.

Ама моля ви се, намерете ми някой с коса.

# 1 767
  • София
Цитат

Има свободен принц, ама втора ръка(сиреч разведен) и далеч в листата на престолонаследниците. Принц Андрю ??? Laughing
И леко поодъртял  Thinking

# 1 768
"семейната козметична компания"

Сега пък козметична компания. Ще си водя списък с всички дейности, с които се твърди, че се занимава семейството й.

# 1 769
  • София
Хари пак се е изцелил с това "пич" в речта си  Joy Joy Joy Joy Започва все повече да ми харесва това момче  Joy Представям си физиономията на кралицата по време на речта  Joy Joy

http://www.dailymail.co.uk/home/index.html

Цитат

аз съм готова и 10 г да чакам пръстена  Wink

Никой не е казал, че са жертви, а че цялата работа има сериозни минуси. Виж, дори ние тук вече сме по- наясно от самата Кейт каква е била мечтата на живота и. Дали е така, наистина? Все едно, важното е, че сме доволни, защото "знаем" каквото ни е нужно. И се забавляваме./не съм иронична, наистина ми е забавно тук/

е, тя в интервюто по случай годежа го каза жената за какво мечтае  Peace Няма нужда да се гадае  Peace

Общи условия

Активация на акаунт