Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 168 878
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 1 890
  • София
Мерси за отговорите!   bouquet
А знаете ли колко време са били разделени?

3 месеца, в които тя скъсява полата, а Уилиам се плесва по челото какво пропуска  Simple Smile

и се пропил  Laughing всички медии го тръбят  Laughing

# 1 891
А на мен точно раздялата им ми изглеждаше някак изфабрикувана. Въобще не мисля, че са страдали особено, явно е било само ПР.

# 1 892
  • София
А на мен точно раздялата им ми изглеждаше някак изфабрикувана. Въобще не мисля, че са страдали особено, явно е било само ПР.

е, той нали в периода на раздялата има някакви снимки с друго момиче  Rolling Eyes

# 1 893
Е това е целта, да се покаже, че е мъж "с опит" впоследствие Laughing Това си е моето мнение, може и да си е била истинска раздялата.

# 1 894
# 1 895
Стана ми смешно когато  по време на церемонията /от  военната академия  на Уилям /, майката на Кейт си джвака дъвка .
В това време дават и погледа на бабет      Joy

# 1 896
  • София
ето след публикуването на тази снимка са се разделили

p.s. не, поправка: пише, че само се е разсърдила за снимката, а преди това са се разделили за 3м и са се събрали

# 1 897
Е не е най-големия компромат на света  Simple Smile А Уилям е бил доста по-хубав тогава.

# 1 898
  • София
Е не е най-големия компромат на света  Simple Smile А Уилям е бил доста по-хубав тогава.

много по-хубав, а не е било кой знае колко отдавна (2007г.)

# 1 899
Някой успя ли да намери снимки да видим и ние колко е изпуснал Уилиям ? /снимки с късите поли имам предвид/

# 1 900
Девойката от компроматната снимка не е никаква заплаха за Кейт, твърде много е гримирана, че и има екзотичен вид на всичко отгоре Grinning

# 1 901
  • София
и Кейт му го е върнала с изневяра месец по-късно според медиите:

.....the rag’s story is based on a single photo in which one of William’s friends is whispering something in Kate’s ear while they were watching Willy play polo. Unless he is said “Thanks for the lovely shag and cup of tea last night.

_Dana_, това е Наташа Хамилтън.

аХ`Не!, ето:

# 1 902
  • Lost in a fairytale ...
Рания във фейса : "Wonderful day spent in front of the TV with the kids watching fairytale wedding of William and Kate. May God bless them. #royalwedding"

# 1 903
Точно се чудех дали не е Наташа, тя ми е голяма любимка, но тук не я разпознах от пръв поглед. Мооого я харесвам по принцип.

# 1 904
  • София
Точно се чудех дали не е Наташа, тя ми е голяма любимка, но тук не я разпознах от пръв поглед. Мооого я харесвам по принцип.

явно и принцът й е фен  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт