Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 167 295
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 2 175
Е, не е истина просто!

# 2 176
  • София
Мисля да си направя такъв за сватбата на Хари, живот и здраве  Joy

# 2 177

Извинявам се ако е пускано.  Laughing

# 2 178
А бе,тия от кралския двор са много тъпи.
Как може да се женят и избират годежни пръстени,без да питат астролозите.
Щото ако са ги питали,е друга работа.
Излиза,че нашите и техните гадаят по различни звезди Mr. Green

# 2 179
А бе,тия от кралския двор са много тъпи.
Как може да се женят и избират годежни пръстени,без да питат астролозите.
Щото ако са ги питали,е друга работа.
Излиза,че нашите и техните гадаят по различни звезди Mr. Green

т.е.?

# 2 180
Не разбрах,че съм натиснала бутона ,,публикувай"вместо ,,правопис" Embarassed
Вчера по една телевизия 30 минути обясняваха как звездите тълкуват сватбата.
Оказа се,че синия цвят на годежния пръстен е направо,,закопал"Даяна,но на Катрин това е кралския цвят.
И сватбата била в неправилната фаза на луната.
И други такива...

намерих го
http://tv7.bg/news/311032.html

# 2 181
Само да вметна, че зъбите на Кейт не са правени.
На Уилям също Laughing Ама аз си го харесвам и така, де  Whistling

А, това, че Уилям не е искал да подписват предбрачен договор....мммм...още повече ми се издигна в очите този принц бе....Много готин  Heart Eyes

# 2 182
  • София
Ако е вярно, че не е подписал никакъв предбрачен договор, яко му дупе  Laughing Сори, ама не мога аз Кейт да я видя с неговите очи.

# 2 183
Ако е вярно, че не е подписал никакъв предбрачен договор, яко му дупе  Laughing Сори, ама не мога аз Кейт да я видя с неговите очи.
Е, все пак той не е някои си обикновен богаташ, на когото да вземе парите. Трудно ще й бъде на Кейт да се изправи срещу цялата машина, пък ако ще и с цял набор машинации.

# 2 184
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ей сега казах на един приятел "Ти знаеш ли, че Уилям не е подписал предбрачния договор", а той след кратък размисъл ми отговаря "А за нея нещо казаха ли? Защото по- важното е тя да не го е подписала."  Laughing

# 2 185
alice*, невероятна рокля си показала!
Шарлийн - такава грация и нежност...

За мен беше много естествено и красиво усещането за любов, погледите, жестовете между двамата.

Като противник на предбрачните договори /пък било то между кралски особи/, намирам също за романтично и истинско да не са подписани такива и от двамата съпрузи...
А и как така Кейт ще подпише, а Уилям не - неподписването от едната страна не прави ли документа невалиден? Или се има предвид, че отделно и независимо им е представен, без двамата да знаят и да са си говорили.......Странно ми е.

За мен пък беше странно това, че Уилям не искал да носи халка - поне за ритуала...или ще си кажат защо после я е свалил......Simple Smile

Относно роклята на Кейт - намирам я за съответстваща на нейното излъчване. Много харесах и втората и бяла рокля с пояс от камъни или мъниста:

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 21:36 от ayas

# 2 186
Ей сега казах на един приятел "Ти знаеш ли, че Уилям не е подписал предбрачния договор", а той след кратък размисъл ми отговаря "А за нея нещо казаха ли? Защото по- важното е тя да не го е подписала."  Laughing
Peace

# 2 187
Симеон го видяхме , но доня Маргарита - не ,
само шапката й се вижда , снимки някакви няма ли ?

# 2 188
Не знам...аз не вярвам да не е подписал договор. Кралицата едва ли ще се съгласи да не си върже жълтите гащи, след онуй дето го изсърба от Даяна. Все пак Кейт се омъжва за кралска особа. Нереално ми е да я пуснат в двореца просто ей така, щото "Уилям й имал доверие"?

# 2 189
  • София
И аз не вярвам да не е.

А иначе ако не е подписал той, какво значение има тя подписала ли е, не е ли?  newsm78 По повод приятеля на вселена се чудя тука Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт