Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 167 309
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 2 235

ShockedТа от кой момент е точно тази снимка? Аз уж гледах, ама май съм пропуснала този момент.....Може ли повече?

Бижу, мръсно подсъзнание имате, мадам Simple Smile
Но тя е далече от причинното място, така че няма какво да си мисли в тази насока Simple Smile

Ама е прекалено далеко.......А и гледам,че и Кралицата я няма, не се е възползвала от момента значи......

# 2 236
Е това е то.

Сульо от Сусурлево разбира от мач, политика и от...бъдещи кралици. Mr. Green

# 2 237
На повторението на Господари на ефира току-що казаха, че в понеделник ще разнищят Кралската сватба само както те го умеят smile3508 smile3508 smile3508....Чакам с нетърпение.......

# 2 238
  • София

Бижу, мръсно подсъзнание имате, мадам Simple Smile
Но тя е далече от причинното място, така че няма какво да си мисли в тази насока Simple Smile

Ама е прекалено далеко.......А и гледам,че и Кралицата я няма, не се е възползвала от момента значи......

Ха сега, далеко...  Whistling Това е бъдещият крал все пак, може да му е king size хм...  Blush

# 2 239
ShockedТа от кой момент е точно тази снимка? Аз уж гледах, ама май съм пропуснала този момент.....Може ли повече?
Няма повече. Само този коментар - What, you didn't think a woman had to do that anymore once she became a princess? Joy

Това е бъдещият крал все пак, може да му е king size хм...  Blush
Joy hahaha  202uu

# 2 240
Цитат на: Приятно ми е - Богиня!
Да, за англичанка е направо супер красавица Simple Smile
Щом майка и е с израелски произход значи не е чиста англичанка и не прилича на всеобщият тип характерен за острова.

Вчера по гръцката телевизия имаше интервю с професионален гримьор, него най го притесниха дебелите и допълнително подчертани вежди.

По новините казаха, че разходите на родителите на Кейт за сватбата възлизат на 280 хил. евро.

Наистина Беатрис след сватбеното парти е била с маратонки:

Коментара е Simple Smile
Her outfit looking a little worse for wear, Beatrice, left, leaves the unofficial afterparty at The Goring hotel having swapped her heels for trainers. Eugenie, meanwhile is still smiling despite the hour.
http://celebfwdmail.blogspot.com/2011/05/harry-pays-tribute-to-w … liam-dudebut.html

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 19:13 от basis

# 2 241
Ей момичета, разпарчетосахте и роклята, и булката, и гостите, и принца, и всичко, всичко! Отначало добре вървеше темата, благодаря за информацията. Ама нещо започнахте да издребнявате.
Всичко си й е на място на Кейт. Прекрасна булка е. Кой знае колко народ се е грижил за визията й, ама ние тук разбираме повече, нали? Хайде престанете де.

# 2 242
  • София
ето и почти копие на роклята на Пипа с уточнението, че Диаз я е обличала 2010г.

# 2 243
Няма повече. Само този коментар - What, you didn't think a woman had to do that anymore once she became a princess? Joy

Това е бъдещият крал все пак, може да му е king size хм...  Blush
Joy hahaha  202uu

Joy Joy Joy

Ех.....срам няма в тази тема.....А петък е далеко.........Но се забавлявам искрено.......Може, може всичко да е King при Уилям.........Разпарчетосахме ги младоженците, и не само тях.......

# 2 244
Аууу, ама те кралските особи правят ли таквизи рабти? Mr. Green

# 2 245
  • София
относно предбрачния договор съм съгласна с вселена, че малко спекулират вече с факта, че Уилям се е оженил по любов и нищо не е подписвал, Кейт сама се е гримирала, сама ще готви на о-в Ангълси и едва ли не прави каквото си иска, а той я е оставил да е щастлива и толкова. Това просто е абсурд! Освен, че е обучавана, тя ще бъде много добре напътствана във всеки един момент. Той по време на сватбата й даваше напътствия по протокол, че после ли няма:

"Сега не мазах, само наведи глава!"
"Бърза публична целувка"
"Не се навеждай точно сега"
"Още една целувка! Това беше! Прибираме се!"

(това от специалистите, които могат да четат по устни)

т.е. всяка нейно действие, дума и постъпка трябва да са добре премислени и премерени, защото кралското сем-во вече сърба 2 вида супи: Даяна и Фърги. И Кейт не трябва прекалено да изпъква над Уилям, а да го следва. Защото започне ли да изпъква като Даяна, публично ще й се напомни къде й е мястото (както Чарлз направи на официална вечера с изказването за жена си).

Тази самостоятелност в решенията и действията на двамата е по-скоро PR трик  Peace

Да попитам: има ли някой от кралското сем-во, който да се е женил за чужденка т.е. позволяла ли се?  newsm78 Като разгледах тези дни материали от кралски сватби, ми направи впечатление, че май няма такъв случай  newsm78

# 2 246
  • Costa Rica
 newsm65
Е, не!

# 2 247
  • София
Гледам, че всички коментирате, че кралското семейство си е взело поука след Даяна (и Фърги) - доколкото разбирам в смисъл, че ги е орезилила публично и финансово. Много ми стана любопитно, такива подробности не знам, откъде да прочета повече?

# 2 248
  • Варна

Да попитам: има ли някой от кралското сем-во, който да се е женил за чужденка т.е. позволяла ли се?  newsm78 Като разгледах тези дни материали от кралски сватби, ми направи впечатление, че май няма такъв случай  newsm78
Мисля, че беше някой принц от Северна Европа.
Да. В Холандия се развива действието. Булката е аржентинка, но не обикновена, а дъщеря на диктатор
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%B … D1%81%D0%BA%D0%B0

# 2 249
Аууу, ама те кралските особи правят ли таквизи рабти? Mr. Green
Ааа, мол'ви са, само по протокол.
15 минути мисионерска и дотам. Stop

Общи условия

Активация на акаунт