Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 167 241
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 2 370
Възникна ми следният въпрос:
Ако се родят еднополови близнаци, кой от тях взема короната?  Crazy

# 2 371
  • Sydney
този, който се е родил пръв, най-вероятно  Laughing Laughing Laughing

# 2 372
  • София
сетих се снощи за Алф
нали семейството бяха Уили и Кейт
какво съвпадение само  Laughing

а ако предположенията за планирането от Кейт и майка и са верни ...  Sick
това разваля целия романтичен ореол от петък
и прави Уили един вид жертва
много кофти, ако се окаже така
Joy Joy Joy

# 2 373
  • Някъде в облаците
Prince William 190cm(6"2.75)
Prince Harry 188cm(6"2)
Kate Middleton 177cm(5"9.5)

Това намирам аз.  Peace

LaughingСъвършени размери. Това ми напомня преди години за предизборната кампания на Роналд Рейгън - който бил висок ....... не помня точно. А опонента му - с 2 см. по-нисък. И целия екип на Роналд Рейгън - ... ауууууууууу ........ никога САЩ не са имали толкова нисък президент.  Joy
По темата - дано Кейт не се превърне във втората Лейди Ди. Засега приликата е в класическата им красота и изключително правилните черти. Харесвам я   bouquet

# 2 374
Хаха, кандидатирах се за темата за муните!
Ама като не чета светските рубрики... Не знаех, че Бекъмка е бременна и й се чудех на акъла как може да отиде на сватбата с тази палатка. Joy

# 2 375
този, който се е родил пръв, най-вероятно  Laughing Laughing Laughing

Нали се сещате за историята с Желязната маска.
Легендата твърди, че човекът, затворен в Бастлията до края на живота си с желязна макса на лицето, е брат-близнак на Луи XIV.

# 2 376
Пролетна Фея - точно и аз се сетих за това. Мдаммм....какво ли не прави властолюбието  Mr. Green

# 2 377
Ау, какви красавици!!!

Първородният.  Laughing
Разликата в раждането на моите(примерно) е 1 минута. Единият е записан в 10,05 часа, другият в 10,06 и на актовете за раждане пише съответно - I-ви близнак и II-ри близнак. Демек по-първия е престолонаследника. В случая са второ и трето дете, та моята корона ще я наследи първородният им брат. Crazy

# 2 378
  • Varna
Абе, като гледам голямата сестра, на Лейди Ди....че той ХаритУ прилича и на нея, не само на брата на Лейди Даяна. Де са тия които сЪ тръшкат, че Хари е на оня дръглив коняр.....тя приликата пред очите им, ама нали да има жълто, че чак тъмно жълтУ.

# 2 379
Абе, като гледам голямата сестра, на Лейди Ди....че той ХаритУ прилича и на нея, не само на брата на Лейди Даяна. Де са тия които сЪ тръшкат, че Хари е на оня дръглив коняр.....тя приликата пред очите им, ама нали да има жълто, че чак тъмно жълтУ.

Е той може да прилича на всички роднини от нейна страна,важното е да прилича някой от Чарлсовите  Laughing

# 2 380
А не ги мислете! Мислите ли, че не са проверили? Те Даяна затриха, та един Хари нямаше, ако се окаже с не-синя кръв!
А пък той беше такова сладко същество като мъничък! Grinning

# 2 381
тези снимки с колата съм ги изпуснала, сладури  Heart Eyes

http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2011/04/29/1082503_fotogaleri … s/?pic=12#picture

# 2 382
  • Varna
Оф, добре, че Хари не прилича на оня Ушатия...пардон татЮ си. Така си е много по добре както си изглежда.
Само ми е жал за Уилям, че почна завалийчето да оплешивява точно като татЮ си и чичовците си. А уж казват, оплешивяването иде от женската страна. А на Даяна баща и не беше плешив, брат и също както виждаме.
Абе, най важното е да са щастливи и двамата, да не страдат като майка си.

# 2 383

А какво означава буквата "L" отпред?   Embarassed

Joy Joy Joy  Ох, умрях да се хиля, чак корем ме заболя....    Joy Joy

# 2 384
  • София
Ако не се лъжа и на Даяна сестрите бяха на сватбата или поне едната. Ще потърся снимка.
Пише, че е била с обиците, който с който Даяна за нейния сватбен ден, и който са били "нещо назаем" взети от майка им.

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 14:14 от Lana

Общи условия

Активация на акаунт