Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 167 193
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 2 475
Мисля, че тялото с жълтия бански не е на Кейт.

Не че има кой знае какво значение дали е тя или не, но това със сигурност е тя.

Гърдите й са стегнати, с малки зърна (като на снимката с жълтия бански), атлетична, висока. И да не е тя на другата снимка, пак си е достатъчно добре.

# 2 476
  • Paris, France
Гърдите й са стегнати, с малки зърна (като на снимката с жълтия бански), стегната, висока. И да не е тя на другата снимка, пак си е достатъчно добре.

Малки зърна???? Бая големи ми се виждат под банския. Моите след общо 6 години кърмене са по-малки. Гърдите и няма как да не са стегнати, все пак нито е изкарала бременност, нито е кърмила. С толкова малки гърди и на 60 ще си ги носи вирнати.

# 2 477
  • София

е, нали днес трябвало Уилям да е на работа, защото не си бил пуснал на време отпуска  Laughing А, те на Ibiza  Grinning

# 2 478

е, нали днес трябвало Уилям да е на работа, защото не си бил пуснал на време отпуска  Laughing А, те на Ibiza  Grinning
Тази снимка е стара. Някъде от 2006.

# 2 479
  • Канада
     http://www.youtube.com/watch?v=53UaRWI1Vh4               http://www.youtube.com/watch?v=53UaRWI1Vh4       

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 23:17 от iva_13a

# 2 480
  • София

е, нали днес трябвало Уилям да е на работа, защото не си бил пуснал на време отпуска  Laughing А, те на Ibiza  Grinning
Тази снимка е стара. Някъде от 2006.

ооо, извинявам се, не съм разбрала  Embarassed

iva_13a, аз не виждам коментарите  Rolling Eyes

# 2 481
Леле,недейте да обсъждате на жената и зърната даже,моля ви се. Laughing

# 2 482
Стара е снимката, Уилям е с коса, а Кейт с бузи Wink

# 2 483
  • София
Стара е снимката, Уилям е с коса, а Кейт с бузи Wink

Joy Joy Joy

# 2 484

Е, вчера бе King Size, днес бе наред Кейт......За баланс и равновесие.....

# 2 485
Мисля, че тялото с жълтия бански не е на Кейт.

Не че има кой знае какво значение дали е тя или не, но това със сигурност е тя.
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR3Og_85BB85u2dKF8FSxBw6 … FYgneGUnZUDBQTy_D

Гърдите й са стегнати, с малки зърна (като на снимката с жълтия бански), атлетична, висока. И да не е тя на другата снимка, пак си е достатъчно добре.
Точно съдейки по тази снимка, коментирах тази с жълтия бански. Едните гърди нямат нищо общо с другите! В жълтият бански видимо са с импланти, като на Вики Бекъм някога, раздалечени и като портокал разрязан на половина. И тази с жълтия бански има белег от операция от дясно.

А ще се намерят хора, които ще се закълнат, че и това е тя на 100%. Wink
За мен тази снимка е фотошопната, съдя по това около косата и.
Това тяло и по-точно тези крака са съвсем други и определено са си нейните.

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 23:28 от Бижy

# 2 486
  • Paris, France
На снимката с белия бански е прегърбена а на тази със жълтия - изпъчена с изхвърлени към гърба рамене. Оттам разликата във форма и размер. Никакъв белег не виждам. Струва ми се, че тази леко лъщяща черта я има и от двете страни и е края на коремната мускулатура. И моята седеше така като бях под 50кг.

# 2 487
На конкретната снимка, сякаш тази глава не е от това тяло. Иначе на всички останали си изглежда много добре, спор няма.

# 2 488

Еее, форумът такива неща е виждал. Какво значат тука някакви си зърна?  Mr. Green

Точно съдейки по тази снимка, коментирах тази с жълтия бански. Едните гърди нямат нищо общо с другите! В жълтият бански видимо са с импланти, като на Вики Бекъм някога, раздалечени и като портокал разрязан на половина. И тази с жълтия бански има белег от операция от дясно.

Отивам да се взирам.

# 2 489

Общи условия

Активация на акаунт