Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 167 151
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 2 565
Аз да попитам, някой от тези, които твърдяха колко му било на Кейт да сготви на принца, замислихте ли се как се угажда на вкусовете на един принц,а ?  Thinking

# 2 566
  • Русе

И нашите са там.  Mr. Green 1371-ви.

# 2 567
  • София
Аз да попитам, някой от тези, които твърдяха колко му било на Кейт да сготви на принца, замислихте ли се как се угажда на вкусовете на един принц,а ?  Thinking

да ти кажа като гледам колко е влюбен и камъни да му сготви, няма да му направи впечатление  Laughing А и не се хващам аз много на тези с готвенето  Peace А и като не му хареса, ресторанти дал Бог  Wink

# 2 568
# 2 569
стига бе, той бил голям кулинар, даже й готвил докато били студенти Peace

# 2 570
На баба му да не може да угоди, щото е задължена по етикет да яде само специалитети, но на млад принц една кървава пържола с малко картофи и е готов. Whistling А и това е идеалния момент да ядат тайно от баба си и от протокола миди! Mr. Green

Пипа била най-добрата приятелка на Челси. Заедно купонясвали по нощен Лондон. Имала сериозна едногодишна връзка с богат брокер приятел на принц Уилям.
Имала и фен страница на дупето си. Whistling
http://www.facebook.com/pages/Pippa-Middleton-Ass-Appreciation-S … 471735513?sk=wall

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 18:02 от densi

# 2 571
# 2 572
За аристократичното излъчване, което трябвало всички да притежавата - чудя се на Камила кое й е аристократичното в излъчването или на Фърги, когато се е омъжвала, ако щете и на Чарлз, че ще изискват повече от Кейт  Whistling

# 2 573
  • София
За аристократичното излъчване, което трябвало всички да притежавата - чудя се на Камила кое й е аристократичното в излъчването или на Фърги, когато се е омъжвала, ако щете и на Чарлз, че ще изискват повече от Кейт  Whistling

проблемът е, че гореизброените СА аристократи, колкото и тъпо да звучи в тези среди това е важното. Те и на Фърги дъщерите нямат кой знае какво арист. излъчване, но имат кръв, която е много важна. Докато при Кейт нещата не стоят така и тя най-малкото трябва да бъде обучена на протокол, не само защото ще е част от кралското сем-во, а защото е една от най-важните, а именно съпруга на Уилям  Peace
Отделно, че аристокрацията винаги са си били сноби, които повече са изисквали от другите, отколкото от себе си, тъй като си мислят, че на тях им е дадено по рождение.

# 2 574
Аз пък се чудя как с операция се докарва аристократично излъчване?

# 2 575
  • Varna
То хУбУ, кръв им е дадена....ама за визията, излъчването, на някои......съм оставила многоточие Wink Язък им за кръвта Grinning

# 2 576
По време на свадбената церемония гледах коментарите по чешките телевизии и се оказа, че в последните 10г доверието в Кралския двор силно е отслабнало и  англичаните не се идентифицират вече по същия начин, затова крещящо са се нуждаели от прилив на чужда кръв, някой от народа, с когото да се идентифицират.
Кейт бил най-добрия избор в случая, по редица показатели - интелигентна и образована, ориентирана в бъдещето, готова да се подчинява, от типично английско семейство, красива, (политически съображения също) и най-важното - има любов и всеотдайност между нея и Уилям.
Кралицата майка се идентифицира с Кейт на младини, ама й се ще да е била толкова хубавка Mr. Green

# 2 577
  • Варна

проблемът е, че гореизброените СА аристократи, колкото и тъпо да звучи в тези среди това е важното. Те и на Фърги дъщерите нямат кой знае какво арист. излъчване, но имат кръв, която е много важна. Докато при Кейт нещата не стоят така и тя най-малкото трябва да бъде обучена на протокол, не само защото ще е част от кралското сем-во, а защото е една от най-важните, а именно съпруга на Уилям  Peace
Отделно, че аристокрацията винаги са си били сноби, които повече са изисквали от другите, отколкото от себе си, тъй като си мислят, че на тях им е дадено по рождение.
А на Камила кое и е аристократичното ?

# 2 578
  • София
Цитат
А на Камила кое и е аристократичното ?

при Камила е малко по-различно: тя е дъщеря на офицер от британската армия .

Аз пък се чудя как с операция се докарва аристократично излъчване?

къде прочете, че аристократичното излъчване е следствие на операция  Thinking То е следствие на обучение, а визията е следствие на подобрение (дали под формата на оперативна намеса или диети, няма кой знае какво значение). Цялостното й излъчване е съвкупност от горните 2 Peace Резултатът е важен и той е налице! Тя е перфектната принцеса за кралското сем-во.

DELTA_DELTA , съгласна съм, но в тези среди потеклото е от първостепенно значение, другото се коригира или прикрива по един или друг начин  Peace

# 2 579

Общи условия

Активация на акаунт