Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 167 051
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 2 745
10 с's - не е ясно дали и колко време ще да чака Кейт да стане кралица. Според звездите (само цитирам какво четох) Елизабет щяла да надживее горкия Чарлз и след нея директно Уилям щял да стане крал. Wink

# 2 746
Хора, вие не сте добре...обсъждате жена, която вече не може да се защити, а и кои сте вие да я съдите?!

# 2 747
  • София
10 C's - не е ясно дали и колко време щяла да чака Кейт да стане кралица. Според звездите (само цитирам какво четох) Елизабет щяла да надживее горкия Чарлз и след нея директно Уилям щял да стане крал. Wink

тц,тц, тц..........дали Кейт е подозирала  Rolling Eyes

# 2 748

но с любов стреса (и др неща) се преодоляват  Peace

Не и психическата нестабилност, Мишенце. Повярвай ми, говоря от личен опит. Много ми се иска да беше вярно, но при мен поне не беше. Става дума за болестно състояние (или за предпоставки да такова, може би), а не за обикновено напрежение. Като се добави стресът, положението може да излезе извън контрол. Една неадекватна реакция може да съсипе цялото бъдеще на такъв човек. Кой знае дали и животът на Даяна (ако е имала някаква нестабилност) не е бил съсипан точно от нещо такова.

# 2 749
  • София

но с любов стреса (и др неща) се преодоляват  Peace

Не и психическата нестабилност, Мишенце. Повярвай ми, говоря от личен опит. Много ми се иска да беше вярно, но при мен поне не беше. Става дума за болестно състояние (или за предпоставки да такова, може би), а не за обикновено напрежение. Като се добави стресът, положението може да излезе извън контрол. Една неадекватна реакция може да съсипе цялото бъдеще на такъв човек. Кой знае дали и животът на Даяна (ако е имала някаква нестабилност) не е бил съсипан точно от нещо такова.
ох, аз виждам нещата по-различен начин, но ти си си права за себе си. Ако имаш подкрепа в трудни моменти, си е по-добре  Peace

# 2 750
  • На земята, която е всъщност звезда.

но с любов стреса (и др неща) се преодоляват  Peace

Това е най- важната дума!

# 2 751
  • София
Хора, вие не сте добре...обсъждате жена, която вече не може да се защити, а и кои сте вие да я съдите?!

Обсъждаме, а не осъждаме - така че няма от какво да се защитава  Peace
Интересно е да се чуят/прочетат различни гледни точки - поне на мен ми е интересно. Не съм от феновете на Даяна, но я харесвам. Също така обаче не я смятам за жертвата, с главно Ж, защото в тази история жертвите са не една и две и няма как едните да са само черни, а другите само бели.

Вярно, че темата е за сватбата, но нещата почнаха да позахлъхват постепенно, но пък покрай нея изникнаха и други интересни неща...например за шведския принц  Joy

10 с's - не е ясно дали и колко време ще да чака Кейт да стане кралица. Според звездите (само цитирам какво четох) Елизабет щяла да надживее горкия Чарлз и след нея директно Уилям щял да стане крал. Wink
Лелелееее много зловещи тия звезди  Laughing Но като я гледах бабет к'ва е жизнена и енергична не бих се учудила много - все пак майка и май докара до 100...

# 2 752

но с любов стреса (и др неща) се преодоляват  Peace

ох, аз виждам нещата по-различен начин, но ти си си права за себе си. Ако имаш подкрепа в трудни моменти, си е по-добре  Peace
Така е. А ако освен подкрепа получиш и адекватно лечение, е най-добре  Hug Говоря за случаите на действителни психологически проблеми, а не нещо временно и предизвикано от стреса. За жалост, тази област от медицината все още не е напреднала достатъчно. Понякога постига изумителни успехи, а друг път - не. И никой не знае защо. Много е хлъзгава. А психологическите и психически проблеми са реални, също като апандисита, да речем. Досега не съм чувала някой да е излекуван от апандисит с любов. Идеята ми е, че ако проблемите на Даяна наистина са били сериозни, й е била необходима квалифицирана помощ. За жалост не я е получила и не знаем дали е щяла да й помогне.

Като гледам масовата истерия, стискам палци Кейт да се окаже с желязна психика. То не човек, а желязо да си, можеш да се сбъркаш, ако трябва да живееш в този цирк.

# 2 753
Това къде го чете, в кой астросайт?

# 2 754
Възможно е проблемите на Даяна да са отключени от брака с Чарлс, но така или иначе, подобен брак би бил стрес за всяка жена - протоколи, задължения, постоянни раздели...

о, аз съм напълно готова за такъв стресиран живот
разменям го тутакси за моята пролетарска орис.  Twisted Evil

# 2 755
  • На земята, която е всъщност звезда.

... Но като я гледах бабет к'ва е жизнена и енергична не бих се учудила много - все пак майка и май докара до 100...

Да бе, и аз й се чудя от сватбата насам...Но животът сред такива тучни морави спомага за здравите нерви и дълголетието  Simple Smile:

# 2 756
Това къде го чете, в кой астросайт?

И аз съм го срещала. Като прогноза на един от най-известните съвременни астролози  - Ноел Тил  Wink

# 2 757
  • Paris, France
Да, Чарлз си спял с когото си поиска. Всяко семейство и общество си има норми, които Даяна е познавала достатъчно добре и ако не ги е приемала не е било редно да влиза в такъв брак. Все пак, който плаща поръчва музиката. Чарлз е мъж от кралско семейство в държава със силна социална полова сегрегация. И мъж, който ходи е пич. Жена, която ходи е курва и това навсякъде където съм живяла включая БГ. Дали средностатистическия британец иска с данъците му де се издържа огромна група хора, които с нищо не допринасят за икономиката, културата и престижа на държавата. Ходенето на Даяна по лондонските улици и света струва скъпо (охраната). При развода и дадоха 17 милиона лири + издръжки, ползуване на кралски помещения и така нататък за компенсация на неудобствата. Е, пито, платено. Нямам нищо против нея като човек ими е много мъчно, че остави децата си сираци толкова рано.

Булимията и е отпреди сватбата  Peace

Никой не би могъл да и помогне защото е ставало дума за сблъсък на ценностни системи. Те не са я разбирали а и не са имали намерение да променят нещата в желаната от нея посока. Как мислите кралицата, дъщеря на крал, която е търпяла похожденията на собствения си мъж с години би могла да помоли сина си да остави любовницата си? Кралицата никога не би се оплакала публично от мъжа си, въпреки, че тя е кралица а той и е мъж, дето се вика.

# 2 758
  • София
Възможно е проблемите на Даяна да са отключени от брака с Чарлс, но така или иначе, подобен брак би бил стрес за всяка жена - протоколи, задължения, постоянни раздели...

разменям го тутакси за моята пролетарска орис.  Twisted Evil
Хубаво, че го казваш, защото трагедията на това да си принцеса малко се преекспонира. Вярно е, има негативи, сама казах, че не е за всеки, но пък има хора, които се радват на такъв живот.

# 2 759
  • София

разменям го тутакси за моята пролетарска орис.  Twisted Evil

аз съм следващата подготвена за този "ад". Само да ме вземат  Peace Давам и носът ми да коригират, ще ходя ако трябва с книги на главата за кралска стойка и речта на Хари ще издържа, само и само да ме вземат  Joy hahaha Ще се прежаля и на Ангълси да живея 3г, трудно ще е, ама ще се издържи  Joy

Цитат
Булимията и е отпреди сватбата  

тя жената казва, че е след раждането на Уилям, ама след като ти казваш, че е преди сватбата, може би тя не е била наясно  Laughing Wink

Общи условия

Активация на акаунт