Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 25"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 35 008
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
опс маме дублирах те Mr. Green

ама маме тоя Стефан  Shocked  направо ме шашна

# 496
  • в очите на дъщеря си

ама маме тоя Стефан  Shocked  направо ме шашна

не ме ли хареса Whistling

# 497

ама маме тоя Стефан  Shocked

Майка ти много секси се е барнала Mr. Green

# 498
  • в очите на дъщеря си

ами писна ми от драми вече

# 499
Казах ли Ви аз преди време, че Емир ще почне да се дърпа. И какво сега Халил изчезва, хоризонта вече е свободен, но Емирчо не ни ще момичето. Пълна гавра с нас зрителите. Нека Емир да се грижи за Ханде, но какво му пречи да е с Фери. Сега тя, ще го гони десетина серии, после, ще е загрижен за майка си и ако сме късметлии, сдобряване ще видим в края на сезона около 30 серия, после лятна почивка на серияла. Не награда за драма, ще вземе филма, ми не знам какво вече. Нали писаха, че след катастрофата ще се сдобрят.... #2gunfire

# 500

ама маме тоя Стефан  Shocked  направо ме шашна

не ме ли хареса Whistling
аз Деймън харесвам и .....Тайлар, Стефчо не ме кефи
ама си хубава Peace

инфото може и да не е  истина днес е събота до сега никога не са  пускали бонуси толкова рано Thinking
в инфото не пише че тя му е казала обичам те и той я е отрязал Peace

# 501

Дали някога и Емир така ще я награби Mr. Green Като се сетя как му се развика за едната целувка. hahaha hahaha Той да не посмее горкият втори път. Laughing

# 502
Казах ли Ви аз преди време, че Емир ще почне да се дърпа. И какво сега Халил изчезва, хоризонта вече е свободен, но Емирчо не ни ще момичето. Пълна гавра с нас зрителите. Нека Емир да се грижи за Ханде, но какво му пречи да е с Фери. Сега тя, ще го гони десетина серии, после, ще е загрижен за майка си и ако сме късметлии, сдобряване ще видим в края на сезона около 30 серия, после лятна почивка на серияла. Не награда за драма, ще вземе филма, ми не знам какво вече. Нали писаха, че след катастрофата ще се сдобрят.... #2gunfire
Наде какви 30 серии сега сме на 16 я смятай до лятото колко седмици има .....освен ако не почиват лятото но не ми се вярва

# 503
Габи, дано да си права. Сега Емир от угризения на съвестта няма да има време за Фери. Хем се ядосвам, хем се смея, не е добре работата.

# 504

Дали някога и Емир така ще я награби Mr. Green Като се сетя как му се развика за едната целувка. hahaha hahaha Той да не посмее горкият втори път. Laughing
Rolling Eyesможе тя него да награби

# 505
  • Сливен
Тя ако се паралелизира няма да можем да я видим вече на колене пред Емир.
тогава ще се караме  Crossing Arms аз си я харесвам на колене

# 506
Габи, дано да си права. Сега Емир от угризения на съвестта няма да има време за Фери. Хем се ядосвам, хем се смея, не е добре работата.
Наде права си не е добре работата Peace

# 507
  • в очите на дъщеря си
Габи , аз харесвам /винаги така се получава/ по малко харесвания актьор

Моя човек е Стефчо Peace

# 508
Тя ако се паралелизира няма да можем да я видим вече на колене пред Емир.
тогава ще се караме  Crossing Arms аз си я харесвам на колене
нямада може да ходи- временно предполагам, нали тр да и дават и хубавите крака как се разхождат все пак

# 509
  • в очите на дъщеря си
Наде права си не е добре работата Peace

и ще се карат с Фериха заради Ханде и , че той е все с нея, а тя ще проходи , но ще се преструва за  да задържи Емир hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт