Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 25"Искам винаги да ми казваш любов моя"

• 34 976
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
Маме  hahaha видяли за какво сложиха"червена точка" заради младежта, а ние тук.... не се съобразяваме значи Rolling Eyes

# 526
Те, че ще се сдобрят е ясно, но въпроса е дали сега в 17 епизод, ще стане това. Да не стане, като в 14 серия, че натам май отиват работите, ако това инфо е вярно.И аз си мисля, че връзката йм от тук нататък ще е много пълноценна във всяко отношение.
Тц пълноценна ще е когато няма лъжи помежду им

# 527
  • в очите на дъщеря си
Маме  hahaha видяли за какво сложиха"червена точка" заради младеща, а ние тук.... не се съобразяваме значи Rolling Eyes

нещо не те разбрах бе дъще newsm78

# 528
Маме  hahaha видяли за какво сложиха"червена точка" заради младеща, а ние тук.... не се съобразяваме значи Rolling Eyes

Peace ще ти обясня лично  Hug

# 529

Antalya Televizyon Ödülleri Açılış Kokteyli Hazal Kaya(alinti)

# 530
Аз и друго си мисля, Корай толкова ще е притеснен за Ханде, че въобще няма да дава съвети на Емир да не отблъсква Фериха. Чагатайчо да не излезне прав, че проекта е пътя към сдобряването йм, само че кой проект на филма ли....?

# 531
  • в очите на дъщеря си
тая не съм я чувала даже Shocked

Ayça Bingöl- Öyle Bir Geçer Zaman Ki спечели за главна женска роля!

# 532
  • в очите на дъщеря си
Маме  hahaha видяли за какво сложиха"червена точка" заради младеща, а ние тук.... не се съобразяваме значи Rolling Eyes

Peace ще ти обясня лично  Hug

ами , че лично , нали сме си семйство

# 533
  • в очите на дъщеря си
тук много фитнес маниаци има , чак се запотих

# 534

ОПС забравих тази

# 535
маме има и още.... от фитнеса newsm53

# 536
http://www.gazetea24.com/haber/hazal_kaya_fena_yakalandi_.htm Мале Хазито се целува с фотографа  Sick Sick Sick Sick

# 537
  • в очите на дъщеря си
маме има и още.... от фитнеса newsm53

дай да видим

# 538
Последно от мен-ако Емир я отблъсне, Фери няма да има смелост да се опита отново да тича след него. Той не се отказа, дори и като чу че не го обича, но тя не е смела като него. ЛЕКА НОЩ МОМИЧЕТА.

# 539
  • в очите на дъщеря си

ами , че няма приказки да му чете я

Общи условия

Активация на акаунт