Отговори
# 525
Честит имен ден на всички именици. Много здраве, късмет и успех във всяко начинание. Весел празник. При нас засега е ясно. Вики да се събуди и ще я изкарам , че 3 дни не съм си показвала носа  на вън

# 526
Честит празник на всички празнуващи днес!  Hug

Малкият го оставяме на моите родители поне веднъж седмично за няколко часа (било то да свърша някоя работа, било то да се видим вечер с приятели)... Понякога просто дядо му иска да го разхожда в близкия парк... От съвсем малък го оставяме и бях притеснена само първият път. Справят се чудесно с поверените грижи, а и ние сме Хасани с мъжа ми Wink
За съжаление свекървата е чак в Гърция, иначе и тя доста щеше да помага...

# 527
  • Пловдив
Честит празник на всички именници и празнуващи днес! Весел празник   bouquet

# 528
 Честит празник на всички именници!
 Хубав ден и също така слънчево настроение!

# 529
  • Пазарджик
Добро утро и от мене!!!Днес имам имен ден!
Една почерпка от мене

# 530
Предлагам следващата анкета да е - "и аз съм хасан", или " и бебето ми е хасан"  hahaha Joy Или в превод - кого поставяме на първо място - себе си или детето Simple Smile

Честит имен ден на всички именници Simple Smile))

За хепатитната не съм питала ...

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 12:08 от Бебешондел

# 531
Честит празник на всички празнуващи!!!

Мила, аз замествам част от бялото брашно с грахам или ръжено, на основна програма, без да променям рецептата и пак се получава, ако искаш пробвай.

# 532
честит празник на всички празнуващи.аз да се оплача рая стана по зле имало вирус още лекарства  и антибиотик от утре ако се влоши още.направо ми се плаче милата ми.ако някои ми каже лек за сополи ще съм би благодарна пробвах лайка в нослето но няма ефект промивам с физиологичен разтвор и вечер слагам виброцил на гърдичките кърпа с мас по бабини лекове по не няма температура

# 533
Габи пък я изкараха 5200 гр. newsm78, см е ок - 62. Има ли и други толкова финни Laughing
Честито на именниците  bouquet

# 534

И аз да почерпя- днес с татито имаме годишнина, 10 години откакто сме двойка. А преди 1 година на този ден направихме Марти.

Честито на всички именници, да сте живи и здрави и много много щастливи

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 11:15 от look_at_me

# 535
честит празник на всички празнуващи.аз да се оплача рая стана по зле имало вирус още лекарства  и антибиотик от утре ако се влоши още.направо ми се плаче милата ми.ако някои ми каже лек за сополи ще съм би благодарна пробвах лайка в нослето но няма ефект промивам с физиологичен разтвор и вечер слагам виброцил на гърдичките кърпа с мас по бабини лекове по не няма температура

Насе, в тази тема- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=534500.0  прочетох доста за домашното лечение. Прегледай я, а за всеки случай можеш и да питаш дали става за малки бебенца.
Ивайла я лекувам със лекове оттук, но тя вече беше на годин аи половина, когато се разболя за сефте Simple Smile тъй де-големичка.
Успех и дано бързо се оправи детенце!

# 536
  • В две тъмни очички
Здравейте!

look_at_me , честита ви годишнина! Да се обичате много и да се уважавате дълги години!

Аз минавам само да ви изчета и да си почина малко,че от сутринта съм залегнала над ученето,ама нещо хич ви няма...

# 537
  • sofia
Честит празник и от мен!

Бубе, по какво е изпита? Стискам палци.

Аз отивам на фризьор с бебка, та да видим как ще изкара 2 ч на едно място

# 538
  • В две тъмни очички
Люба - Единият е по социология , а другия по Екологично фермерство , с разлика 1 ден в изпитите!
А на теб освен аз да стисна палци за фризьора, макар че не знам от какво се притесняваш! Тя твоята шушулка по 4-5 часа в МОЛ-а не се събужда и не мърда, та ти за 1 фризура от 2 часа се притесняваш  Mr. Green

# 539
честит празник на всички празнуващи.аз да се оплача рая стана по зле имало вирус още лекарства  и антибиотик от утре ако се влоши още.направо ми се плаче милата ми.ако някои ми каже лек за сополи ще съм би благодарна пробвах лайка в нослето но няма ефект промивам с физиологичен разтвор и вечер слагам виброцил на гърдичките кърпа с мас по бабини лекове по не няма температура

Насе, за друго не знам, но аз чистя сополите със Стеримар.
А някой по-рано беше писал за тези капки: Капки с мед и лайка:
лайка- 1 супена лъжица + мед 1 чаена лъжица + вода 100 г. Вари се докато остане наполовина. Прецежда се, изстисква се през марля или тензух- 5- 6 пъти по 3- 4 капки. При водниста хрема и запушен нос
Стискам палци по-бързо да оздравява малката шушулка  fingerscrossed

Габи пък я изкараха 5200 гр. newsm78, см е ок - 62. Има ли и други толкова финни Laughing
Честито на именниците  bouquet

Кали на консултацията на третия месец беше 5030гр. и 59,5см.

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 11:40 от pepita1973

Общи условия

Активация на акаунт