Отговори
# 60
Пате, не го знам кой е този лекар. Аз не го гледам много самото предаване
Щом не го гледаш кого визираш за "псевдолекари"??

една хахава в понеделник сутрин, даже не знам как се  казва и други подобни гастролиращи гости
всъщност единствената рубрика, която ми задържа вниманието е тази в сряда за бебето и готвенето на елица

# 61
ааа за тази и аз съм съгласна, че е луда...

# 62
Добре завърнали се и само здраве от тук насетне  Simple Smile!
От какво боледувахте толкова дълго време?

Дълга история - отначало лекувахме бронхиолит...после тъкмо ни изписаха и ни се надигна фонтанелката...и пак в болница, този път вече Инфекциозна/при Мангъров, Пате  Peace/ със съмнения за менингит, които отхвърлиха на петия ден чак престой с лумбална пункция/междувременно си лепнахме Рота вирус в Инфекциозна... ooooh!/. Някаква хахава лекарка ни гледа фонтанелата на ехограф и реши, че има излив и аз настоях да си направим скенер/който си платихме/ и се оказа, че няма нищо не детенце/а тя ме убеждаваше, че има нещо вродено... #Cussing out/. И така - след толкова много перипети вече сме си у дома здрави и щастливи  Heart Eyes

# 63
  • София
Иво Тодоров е доктора, който между другото след спермограма на мъжа ми му каза, че ще е цяло чудо ако някога има деца, при положения, че имаше вече едно от първи брак (не му беше известен този факт),а сега и аз две му родих.Абсолютен глупак...

Гласувах с 2, достатъчни са ми! Ако ми дадат някое износено, родено и леко поотраснало, може и да се прежаля, но иначе съм до тук.

Боже amidala13 представям си какво си преживяла...Дано от тук насетне всичко е наред!

# 64
amidala, свързваш ли бронхиолита и/или  надигането на фонтанелата с поставянето на някоя ваксина?

# 65
Пате, не го знам кой е този лекар. Аз не го гледам много самото предаване
Щом не го гледаш кого визираш за "псевдолекари"??

една хахава в понеделник сутрин, даже не знам как се  казва и други подобни гастролиращи гости
всъщност единствената рубрика, която ми задържа вниманието е тази в сряда за бебето и готвенето на елица

хах, точно тази жена бих я осиновила, толкова много я харесвам. а йожени минчев хич не може да ме притесни,  Sunglasses най-много да успее да забавлява със самонадеяния си кич.. при тая все по-леймънска и ерзац родна джурканлистика май и никаква патрашка не може да ме притесни, особено пък след бутафорията с недоспало отрежисирания инцидент наскоро. слушам си я неангажиращо, ако се наложи, и толкоз. ае не знам, питах те от любопитство, но май и двете ще се съгласим, че компотът е гадна храна; знам, че ще разбереш намигването правилно.Wink Simple Smile  Hug

amidala, ама че работа!  Cry  гуш!

момичета, ужасяващо е това, което разказвате за въпросната клиника; пази боже да попадне човек там, но е добре, че се появи такъв thread тук!

gucomec, значи не съм единствената непосетила още АГ след раждането.

я кажете някой от мъниците гризе ли чесалка за венци вече?

# 66
careneer, всъщност аз нямам нищо против нито един от гореспоменатите хора. Просто самото предаване ми е адски скучно. Рядко нещо ми грабва интереса . Телевизора го включвам колкото да върви нещо и да не е прекалено тихо вкъщи, защото съм си сама с детето през деня.
Но аз като цяло не съм от хората, които обичат да гледат тв- гледам сутрешния блок с Ани Цолова и новините. А отскоро и Lord of the chefs. Май като цяло гледам повече БТВ, Нова нещо ми издишат

# 67
Здравейте.За анкетата искам да имам поне 2.
За сокчета давах от ябълка и морков,много ги хареса,даже като свършат и почва да се сърди. smile3521
За чесалка давам и я от време на време и много и се кефи,доста си я гризка.

Запис с въпросче - водихте ли всички бебоците на ортопед и виждате ли смисъл в това ?

Водихме я още в началото.Сега като навърши 4 месеца ортопеда каза пак,но педито каза че няма смисъл.

# 68
  • В две тъмни очички
Днес голям кеф пак!  Мохабеда беше екстра. Само дето Люба и Жоржина ми се губеха,а казаха , че че дойдат  Twisted Evil Моята душица помрънка малко ама после заспа, та можах да се порадвам и на другите дечица! Пу-пу ма са ни хубави!!!

careener, днес с момичетата дискутирахме за сапунените ядки! Чакам една приятелка да ми даде няколко и да пробвам да изпера с тях, да измия пода или чиниите! Ще кажа след това мнението си! Между другото не знам дали си наясно, но ако искаш да има аромат се слагат етерични масла ! Има хиляди видове (дори на черен пипер  hahaha )

Сватба
...не съм гледала и не смятам! Голям фарс...Никак не ми се занимава с такива неща!

Сакси
, пиши за маста - как се казваше!

# 69
 Hug

Сватбата бих я гледала,но предпочетох да изляза.

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 20:21 от Antoaneta :)

# 70
След първия месец ходихме при ортопед и човека каза да носим ортопедични гащи до третия месец и после пак при него.Педито реагира много странно,беше доста учудена,че  толкова малко бебе носи такива гащи,според нея нямало смисъл,НО като се видяхме този месец за ДК,каза да ги носиме.Причината-видяла страшна луксация на едномесечно бебе и вече беше положително настроена за този тип гащи.Добре че си послушахме ортопеда и си носихме гащите!Тия педита понякога са мислят за големи спецове във всичко,пренебрегват мнението на колегите им,специалисти в дадена област!По тази причина мисля да заведа детето на гастроентеролог,заради зпека дето цял месец не се повлия от нищо-нито масажи,нито коленца към корем и лактулоза.Педито,казва че ще мине и това,като коликите,да давам сок от ябълка и всичко ще е ок!
Надявам се че правилно съм се ориентирала при какъв лекар да отида за запека,ако не, приемам корекции  Hug

# 71
amidala, свързваш ли бронхиолита и/или  надигането на фонтанелата с поставянето на някоя ваксина?

Ами не - ние се разболяхме точно като навършихме 2 месеца, и още не са ни бити даже ваксините за втория, а тази от първия беше цял месец преди това, така че няма връзка...Една от теориите беше, че е възможно да се е получило от предозиране  организма на вит.А, който се съдържа в Деавита между другото, така че си имайте едно на ум - аз си капех в устата с капкомера, ама колко пада..от тогава - само в лъжичка, за да съм сигурна колко капки давам  Peace

# 72
Ооо, и аз не съм ходила на АГ още....  Whistling
Нямало направления, и кво като били минали 3 месеца...  Crazy Mr. Green
Надявам се другата седмица да се класирам...
Но секса не е мираж....  Blush

# 73
Биричке, ти никаква не си се вясвала при нас значи - драсни някой ред, че питат за теб момичетата  Hug

# 74
  • Пазарджик
Ей ама тази сватба ви е размечтала и никакви ви няма в форума.А аз съм сама,Нели спи- след тези викове днес,а Таня и ММ са на гости.Компа е само мой и вас  ви няма .

Днес успях да си намеря подходящо чадърче /цвят/ за моята количка,не можах да го тествам ,че слънцето се скри ама и утре е ден.

Общи условия

Активация на акаунт