Отговори
# 75
  • София
Днес пак добре разпуснахме Simple Smile Сега чакам с нетърпение снимки от Сакси.

Амидала, радвам се, че всичко вече е наред. Hug В бъдеще - никакви болести!

Биричка, не споменавай думата секс пред една измъчена душа, че здраво съм яхнала метлата.
Ето предложение за следваща анкета - казвате на мъжа си, че липсата на секс много ви изнервя и той А/ прави ви щастлива и спокойна или Б/ отива да си легне.

Да попитам - моето прасенце яде 6 пъти по 150 мл АМ, а в някои дни и по 7. Много се притеснявам, че яде много. Вашите колко ядат?

# 76
записче от мен Simple Smile

отивам да ви чета, че тези дни нямах време Simple Smile

# 77
  • ул. "Мечтание"
Приставка ще използвам.Нещо такова имам:

И аз има същата и съм супер доволна.

Амидала, направо са ви подлудили.  Sad Надявам се вече всичко да е зад гърба ви. Hug

# 78
  • Пазарджик
etomira и Нели е така ,даже реве за още,но от два -три дена повече от 130мл. не може да изяде, идея си нямам защо се получи така newsm78

Амидала радвам се ,че всичко е зад гърба ви вече  !!!

Момичета благодаря  ви за пожеланията за бебе Калина ,вече си имам и снимки.Чак не мога да повярвам ,че и нашите бебоци са били толкова малки.

# 79
Ети, моето яде 5 пъти по 150мл. кърма, много рядко 6 пъти ...и да знаете че другата среща няма да я изпусна, днес много се замотах  Crazy

амидала, направо настръхнах  Hug

# 80
леле Амидала, чак сега прочетох внимателно поста ти Shocked
Ужас, направо те са ви съсипали тези лекари, как не ги е срам не знам. Радвам се, че сте си вкъщи и дано повече да нямате такива тревоги
Аз реших, че ще слагаме ротавирусната ваксина, но мислех, че може да се сложи до 6тия месец, но нашата педиатърка се опитва да ме убеди, че можело до година и шест месеца.  newsm78

# 81

А тоя Хари ми изглежда голям хулиганин, както и неговата приятелка

Студиото на Бтв повече ми харесва, по- интересни неща разказват. При Гала някаква богословка ли е каква ли е се заяжда с Минчев, а той едвам се въздържа да не я навре на кучето в........ Joy И Патрашката и тя на всяко гърне мерудии, а Гала както винаги неадекватна. Абе както казваме във Враца- за кашмер са Sick
Joy Joy Joy Joy

etomira и нашият бебок яде по 6 пъти ( някой път 7) средно по 140 , ама защото е на кърма и му давам колкото изкарам..някой път нямам достатъчно Confused

# 82
Амидала, нямам думи за тия лекари, представям си какво ти е било този месец по болниците. Важното е, че всичко е наред и дано повече нямате такива неприятни изживявания.  Hug

Ети, Изабела яде  5 пъти по 160, но на някое от храненията се случва да  яде и по 190  Grinning

# 83

Да попитам - моето прасенце яде 6 пъти по 150 мл АМ, а в някои дни и по 7. Много се притеснявам, че яде много. Вашите колко ядат?

5 пъти по 140мл. вече, а когато сме на разходка и спи и не мога да го събудя, яде и само по 4 пъти. Рядко се случва да яде 6 пъти...

# 84
  • в Надежда-та
Бире и какви са ви мерките за 3м. Thinking

# 85
в анкетата ще гласувам с друго: имам едно дете. незнам дали ще срещна друг мъж,от когото да искам дете. по принцип искам две.

Амидала, много неприятно и болезнено преживяване. Дано повече не се случва( на никой да не се случва)

Сватбата и аз не съм гледала. дори роклята на булката не съм,нищоооо. Та то ми писна един месец преди въпросната сватба да говорят по новините за подготовката й и какво ново са пуснали с лика на двамата. Ееееееееееее  Stop ooooh!  Гледах си детето през това време ,дори излязохме за малко.

Нощни очи, Пате, къде се намира такава приставка?

# 86
  • ул. "Мечтание"
Нощни очи, Пате, къде се намира такава приставка?

В Кауфланд примерно. Моята за тук си я взех от там преди има-няма две седмици.
По разни магазини за домашни потреби, тенджери и подобни работи също би трябвало да има.

# 87
Аз също съм от негледалите сватбата.
За клиниката на братя Тодорови съм чувала само негативни отзиви,две приятелки бяха крайно разочарни от там.
Амидала,кофти,че така са се развили нещата,важното е,че всичко вече е зад гърба ти Hug
Дара яде 5 пъти на ден по 150мл.АМ.
Момичета,чувствайте се почерпени  за личния ми празник-днес ставам на 34 години/сори,но нямам идея как става номерът с качването на картинки,снимчици и други подобни/

# 88
  • София
Запис на шеста страница чак  Crazy

Голямо клюкане сте изклюкали :0 Аз също гледах малко от сватбата, но трябваше да изляза, че ходих на зъболекар да ми чисти зъбния камък и да каже дали имам поражения след бременността Tired

ейприл3 ЧРД  Hug Много късмет, много здраве и здравичко детенце   bouquet   ura

# 89
gucomecanka, в какво се изразява запекът?

чопи, я по-ведро! много ясно, че ще срещнеш друг мъж, от който да искаш деца. да не е само един на света я! незаменими хуйове няма! с извинение за брутализма Simple Smile

ети, дара яде твърдо по 6 пъти на ден и под 150 не пада, а вечер ако не заспи си хапва по 180...
една приятелка, която има бебе в германия каза, че там лекарите казвали, че бебето трябва да яде една седма от теглото си дневно.

абе, мацки, аз от няколко дни не мога да спя. направо ще се побъркам. бебето спи, мъжът ми спи, а аз съм ококорила очи и няма и няма заспиване. да вземе да се оправя това време да излизаме, че си е татърало татърата!

Общи условия

Активация на акаунт