Отговори
# 120
Днес  се разбих от возене на беба!  Crazy Ама,нещо тия разходки не се отразяват добре на семейния бюджет  Blush Все се заглеждам по разни сладурски дрешки!Онзи ден взех еднократната помощ-250 лева и веднага отидиха 40 за рокли  Laughing Днес още 50 лева,направо не знам къде ще му излезе края...Вие как се оправяте?!Като видя нещо розово и направо  Crazy
А като бях бременна и купувах първите дрешки на малката,се заричах,че няма да взимам всичко в розово,да ама не!  Blush

# 121
Гуцомецанка, справям се, като си имам момче  Mr. Green

Ейприл, честит рожден ден!   bouquet

# 122
  • В две тъмни очички
Днес цял ден бяхме навън и аз като Нощни кърмих под едно дърво, че в Божурище е терсене да кърмиш навън! Като едно малко селце, в което ако направиш нещо "нередно" те сочат с пръст! Но...понеже не ми пука си нахраних детето до детската площадка , съобразих се много малко и се мръднах 15-20 метра навътре в полянката  Mr. Green ОТ разходката хванах тен ....

Запознатите ( Валл ),бихте ли могли да обясните обезщетенията плащат ли се на определена дата или по определен ред както например са болничните (първия вторник или четвъртък) ???

Аз да се пооплача малко... Днес на едни наши приятели се роди девойчица (да им е жива и здрава) и разбира се таткото ни покани да почерпи! Обаче, няма кой да гледа малката,а не исках да ходим с нея,защото ще се пуши,ще бъде пълно с народ и деца...трудно ще опазя детето! Казах на Боби да отиде сам макар,че ми е много криво / това не му го казах /! Опитаах се да се сдържа и да не си скапвам настроението и да не изглеждам нацупена, но явно не ми се получи или явно мъжът ми ме познава прекалено добре! Скофтих му настроението и малко ми се поскара, че се държа като дете и че не съм права да му се сърдя,че ще ходи... Уф...боря се със себе си и знам че е прав, старая се да не се цупя когато излиза без мен,а на мен ми се налага да си стоя в къщи, но нещо не ми се получава качествено.... Винаги ми е било много криво за кумата ми, която в 90% от случаите не присъства на събиранията,а гледа детето, докато кумът ми си пие, ходи по барове и прочее! Все си повтарях,че ние с ММ няма да сме така! В което м/у другото съм сигурна, защото Боби не е такъв и в повечето случаи ако свеки не може да гледа детето той също си остава в къщи! Да доуточня,че не се притеснявам от каквото и да е, смисъл,че му вярвам напълно! Осъзнавам,че и той е човек и има нужда от лично пространство, от това да е сам с приятелите си .... Бихте ли споделили как стои този въпрос при вас и как се справяте с това???

Съжалявам,че ви занимавам с глупости,ама всички (без 1-2 момичета) сте по-възрастни от мен, от което се предполага,че и по-улегнали,разумни и с повече опит  Hug

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 22:24 от bubeto_d

# 123
  • ул. "Мечтание"
.

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 22:54 от Нощни очи

# 124
  • sofia
Бубе  Hug ,
При нас само веднъж се случи мъжа ми да излезне без мен- сам с приятелите си(не, че нямаше кой да гледа детето) , но след това аз излезнах сама(той гледа бебка) и се установи, че и на двамата не ни е приятно! Може някога във времето да се случи пак, но ще е нещо екстремно! При нас има кой да помага, а ти що не ми остави детето на мен? Тя Влади ми е приятелка, тъкмо да наруши тишината вкъщи малко, пък и мъжа ми е тук, ще помага!
Аз мисля, че щом не можеш да излезнеш и е мноооого рядко, трябва да го преглъщаш, мъжа ти не е виновен, той иска да е с теб, обстоятелствата са такива, пък вероятно няма да закъснее

# 125
Аз оставям милото да излиза спокойно с приятели,даже сега е на рожден ден на наше приятелче.Не му се сърдя,оставям го да разпуска без да му звъня.Това се случва най-много два пъти в месеца и нямам нищо против,все пак и той е човек! Peace Има време да излизаме цялото семейство по гости и купони.Още не са ми натежали грижите за малката и не ме тормози факта,че милото си релаксира с приятели.Пре деня,като е хубаво времето излизам с жената на кума ни и с нея си лафим по женски и разпускам.

# 126
  • Пазарджик
Бубе ,след 12г. семеен живот още не съм успяла да го преодолея това.ММ също знае как се чувствам ама какво от това-пак си излиза,вярно вече е много рядко,но когато Таня ми беше бебе се случваше доста често.Аз не го оправдавам с това ,че и той е човек и той душа носи.И аз съм човек ама си седя в къщи и гледам децата,нали?
И двамата бях ме на достатъчно осъзната възраст когато реших ме ,че искаме деца и с ясната представа ,че живота ще ни се промени.И ,че "аз' вече не съществува ,вече сме "ние".
Имало е моменти в които ми е било добре когато съм сама/без него/,но се броят на пръсти.Лошото е ,че  ако единия път се прикрия ,то следващия път  afwitch
Споделяла съм ,че няма на кого да оставя децата -съкровищата не желаят да се "обвързват" Mr. Green,нашите са в Америка.Ама кат си дойдат пак не ги оставям за да излезем.
Е да не помислите ,че си седя в къщи с метлата и парцала,излизаме но с децата ,без тях не ми е добре.

# 127
Аз пък не съм съгласна мъжът ми да излиза вечер по барове, гости на общи приятели без мен, както и аз без него. Хубаво е че съм случила на човек като мен. Иначе е трудно. Нали затова сме семейство. Сега, това за личното пространство аз нямам нужда от "вечерно лично време с общи познати". Това не е лично време. За моето семейство е по- важно да си го изкарваме тримата, поне на този етап Simple Smile.

# 128
  • в Надежда-та
Ние пък се кърмим по плажа Wink

Бубе  повярва ми мн повече бих се ядосала ако не измие чиниите, когато е обещал, не подсуши банята след като са се изкъпали с баткото или си е разхвърлил дрехите из нас  #2gunfire Mr. Green Crazy
98-99% не се случва да излиза без мен. Просто работи прекалено мн ( няма работно време, няма почивни дни) и използваме времето да сме заедно. А сега след като се роди Марти, дори да ходи някъде (понякога и по работа) гледа да вземе баткото със себе си, за да мога и аз да почина (то една почивка като имаш ремарке... Mr. Green ) - от което съм мн доволна Wink

П.П. Никога обаче не съм прикривала, когато ми се е ходило някъде с него, а не съм можела да отида.......мани, че съм и злопаметна - мога да му простя, ама няма да забравя и винаги ще натяквам  Mr. Green

# 129
На мен също не ми е много приятно, даже изобщо ,  мъжът ми да ходи по барове и дискотеки (той не го и прави  де , защото цял ден е на работа и вечер няма пауър за това  Twisted Evil) , но се случва да излезе . Докато тръгне ми е криво и съм май малко заядлива , ама после ми минава Simple Smile Ето тази вечер отиде някъде по горите с приятели - на пикник-палатка  (даже незнам) ,но каза че няма да закъснява , да видим  Thinking Аз ще чакам  Naughty АКо закъснее  afwitch ritnik Twisted Evil Twisted Evil

ViFresh не духаше ли при вас на плажа? При нас (в Поморие) в 13ч като духна адския студен вятър и се прибрахме...голяма разходка няма що  Crossing Arms

# 130
  • В две тъмни очички
Не съм се изразила правилно ( мисля)! ММ не излиза без мен по принцип, за 2.5 години (откакто сме заедно) е излизал 2 - 3 пъти ВЕЧЕР без мен , единият път от които беше на ергенското му парти  Mr. Green Но винаги ми е криво! Преди месец се скарахме поради тази причина и той си остана в къщи и не излезе...от което се почуствах още по-зле! Ама пуст му характер....как да преодолея и малкото излизания , които прави  Embarassed

Люба
, няма как да ти я оставя....не признава друго освен цица , която да пуска мляко Mr. Green Иначе с удоволствие, нали сте си дружки  hahaha

# 131
  • Пазарджик
Бубе ,описала си ситуацията много точно,разбрах те напълно какво искаш да кажеш.Това което ти остава е като се видите до му обясниш защо си реагирала така,макар да знаеш ,че не си права.
 Mr. Green
За това ти писах ,че аз не мога да го преодолея,макар вече да са изключително рядко-нямам спомен кога за последно е излизал сам.
А сега на 6,7,8,9 ще ходи на Формулата и баш на имения ми ден ще ме зареже Mr. Green
После какво го чака  Laughing

# 132
  • в Надежда-та
Роси, чак към 15.30ч. задуха от морето, преди това беше егати жегата. Даже имаше 2-3 румънци да се пекат Crazy

# 133
  • Пловдив
Запознатите ( Валл ),бихте ли могли да обясните обезщетенията плащат ли се на определена дата или по определен ред както например са болничните (първия вторник или четвъртък) ???

Бубе, обезщетението (от 135 до 410 ден) се плащат първия работен вторник или четвъртък от месеца, следващ месеца за който се отнася. И не зависи, дали са платени осигуровки и  подадени данни в НАП. Примерно - ако обезщетението почва от 15.04.2011 . Работодателя го носи в НОИ на 10.05.2011. Получаваш си сумата за април до 15 раб.дни от представянето. Сумата за май получаваш на 2 юни (четвъртък) и т.н.

Аз днес ходих на лекции, после на разходка с бебчо, кърмих го в едно заведения  Simple Smile

И следобеда като се прибрахме нещо се вкиснах и тоя ММ толко да ме дранзи и ядосва че вече едвам го издържам. Утре сигурно ще ми мине  Whistling

# 134
Тъй като ние нямаме баби при нас да помагат, още с каката бяхме така или семейно, или той сам с приятели, или аз сама с приятелки. Както каза преди време Ноеми  "И Хасан е хора". И това се отнася и за двамата. Иначе не ми пречи от време на време и аз да яхвам метлата. Онзи ден през деня например отишъл за 20 мин. да пие кафе с приятел, а аз точно тогава го търсих. Не че ми трябваше, обаче се вкиснах, и аз незнам защо.

От друга страна, другия месец извиках майка ми да дойде от Плевен за няколко дена, за да отидем с ММ на концерт на Васко Василев и Чимбао. И става въпрос за няколко часа, защото концерта е в Бургас, но ще сме двамата, даже се замислихме дали да не вземем и голямата дъщеря.

rossy-pm, и в Бургас духна към 13ч. много гаден вятър. Мислех да ходим на Флората след обяд ама се отказах. Ще видим как ще е утре времето.

cherry, успех  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт