Отговори
# 105
Ейприл, честит рожден ден  newsm51 Бъди здрава и усмихната! Нека много те радва малката принцеса!
 newsm59 newsm67 Хубав празник!

# 106
  • София, Лагера
Айде почетох  Wink

Ейприл, честит празник!   bouquet

Да изкоментирам и аз срещата - за пореден път си изкарахме прекрасно! Бубето пак разнася разревани бебоци - не знам каква магия им прави, но само като я подушат и се успокояват  Flutter

Амидала, айде това да ви е за последно!  Hug

Искам 3 дечица! Дай Боже след 3-4 години да се сдобием с още едно  Flutter

... С мъжа ми решихме да не се пазим, пък каквото сабя покаже.  Flutter
Уаууууу!  Peace Peace

На тема светски клюки съм пълен дИбил, хич не ме интересуват. Whistling

# 107
Ноеми при кого бяхте?

# 108
Ноеми , много полезна информация!  Hug  То е хубаво да се заведе детето на психолог , но в Бургас сме под всякаква критика откъм лекари и др.подобни лица... На мен ще ми е интересно да напишеш и по-подробно Simple Smile

Роси аз познавам една психоложка тук в Бургас. На мен много ми помогна когато се наложи да правя аборт. Но не знам дали работи с толкова малки деца. Ако се интересуваш пиши на лични и ще ти дам координати.

# 109
  • София, Лагера
При Пенка Койчева

# 110
Етомира, бебетата трябва да изяждат между 750-800 мл до 1 литър АМ за денонощие, като междудневните разлики са от порядъка на 50-100 мл. Това все пак условно Peace.
Моето бебе яде по-малко например, но пак е наддал за 1 месец  1100 гр.

# 111
То моят лакомник яде по 150-160 вече и даже не му стига, хем е на три месеца...Гониме седемте кила сигуно вече, без 200-300 грама...Храни се 6 пъти, опитвах да му намалям количеството, ама такъв рев настъпва, че...То и така пак водичка давам по малко след ядене, да се дояде...  WhistlingЗатова мисля, че е време да се захранваме вече - явно не го засища млякото вече.../на амма змейчето... Heart Eyes/.

# 112
  • sofia
Вчера бяхме на ДК, 6300(+1кг) и 63см(+3)!

Съжалявам, че не можах да дойда на срещата, но се замотах и стана късно!
Доки каза, че всичко е на ред, от 4м можело да започвам със зеленчуците, но ще видим!

# 113
Ейприл  bdbaloni всичко най-хубаво

Ноеми на мен ми е много интересно и като синтезираш инфото ще чета с удоволствие, а тя каза ли ти методи за въпросното показване на "кой командва парада"?

# 114
То моят лакомник яде по 150-160 вече и даже не му стига, хем е на три месеца...Гониме седемте кила сигуно вече, без 200-300 грама...Храни се 6 пъти, опитвах да му намалям количеството, ама такъв рев настъпва, че...То и така пак водичка давам по малко след ядене, да се дояде...  WhistlingЗатова мисля, че е време да се захранваме вече - явно не го засища млякото вече.../на амма змейчето... Heart Eyes/.
НИе сме на същия хал...затова от вчера започнах да го захранвам  Grinning Все не му стига на милия Simple Smile)) Не , че пюрето го яде много , ама още е будала и не знае как да го гълта хииххи

pepita1973   Hug  Може да ми дадеш координати на ЛС. Искаше ми се да заведа малкия , след като прочетох поста на Ноеми, защото нашия дребосък също мисля ,че плаче от скука. Много полезни съвети е написала, само не знам как да ги приложа 
Thinking

# 115
Ейприл, честит рожден ден!  newsm59
Бъди много здрава, щастлива и обичана жена!

Аз утре заминавам за Италия, дано този път да успея да свърща работа с моите документи, стискайте ми палци!

# 116
Здравейте. Ние цял ден сме по разходки. Днес ми е специален ден. На този ден миналата година разбрах че съм бременна с Вики. Голяма тръпка, голям рев беше. Дано всеки изпита тази радост като нас

# 117
# 118
И ние днес цял ден бяхме по разходки с братовчед ми от Горна Оряховица... Малкия естествено пак нищо не разбра, понеже проспа всичко  Crazy

Даже успяхме да се засечевм в Градската градина със съфорумката Lady Guga   bouquet

cherry, успех!  Peace

Ейприл, честит празник! Много щастие, късмет и успехи!   bouquet

# 119
  • ул. "Мечтание"
Днес си направихме разкошна разходка. Мърррр!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Даже кърмих под едно дърво.  Mr. Green (снимки - после)

Общи условия

Активация на акаунт