Отговори
# 135

rossy-pm, и в Бургас духна към 13ч. много гаден вятър. Мислех да ходим на Флората след обяд ама се отказах. Ще видим как ще е утре времето.

И аз днес се гласих за флората ,ама като духна и се отказах. Утре предполагам ще е лудница , ако е хубаво времето...Ако не успеем да отидем , ще пусна снимки (майка днес ходи )  Wink

# 136
Роси ще чакаме снимки  Hug

vall_t, последният ми болничен е до 19.04., значи ли това, че пари по обезщетение за гледане на дете, т.н. майчинство / не болничен/ ще започна да получавам от юни месец? И ако е така, тогава пари само за април ли ще взема, или за април и май? Извинявай за въпросите, но явно само ти си на ясно  Hug

# 137
Момичета,сърдечно ви благодаря за прекрасните пожелания!Обичам ви! Hug

# 138
  • в Надежда-та
Момичета,сърдечно ви благодаря за прекрасните пожелания!Обичам ви! Hug
  Blush пак забравих. Жива, здрава, мн обичана и уважавана - лябимия ми поздрав  bouquet

# 139
  • В две тъмни очички
tuty1, след първото му излизане още съм разкрила чувствата си и това , което ме мъчи! Знам, че и "Хасан е хора", точно за това исках и вие да ми кажете как е при вас, защото аз го отчитам като своя грешка! ММ нито излиза сам често,че да има за какво да се цупя, нито пък ходи по барове и да се прибира в 7-8 сутринта...мъкнат се по кръчми или домашно! Ама .... на..... не мога да го преодолея и това ме мъчи! Не успявам да го преглътна и да се пречупя,а трябва! Мисля си ,че с времето бих могла да поулегна и да се променя, но пък от друга страна това си е темперамент и характер и не знам дали ще успея! А искам! Осъзнавам,че от другата страна нещата не стоят така....не го приемам за лошо, ако аз изляза сама.... Но,честно казано много по-хубаво ми е ако изляза с него! Проблемът е ,че ММ не му се ходи по барове, та...по тази причина от както съм с него съм била 4-5 пъти на бар в София (само веднъж с него) и 5-6 пъти в Пловдив (сама)! Ходим главно в Божурище по кръчми или на домашно! За кино, разходки и прочее не говоря, те са в друг списък и се спазват...

# 140
  • София
един изморен запис от мен  Blush  днес беше много щастлив ден за яна, много шумен за иван и много изтощителен за майка им.. гася това чудо и си лягам.
приети сме на одз Simple Smile за яна говоря.

# 141
чопи, я по-ведро! много ясно, че ще срещнеш друг мъж, от който да искаш деца. да не е само един на света я! ......................
Joy hahaha
никога не съм разбирала как може да се жали по даден мъж, ма аз съм много саможива и като цяло ни ми пречи да живея и сама.

дали не сте ме разбрали погрешно? Елч, може и да срещна такъв след време, но да не е много късно да раждам. не съм на 20год.  Но всъщност исках да кажа, че не жаля(всъщност жаля,но друг мъж, който почина) този мъж. Дълбоко в себе си се чувствам наранена от него, и с всеки изминал ден  ми става по-безразичен(така мисля). Живяла съм и сама, и като че ли по-ми е удобно да съм сама(е, сега си имам и бебо). Аз от съжителството си с него не усетих много.

# 142
Сакси, честито за ОДЗ-то.

# 143
  • в Надежда-та
   ura  това е + точка и за Иван нали Thinking Laughing

# 144
 ura това е + точка и за Иван нали Thinking Laughing

И според мен после ще вземат Иван без проблеми, а ако е като в Бургас, щом са и двете деца в едно ОДЗ за второто ще се плаща 1/2 такса.

# 145
  • ул. "Мечтание"
О, Сакси, честито!   bouquet

Така и така съм тука... Да почерпя...
Преди пет години на тая дата добре се потрудихме с моя мъж!  Crazy И от тогава все си се трудим заедно!  Mr. Green Heart Eyes  Flutter

Почерпете се за наше здраве!

Тази дата си я тача като наша "сватбена". Самата сватба си беше по-скоро формалност.  Wink

# 146
http://www.youtube.com/watch?v=ZEeC1qzW8zk
намерих го в нета , а снимки ще кача тези дни Wink

Честита годишнина ! Да сте живи и здрави и много да се обичате още дъъъълги  години!

# 147
  • София
Нощни честито  Hug Да сте живи и здрави и още много, много години да се слушате и уважавате редовно  Laughing   bouquet

# 148
  • Пловдив
vall_t, последният ми болничен е до 19.04., значи ли това, че пари по обезщетение за гледане на дете, т.н. майчинство / не болничен/ ще започна да получавам от юни месец? И ако е така, тогава пари само за април ли ще взема, или за април и май? Извинявай за въпросите, но явно само ти си на ясно  Hug
Зависи от фирмата ви кога изплащат по принцип заплатите, на кое число и след това да представи болничните(в 3 дневен срок). А от НОИ плащат в срок от 14 календарни дни от представянето(поне при мен е така в Пловдив, но тук други момичета писаха че са получавали и по късно -до 15 работни дни, както е по наредбата). Та частта за април може и още през май  да си ги получиш.

Нощни честит Ви празник. Много здраве и да сбъднете мечтите си заедно. И очакваме скоро да се похвалиш за №3  Laughing

# 149
Добро утро!
Нощни, честито  Hug Дълъг и щастлив живот заедно  Hug

С мъжа ми сле комплект - или заедно ходим някъде или никой не ходи  Peace Избрала съм си го домошар, който предпочита да си е вкъщи  Mr. Green

Софиянки, моля да ми помогнете- ще правим кръщене в София и ме интересува някой дали знае хубаво заведение с градина или с детски кът.

Общи условия

Активация на акаунт