Отговори
# 150
# 151
  • София
Добро утро!

Нощни, честит празник!   bouquet

Сакси, честито за ОДЗ-то.

Бубе, стегни се, мила. След като се случва инцидентни не трябва да си зла. И ние не излизаме никъде един без друг... по принцип. Но понякога се случва и не се сърдим, защото е инцидентно. На първата ми командировка си говорихме до 3 през нощта, защото никой не можеше да заспи поради липсата на другия. И май още така правим.

Тути, много завиждам на мъжа ти. Ние тази година пропускаме формулата на живо, но догодина ще наваксаме.

Вчера изкарахме страхотен ден. Първо с една приятелка в зоопарка, после хапнахме в едно кръчме в Студ. град и накрая на двора пред нас с другите деца и съседите.

Ива е приета в ОДЗ Mr. Green

# 152
Мамита,

рано, рано и аз да почерпя, че с ММ имаме годишнина, то ние празнувахме три дни и три нощи, та и утре по тоя повод пак ще почерпя  Wink

# 153
Нощни, честит ви празник! Да сте живи и здрави, много щастливи и влюбени един в друг дълги години!  Hug
Инка, честита ви годишнина! Бъдете здрави, щастливи и се обичайте!  Hug
Сакси, Етомира, честито за ОДЗ-тата...  Peace
Как се кандидатства за ОДЗ и кога??
Срещнах една комшийка, която води сина си на градина в сградата, където е и яслата близо до нас, и тя ми каза да не чакам много време преди да отида... Ама като отида да нося ли нещо??  Rolling Eyes (рушвет за персонала  Mr. Green)

# 154
Бубе, единствено мога да ти кажа да не си го причиняваш това нито на себе си, нито на мъжа
си. Ще минат години и ще разбереш колко е било излишно и безсмислено. ОСтави го момчето, нищо няма да стане от това, че ще иде за 2-3 часа, ще пие някоя бира и ще си полафи с приятели.
Ако много почнеш да му пилиш, повярвай ми ще те намрази и може нещата да залитнат в по- кофти посока.
Казвам го, защото лично съм го преживяла.
Ние с моя мъж след като минахме през какво ли не и си причинихме какви ли не разочарования един на друг, накрая сме намерили баланса- просто всеки има свободата да прави каквото сметне за разумно без да си държим сметка. Още повече, че неговата работа налага много често да отсъства от вкъщи, понякога и да пътува по разни семинари, тимбилдинги и разни събирания. Не го спирам, защото от това зависи все пак до някаква степен професионалното му развитие и нямам право да го спирам. Разбира се съм му дала да разбере, че свободата има определени граници. Прекрачи ли ги - край. А аз съм много крайна и саможива. Кажа ли край, връщане назад няма.
Отделно през седмицата си ходи да рита, дори в момента го няма, защото от 2 дни има корпоративна лига. Случва се да ходи и на по бира с приятели и колеги. Не го спирам
Ноооо това означава, че и той няма правото да ме спира. Докато работех, аз също постоянно излизах. Почти всяка вечер съм си ходила по кафета и клюки с приятелки, на шопинг, на по чаша вино и т.н По барове много не ходя аз, че вече съм дърта и ми гръмва главата, но никога не съм била спирана.
Освен това винаги сме излизали по отделно - той с мъжки компании, аз с женски. Имало е случаи да се прибирам в 8 сутринта, а той тъкмо да става Joy
Моя съвет е като го няма- сипи си чаша вино, направи си хубава вечеря, викни приятелки вкъщи- особено сега както си с детето и ти е по-трудно да излизаш, зачети някоя хубава книга или си сваля някое филмче, абе нещо, което ти доставя удоволствие.
Аз също в момента не излизам много, но не ми тежи чак толкова. Толкова дълго съм го чакала това дете, че сега попивам всеки момент. Като спра да го кърмя, а сигурно и преди това съм решила 2 пъти в седмицата да го оставям на таткото да ходя на спорт или ако искам да изляза някъде. Винаги мога да го оставя на бабата или да наема жена, но на този етап искам да изживея всеки момент с бебчо.
И другото, което е че може да съм либерална и да го пускам мъжо, ама от време на време му спретвам по някой друг скандал, е така просто да го държа във форма, да не се отпуска много, напичам го набързо та да му държи влага дълго време Joy

Дълго стана, но в поста на Бубето видях себе си преди 10 години и реших да споделя какво мисля

# 155
Добро утро!
Аз влизам само да ви се оплача-тази сутрин в 5:24 ч. ни разлюля добрата стара Вранча  Confused
Досега не ми се е случвало,ама днес се разплаках.Та се питам-Калина като порасне кой кого ще успокоява? newsm78

# 156
чопи, я по-ведро! много ясно, че ще срещнеш друг мъж, от който да искаш деца. да не е само един на света я! ......................
Joy hahaha
никога не съм разбирала как може да се жали по даден мъж, ма аз съм много саможива и като цяло ни ми пречи да живея и сама.

дали не сте ме разбрали погрешно? Елч, може и да срещна такъв след време, но да не е много късно да раждам. не съм на 20год.  Но всъщност исках да кажа, че не жаля(всъщност жаля,но друг мъж, който почина) този мъж. Дълбоко в себе си се чувствам наранена от него, и с всеки изминал ден  ми става по-безразичен(така мисля). Живяла съм и сама, и като че ли по-ми е удобно да съм сама(е, сега си имам и бебо). Аз от съжителството си с него не усетих много.

Чопи, като те гледам душко на снимките колко си млада и хубава ти гарантирам , че в момента в който го прежалиш твоичкия и се поогледаш си си намерила друг. Няма да престарееш, не се бой и друго дете ще си имаш, и семейство, мъж като хората. Това, че този не те е оценил и не оценява, че си му родила и му гледаш детето............. кво да го коментираме такъв човек

# 157
  • София
Добро утро Simple Smile
Честита годишнина на Инка и Нощни-много любов и семейно щастие  bouquet
Сакси,честито на Ива за ОДЗ-то Simple Smile
Сериозно ShockedПредполагам само за проба си кандидатствала Simple Smile
За кърменето навън-аз пък вчера понеже бяхме доста време в Западния парк с децата и навсякъде беше гъмжило от хора поседнах на една от малкото свободни пейки да кърмя и по едно време отдалече един дядо се засили доволен че е намерил свободно място да седне до мен и като приближи и ме видя че кърмя остана шокиран и бързо смени доволната физиономия и се отдалечи от така жадуваното място Joy
По въпроса на Бубето-аз не се дразня когато мъжът ми излиза,той го прави само по важни поводи,но  му се налага и да пътува по работа с преспиване,често имат и тимбилдинги по няколко дни та съм оставала безброй пъти сама и с Дими като беше бебе и сега с двамата.Приемам това за нормално и не се дразня,не защото съм жена,а защото в момента такова ни е разпределението на ангажиментите.Когато аз работех и аз съм ходела.Никога не ми е отказвал ако искам аз да изляза.Баби и прочее помощници нямаме.Знам че това е период и ще отмине.В един момент става по-лесно да се ходи почти навсякъде с децата,нали порастват Simple Smile
За детските градини-в София се кандидатства онлайн,но за другите градове незнам как точно става.
Забравих кой питаше че болничния му е до 19.04.Моя е до 20.04. и питах в темата за болничните и майченството за същото,отговориха ми че парите от 20.04. до края на .04. ще ги получа през май,а до 5 юни трябва да получа първото майчинство за целия май.
Не се сещам какво друго беше.Засега пожелавам хубав ден на всички Hug

# 158
  • В две тъмни очички
Момичета добро утро  Hug

Да си завърша вчерашната мисъл първо - Премислих нещата, прочетох постовете ви и....пак виждам същото - ММ е прекалено голям домошар, прекалено много се съобразява с мен и желанията ми, че да се сърдя за 2-3 излизания на 2-3 години!Не намесвам командировките, те са отделно нещо!!!Грешката я виждам в себе си! Определено ще работя в тая насока! Трудно или не - трябва да се променя.... Стана ми още по- криво, когато в 12:20 милото се прибра! Питах го защо толкова рано са си тръгнали всички,а той ми отговори ,че всички са все още там , само той си е тръгнал, защото сме самички с малката в къщи! Е, супер зле се почувствах , като знам какви неволни фасони му правех преди да излезе  ooooh! Както и да е, ще се постарая ако се случи пак да излезе тоя път да се пречупя!
Благодаря ви за отговорите!!!

Нощни, Inka-
, честити ви годишнини! Все така да се обичате с половинките си и дълги  години да имате повод да черпите на тази дата!

# 159
Добро утро!

Добро утро!
Аз влизам само да ви се оплача-тази сутрин в 5:24 ч. ни разлюля добрата стара Вранча  Confused
Досега не ми се е случвало,ама днес се разплаках.Та се питам-Калина като порасне кой кого ще успокоява? newsm78

Каката беше на 1 месец когато беше земетресението в Измит. При нощният трус аз скочих като попарена, и грабнах детето от леглото, а то горкото ме гледа недоумяващо защото си спеше блажено и нищо не беше усетила.

Вал, благодаря  Hug

Гггъбка, аз питах и благодаря за инфото.

Нощни, Inka- , честити ви годишнини!

# 160
  • Пазарджик
А добро утро!!!

Нощни , Инка

Бубе стискам палци да успееш, мъж ти е злато!!!За съжаление ММ не беше такъв,трябваха му много години да разбере грешките си.Прекалено ми е болно за онези моменти в които съм си седяла сама в къщи и за това се сърдя сега,когато са много редки.Едва ли не се чувствам като предадена!

Правилно ли съм разбрала за "майчинството"-болничния ми свърши на 29.03,да очаквам пари в началото на май.Осигуровките се плащат до 14 число.

# 161
  • София

Гггъбка, защо реши, че съм кандидатствала за проба?

# 162
  • Пазарджик
Мила  welcome

etomira ,до колкото разбрах тази година ще е последната в Турция.

# 163
Сакси, честото ви ОДЗ!

Нощни, Инка пожелавам ви още много годишнини да празнувате и все така щастливи с половинките си   bouquet

Бубе, хубавото е че осъзнаваш къде грешиш и имаш желание да оправиш това  Hug  ММ с кран не можеш да го изкараш от вкъщи  Mr. Green за 2,5г.  сме излизали 6-7 пъти заедно, не ще да му се не види и все сама си ходя

Ние снощи спахме при кумата, че кума го приели в болница да го оперират, ох дано да се оправи бързо, то не е нищо страшно (апендикс) ама все пак ...

# 164
  • София

Гггъбка, защо реши, че съм кандидатствала за проба?
Ами понеже щом са я приели сега значи трябва да я пуснеш от септември,а ми се струва твърде малка,не исках да прозвучи обидно ако така си го разбрала Hug

Общи условия

Активация на акаунт