Отговори
# 630
Дете на 3 може ли да спи с майка си? И въобще от кога да спи детето отделно?
Когато то се почувства готово  Peace С разумна граница, разбира се.
Нали сме все разбрали-неоразбрали за граници и е много модерно да си измиваме ръцете с размуната граница  Mr. Green

# 631

И двете си спят в отделно легло от раждането. С Кали имахме няколко пъти когато е спала при нас, но това са изключения. Каката я отделихме в отделна стая веднага щом имаше възможност за това.

# 632
  • В две тъмни очички
В зависимост от детето ,майката, обстоятелствата....абе много неща влияят! Аз бих ти казала от моя гледна точка например! Ако стаята на детето беше готова (не сме сменили дограмата още) , най-късно през 6-я месец щях да я преместя там да спи сама, но това ми го позволява и тя, защото нощем не се събужда да суче и спи по 10 часа! За сега няма как да стане отделянето, но каквото и да става, най-късно на 1 година ще я преместя! До тогава ще оправим стаята (надявам се де) Смятам, че колкото по-рано детето се отдели в самостоятелна стая, толкова по - малко травмиращо е и за него и за родителите! И всичко това е по отношение на самостоятелната стая, а за самостоятелно легло, въобще не искам да говоря! Макар,че в късна възраст някой деца започват да спят при родителите си (3-4г)! Но и за това има решение според мен!

# 633
Разбира се, ч ена много майки им се иска колкото може по-рано да отделят децата си - в отделно легло, в отделна стая, бързат да минат на обща храна или ам за да могат да си почиват, да може да ги гледа някой друг .. да продъжат живота си, както са свикнали. Има и такива обаче, които държат до първата година да са близо до децата си всекидневно и предпочитат да са "вързани за тях"...

Аз съм спяла при майка си 12 гдишна - в едно легло.. да не се пулете  hahaha Явно майка ми е искала да разкара  ми колкото се може за по-дълго  hahaha Joy

Явор е хранен с  шише  - заспивал в собствено легло, още спим в едн стая и не смятам да го отделям преди да е готов за това  Peace

# 634
От известно време ми прави впечатление ,че едни и съши си пишат тук, и като някой страничен пише и има въпрос за нещо се подминава.Това ужасно дразни #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 635
  • sofia
Кое този път подминахме?

# 636
Момичета, които кърмите, ядете ли ягоди?

Иначе по горния въпрос, за мене детето няма място в леглото на родителите. Дори след една определена възраст не само в леглото, но и в стаята на родителите. Все пак трябва да се запазят и някакви съпружески отношения.

# 637
  • В две тъмни очички
Бебешондел , да не кажеш само ,че се заяждам пак, ама това, че преиначаваш думите ни е малко тъпо! Да си прочела , че някъде казвам, че искам да продължа живота си , както съм свикнала????  ooooh! Това е толкова лекомислено! Аз ако исках животът ми да е както преди, нямаше въобще да си правя труда да имам деца!!!  А това, че някой майки бързат да захранват...еми какво да ти кажа - това си е тяхното виждане, както твоето виждане е да кърмиш колкото можеш по-дълго и да не захранваш скоро! Глупаво е да се твърди, че захранват или дават АМ за да си почиват! И въобще целият ти последен пост е много груб и повярвай има майки, които буха се засегнали, защото просто някой от нещата ИМ СЕ НАЛАГА ДА ГИ НАПРАВЯТ!!!

krissia , понякога се случва така ,че не се отговаря на въпрос , защото да кажем повечето нямат виждане по него, не им се случвало или вече са го коментирали! На  мен също ми се е случвало и да, дразнещо е , но все пак не може да се чете и отговаря на всичко! Аз просто нахалствам, като се пропусне мой въпрос  Mr. Green Кажи ако сме пропуснали нещо, за да ти отговорим  Hug

# 638
Хайде и аз се завърнах. Моят звяр нещо почна бързо да се наспива през деня - 10 мин и се хили. Почна и  повече звуци да издава.
Я пак да си питам ( че не ме отразихте  Simple Smile) как съхранявате панадол бебе и колко време след отварянето може да се ползва?

# 639
  • София
Бубе, ако това ти е доброто настроение, Бог да е напомощ на ядосалия те като си в лошо.  Mr. Green Иначе съм напълно съгласна с теб. Даже бих могла да добавя някои неща, ама много ме мързиии...

Бебешондел, както каза една приятелка вчера относно сина си - ще си го дундуркам, докато не го предам на жена му...

# 640
krissia,  случва се на всички ни да се пропусне някой наш пост... Ако никой не ми отговори намирам инфото в нета и така Simple Smile
Бубе, цяло парче банан ли даде на малката да си го ръфа?  Thinking

Аз нямах тежка нощ, но имах тежък ден. Максим днес е такъв мрънкалник, че направо не знам.... Сега, разгеле, спи...  Praynig Утре сме на коснултация, ще се отчета..... ММ е хремав и сополив, а мен гърлото ме стиска....., ама стискам го и аз  Mr. Green

Колкото до самостоятелността на децата - аз съм ЗА и работя в тази насока от самото начало. Максим спи в съседната стая от първата седмица. Не знам прави ли му впечатление, разбира ли, че е сам и т.н., но така и той и ние спим спокойно (иначе за него става много задушно в спалнята от нас).

Една питанка: в шишенцата от купешки бебешки сок какво можем да съхраняваме???  newsm78

Абе, мацки....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Онзи ден разглеждах и се информирах за готовите пюрета в един магазин..... Много се смях на пюре за бебета "Спагети Болонезе"  Joy hahaha Mr. Green

# 641
  • В две тъмни очички
Камелия, нямаш ли листовка, на него би трябвало да пише, но да си кажа честно не съм срещнала някъде да пише,че се използва до месец след отварянето...така че предполагам докато е срокът на годност! Панадолът в къщи стои в един шкаф с лекарства! На тъмно и не по висока Т от 20 градуса....

Ети напротив, в невероятно добро настроение съм , просто изразявам мнение  Mr. Green И разбира се искам да чуя какво ще добавишшшшшшшшш!!!! Държа на това  Mr. Green
А за лошото настроение и за ядосалия ме....хихихи, не е приятна гледка  Joy

Биричке, Влади само смучеше банана, да кажем ,че е изяла едно грахово зърно като големина  Mr. Green И то щото се размеква от смученето  hahaha Иначе направо докато си ядох и подадох банана, не съм отчупвала или нещо....ама много жал ми стана как рита с крачета и бута с ръчички и мрънка, а като понечих да и го подам и се успокои и започна да го ближе  hahaha
А ти какво по-точно искаш да съхраняваш в тези шишета?

look_at_me, не ям, защото са купешки, но на домашните няма да откажа ( за съжаление е още рано за тях). Разбира се внимателно ще хапвам

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 19:19 от bubeto_d

# 642
Бреййй пак се почнахме. Хайде мир  Peace

Аз мога да се пробвам с нов колаж, да покажем колко са пораснали бебоците. Кажете ако сте съгласни, да дам мейл за снимките. Но да знаете, че ще е доста елементарен, нищо сложно...

# 643
Хайде и аз се завърнах. Моят звяр нещо почна бързо да се наспива през деня - 10 мин и се хили. Почна и  повече звуци да издава.
Я пак да си питам ( че не ме отразихте  Simple Smile) как съхранявате панадол бебе и колко време след отварянето може да се ползва?

Аз съхранявам в хладилника, а на кутията пише, че може да се ползва до 36месеца след отварянето.

Дейзи, аз съм "ЗА"

# 644
  • София
Мама Зайка, мерси за пожеланията за месечинката ни

Дани спи в неговото си легло. Не смятам, че мястото му не е в нашата спалня, а за 6 госишно дете да не говорим

Общи условия

Активация на акаунт