Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 292
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
А не се карайте,по полека Бехлюл има мерак за всички,само с реализацията се претиснявам как ше стане smile3506

емилка забравих притчата е чудесна Hug

# 526
real inima ,ама никаква романтика бе джанъм,само гледаме портфейла и самолета и за запада мислим-я виж Бихтер и Нихал разболяха се от романтика  Shocked

# 527
Ще се подръчкосам с Четин и самолета и айде за Виена. #Crazy

Внимавай, че баба Фифи ще те изяде с парцалите!  hahaha

# 528
Хич не се притеснявай ние сме я измислили Embarassed
Ставам и отивам да поработя във фирмата на моя Аднан,че после да не съм в устата на комшийките-тази става като Бихтер и Нихал само харчи Embarassed

# 529
Ами Емилка  Hug душо добричка, не искам да се поболявам, искам като волна птичка да си чуруликам из широкия свят.  Grinning
juja  Hug как да я забравя Фифи  newsm78, и да искам, не мога. Ама те тук момичетата са добрички и вкупом ще ми помогнат да се справя с нея  Heart Eyes

# 530
За Фифи , вярно , че само дружно трябва да работим , че иначе нямаме шанс !  Laughing
Дами ,  Hug ставам , че ще закъснея за танци ! А трябва да поддържам тяло , че иначе ...я каква е конкуренцията ! Flutter

# 531
# 532
Хриси,много е ефирна Хазал Кая,една хубава млада жена

# 533
  • Варна
Хриси,много е ефирна Хазал Кая,една хубава млада жена
newsm10 newsm10 newsm10

# 534
Ауу екзотичното момиче с хубав тоалет!

Хриси  newsm51

# 535
  • Варна
Специално за real inima още снимки  Hug Hug Hug

# 536
ООО той тоалета и наистина е шикозен, пък тя лъчезарна и усмихната! Е това е моята красота за тази вечер!

Хриси, не знам с какво заслужих това, но огромно ти БЛАГОДАРЯ! smile3501 newsm10

# 537
Наистина е много хубава, сякаш е отслабнала, в сериала ми изглежда доста по-пищна.
Тези снимки не ги ли гледахме и вчера?  newsm78

·٠• Hrisi•٠ ще разкажеш ли за тези награди или да дадеш линк, където може да прочетем.  Praynig

# 538
  • Варна
Наистина е много хубава, сякаш е отслабнала, в сериала ми изглежда доста по-пищна.
Тези снимки не ги ли гледахме и вчера?  newsm78

·٠• Hrisi•٠ ще разкажеш ли за тези награди или да дадеш линк, където може да прочетем.  Praynig
Ми наградите в Анталия Всяка година се провеждат Ако искате имам линк на цялата церемония За съжаление сериалите на Хазал и Берен останаха без награда Почти всички награди обра Великолепния век

# 539
  • Варна
Ето я цялата церемония http://tvarsivi.com/?y=348&z=2011-04-30%2020:30:00
Като цъкнете на първата част после се върти автоматично и преди да се ядосате и рекламите са записани  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт