Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 473
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
gospojata  Hug , най-добрата заштита е нападението!

# 106
Само Фирдевс може да излезе от такава ситуация на бял кон ! Машаллах !

Евала, страшна е! Това е единствения човек, който прави черното - бяло! Уникална е!

# 107

Евала, страшна е! Това е единствения човек, който прави черното бяло! Уникална е!

Peace Grinning

# 108

Евала, страшна е! Това е единствения човек, който прави черното бяло! Уникална е!

Не знам това за възхишение ли е или за съжаление...  Peace

# 109
  juja_-явноне съм разбрала добре   bouquet
  Да ви кажа честно специално в думите на Фирдевс към Нихат имаше много  истина,че  всичко е по негови вина-всичко започна от сватбата с Пейкер,лъжата към баща му и противопоставянето му на този брак и т.н.Хилми се чувства така все едно са  му откраднали сина и семейството и сега иска да си го върне на отбора на Мелих.Той може да е всякакъв,но е и баща и обича сина си и страда за отчуждението им,което счита че е единствено по вина на Фирдевс.Засяга я по най-болното място-децата й,там където тя е засегнала него-"око за око","зъб за зъб". Доколко вижданията му са правилни  е отделен въпрос.

# 110
Чудя се как отърваха Бих  newsm78 , немога да повярвам че никой невидя  Joy

# 111

Евала, страшна е! Това е единствения човек, който прави черното - бяло! Уникална е!
 Подкрепям ,напълно  е вярно и не ,не е за съжаление,защото тя е овладяла изкуството на оцеляването,което понякога е въпрос на това кой ще победи в играта на нерви като в случая.
  Бих сепредаде,не иска повече да лъже ,маже и да се крие,просто се махна от тази къща на ужасите.Още снощи каза-уморена съм,много съм уморена-от театрите и цирковете,които разиграват,да си добър актьор в тях е страшно изтощително.  Според мен тя е готова да си признае всичко,Бех никога не би могъл или би бил готов за това.

# 112
"Аз вярвам в теорията за единствения куршум.
Можеш да се влюбваш и любиш много пъти,но има само един куршум,на който е гравирано името ти.И ако извадиш късмета да те прострелят с този куршум раната никога не заздравява.." Майкъл Конъли "Законът на Бош"  #2gunfire

# 113
Бихтер не искала да лъже и маже повече...  Joy, голям виц. А тогава защо ще се върне? И защо ще продължи да го лъже в очите? Като иска да разказва, да разкаже, какво я спира?

# 114
Даааа! Така е , ще му вмени и чувство за вина даже ! ooooh!
Много ми беше мъчно за всички тази вечер !
Огромната , разяждаща вина , която изпитват Бихтер и Бехлюл - дори не смеят да се погледнат в очите !
Болката , унижението , безсилието на Аднан - да не ти се прибира в собствената ти къща !
Страхът на Бюлент , който не може да си обясни защо му се случва всичко това !
Сълзите на Фирдевс - наистина и беше мъчно за дъщеря и !
Нихат - и той без вина - виновен !
Но , в крайна сметка поведението на Фирдевс го провокира да свърши нещо и да намери Саид ! Бихтер направи единственото правилно нещо !
Бехлюл  и той беше на път , ама не би !
Музиката беше отново едно от главните действащи лица , докато си събираха багажа ! Peace

# 115
 juja_-явноне съм разбрала добре   bouquet
  Да ви кажа честно специално в думите на Фирдевс към Нихат имаше много  истина,че  всичко е по негови вина-всичко започна от сватбата с Пейкер,лъжата към баща му и противопоставянето му на този брак и т.н.Хилми се чувства така все едно са  му откраднали сина и семейството и сега иска да си го върне на отбора на Мелих.Той може да е всякакъв,но е и баща и обича сина си и страда за отчуждението им,което счита че е единствено по вина на Фирдевс.Засяга я по най-болното място-децата й,там където тя е засегнала него-"око за око","зъб за зъб". Доколко вижданията му са правилни  е отделен въпрос.
Аз по същата логика си мисля,че точно от Фирдефс започна всичко,че за голяма част от случващото се на децата и и техните семейства има вина и намеса  и тя

# 116
ТИ ПАК МЕ ГЛЕДАШ С ЛАСКАВИ ОЧИ

Дамян Дамянов

Ти пак ме гледаш с ласкави очи
и питаш пак: "Боли ли те за нея?"
Тешиш ме за разтуха: "Не плачи!
Ще я забравиш!...Аз ще ти попея!"
И аз се стапям в нежния ти глас,
и аз забравям минали обиди.
Но милвам теб, а мисля за оназ,
която преди тебе си отиде.
Тя никога не милваше така,
тя като теб не можеше да пее,
но аз жадувам нейната ръка
и гледам теб, а виждам само нея!
Ах, твоята усмивка тъй добра
пред мен света отваря като книга,
но обичта ти - обич на сестра -
повярвай - за сърцето ми не стига!

Здравейте!
За мен също това е отговорът на анкетата.Поздравления Тристан- точно попадение.
От тук до края Бехлюл е притиснат от две чувства,които го задушават-вина и страх.Всичките му действия са продиктувани от тях. Тъй като не е достатъчно силен да признае и да иска прошка, единственият изход ,който намира е изкуплението,изразяващо се в това, да заповяда на сърцето си да се откаже от Бихтер и да  обгрижва Нихал.За съжаление изкуплението се превръща в наказание.

# 117
Честно казано на мен ми е мъчно за всички,това е пълна трагедия и  драма за всички,без изключение.Аднан страда толкова много и отиде при единствения човек,който може да го подкрепи-Мадмоазел,подсъзнателно отиде при онази,която винаги е била за него.А тя,любяща и търпелива му даде сили и увереност,защото видя,че е рухнал съвсем. Прослуша Бешир,за да разбере дали юе потвърди съмненията й,но и той е железен.
  Бех като видя човекът,който му е повече от баща,да стои съсипан и смазан и то по негова вина-това сякаш го убива,ето защо никога няма да стигне до край с Бихтер.Но дори и в този толкова тежък момент те пак действаха като един-събираха си багажа по едно и също време.
  Думите на Нихал към братчето й бяха много мъдри и аз имах усещането,че се отнасят за Б и Б.
  емилка-така е,и аз съм на същото мнение,просто децата й плащат за грешките й,за жалсот,а покрай тях и всички останали.

# 118
 Бихтер отиде на хотел,защото реши ,че сега е моментът Бехлюл да я последва.
Само ,че сметката и е без кръчмар.
Бехлюл съжалява не за Бихтер ,а че се е поддал на страстта си
Мисълта му е само, ако може   чичо му , да не страда.
 За него това е краят на връзката им.
Само се чуди как ще се отърве от Бихтер

# 119
Бихтер отиде на хотел,защото реши ,че сега е моментът Бехлюл да я последва.
Само ,че сметката и е без кръчмар.
Бехлюл съжалява не за Бихтер ,а че се е поддал на страстта си
Мисълта му е само, ако може   чичо му , да не страда.
 За него това е краят на връзката им.
Само се чуди как ще се отърве от Бихтер

Пълни глупости.... Grinning  Виждаш само в черно и бяло, къде е дъгата?! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт