Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 411
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, не можах да гледам серията, може ли линк?

# 241
Neidjal  Hug

Заповядай http://gledaiseriali.com/2011/04/30/ask-i-memnu-%D0%B7%D0%B0%D0% … 0%B7%D0%BE%D0%B4/
Приятно гледане и лек ден!   bouquet

# 242
А Бих докато развяваше знамето, снощи си сви опашката и изчезна. Е, браво на нея, така се решават проблеми newsm78
newsm10

Снежка  Hug виж, че като зачезна и аз като Бех как Киво цяла серия плаче за мен  Laughing Отсъствах по хубав повод в семейството, но скоро ще се върна, може да ти пиша на лични  Heart Eyes
Привет, радвам се, че се появи. Чакам те. Hug Hug Hug

silvia_maria,   bouquet

# 243
А Бих докато развяваше знамето, снощи си сви опашката и изчезна. Е, браво на нея, така се решават проблеми newsm78

А защо ли цял ден Бихтер стоя в къщата и не спираше да звъни на Аднан? Според теб не го ли чакаше и търсише достатъчно? Имаше един много хубав и точен пост на gospojata затова защо Бихтер си е тръгнала, но явно четете избирателно!

Аз се замислям и за още една причина, която подсилва депресията на Бихтер. Това е бременността и аборта й, всяка от нас знае как бушуват хормоните в тези моменти и всяка жена става още по-чувствителна и нервна. Аз лично не познавам някоя бременна, която да може да понасяш!

# 244
Няма угодия - ако не си тръгва, защо стои при Аднан, като си тръгне, защо си е тръгнала?! Joy Повече от смешно е! Mr. Green

# 245
Няма угодия - ако не си тръгва, защо стои при Аднан, като си тръгне, защо си е тръгнала?! Joy Повече от смешно е! Mr. Green

Бихтер е възрастна жена  на 27 .а всичко прави НАПУК

Тя не обича никого ,не уважава никого ,не се съобразява с никого,..................
Тя само ИСКА

# 246
Тази вечер решението на Бихтер да си тръгне се затвърди след като чу новината, че Аднан вместо да се прибере е отишъл при Дениз. За мен тя изтълкува този факт, както и многократните безуспешни опити да се свърже с него по телефона, като сигнал от негова страна, че не иска да се прибере при семейството си заради нейното присъствие там. Не случайно след като чу това, стана и започна да си събира нещата. Направи го спонтанно, не е мислела дали Бех ще тръгне или не след нея. Събра си багажа и каза на майка си, че всичко приключи. И го мислеше наистина. И за завръщането й имам отговор, но ще изчакам да го изгледам тези дни и тогава ще видя дали правилно съм преценила.
А обаждането на Дениз на Бешир за мен си беше чиста доза любопитство. Дори и да беше разбрала, тя не притежава смелостта да то изкаже.

Пост на gospojata не намирам, но тук има аргументи, различни от моите, които обясняват постъпката на Бихтер. Базират се на внезапоното решение- чисто егоистична и манипулативна постъпка.

Не разбирам хората, готови да оневинят персона като Бихтер. Наистина не ги разбирам. Да си тръгва, да си намери личност като нея и да си живее живота, а не да трови порядъчни, принципни, добри, различни от нея същества. Да не ги оставя в неведение!
Егати чудовището е Бихтер! Само за себе си мисли. Ами ако всички са като нея?

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 11:55 от JoannaMR

# 247

А защо ли цял ден Бихтер стоя в къщата и не спираше да звъни на Аднан? Според теб не го ли чакаше и търсише достатъчно? Имаше един много хубав и точен пост на gospojata затова защо Бихтер си е тръгнала, но явно четете избирателно!

Аз се замислям и за още една причина, която подсилва депресията на Бихтер. Това е бременността и аборта й, всяка от нас знае как бушуват хормоните в тези моменти и всяка жена става още по-чувствителна и нервна. Аз лично не познавам някоя бременна, която да може да понасяш!

Чакала го Simple Smile Търсила го:)
Чака го защо според теб? Търси го защо? Нима е от загриженост. Хах:)

Толкова много искаше Бехлюл да застане до нея като се върна от къщата в Рива. Как само прекъсна Нихал беше мисля и попита 'Е?' . Но не я огря:) Жалка личност, много жалка..

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 11:57 от JoannaMR

# 248
Защо си тръгна без обяснение? Има разлика. Противното е бягство - Бихтер изчезва. Peace

# 249
JoannaMR  bouquet много Ви благодаря, че сте отговорили заради мен!
Подкрепям Ви изцяло  newsm10
Имате и хубаво чувство за хумор - това със “загрижеността и към Аднан“ ме развесели.

# 250
Защо си тръгна без обяснение? Има разлика. Противното е бягство - Бихтер изчезва. Peace

E няма само Бехлюл да изчезва. hahaha

# 251
E няма само Бехлюл да изчезва. hahaha
Joy Joy Joy

newsm51

# 252
Снежка  newsm51 Hug
Ми то май изчезването ще стане като диагноза. hahaha

# 253
Не мисля че Бихтер снощи беше загрижена .Беше загрижена но за себе си  а звънеше на Аднан защото е гузна.Искаше да разбере той какво знае със сигурност. Видя в цялата ситуация идеален шанс да си признаят с Бехлюл само че той я отряза. Бихтер отдавна вече не езагрижена за никой освен за себе си-пълна егоистка

# 254
На Бихтер не й пука за никого, гледа само тя да е добре, затова никога не се жертва за другите, а угажда само на себе си. И аз мисля, че не беше загрижена за Аднан, а за това какво е научил той и евентуално дали има шанс да остане при него.

Общи условия

Активация на акаунт