Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 387
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
  • Parsberg
И пред кого други си е вдигала полата ?

# 271
За каква отговорност говорите?Трябва да стои за да я разпънат на кръст ли или да я убият с камани?Тръгна си защото я е срам и защото е осъзнала грешката си защото знае ,че не заслужава Аднан.Бихтер била такава и онакава ......ужас.Личи си че тук пишат малки момиченца ,които не са се сблъсквали с житейски ситуации.Да Бихтер в много моменти е постъпвала грубо ,но не забравяй те че тя още в началото искаше да си тръгне.Човек в яда си не мисли за последствията и върши неща за които после съжалява.
А какво да кажа за Нихал-абсолютна задръстена девственица,която не може да различи любовта от приятелството.Навсякъде си вре носа и мн нахална.
А за това дали Бехлюл обича Бихтер няма съмнение-ще видите в последният епизод на гроба на Бихтер там са всичките отговори.

я си мери приказките и без лични нападки!Тук обсъждаме герои.Как може да даваш квалификация кой на каква възраст е!

# 272
silvia_maria      bouquet   Права си! Голям човек е и би трябвало да може да отговаря за постъпките си и да носи отговорност.За жалост обаче,има хора,които явно цял живот си остават деца  Peace
  bouquet

newsm10

Бихтер и Бехлюл са егоисти,използвачи,безделници ,смятат че слънцето се върти само около тях!Що се отнася до любовта им-човек който обича не лъже любимия си  NaughtyНа 27 години се предполага че е зряла жена готова да създаде семейство и възпитава деца!

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 16:16 от trendafilka

# 273
На Бихтер не й пука за никого, гледа само тя да е добре, затова никога не се жертва за другите, а угажда само на себе си. И аз мисля, че не беше загрижена за Аднан, а за това какво е научил той и евентуално дали има шанс да остане при него.
newsm10
Съгласна съм напълно. Според мен тя искаше ако е разбрал всичко да няма нужда да му обяснява ,а ако не е да се направи на обидена че се е усъмнил. и в двата случая мисли само за себе си, но няма как иначе да е след като е решена да изневерява на Аднан то си личи колко я интересува как се чувства той.

# 274
  • Parsberg
Личи си на каква възраст са повечето от тук пишещите ,и не мисля че "малки момиченца е обида още по-малко лична .Не съм споменавал имена,но заключение от рода на" Бихтер е възрастна жена  на 27 г."-не мисля че такъв коментар може да се даде от жена на тази възраст.
И вие не обсъждате героите вие ги обиждате по най-грозният начин както  и се самоизяждате една друга.
Вземете погледнете в някой др форум за да видите как се общува там-нормално и цивилизовано.

# 275
За каква отговорност говорите?Трябва да стои за да я разпънат на кръст ли или да я убият с камани?Тръгна си защото я е срам и защото е осъзнала грешката си защото знае ,че не заслужава Аднан.Бихтер била такава и онакава ......ужас.Личи си че тук пишат малки момиченца ,които не са се сблъсквали с житейски ситуации.Да Бихтер в много моменти е постъпвала грубо ,но не забравяй те че тя още в началото искаше да си тръгне.Човек в яда си не мисли за последствията и върши неща за които после съжалява.
А какво да кажа за Нихал-абсолютна задръстена девственица,която не може да различи любовта от приятелството.Навсякъде си вре носа и мн нахална.
А за това дали Бехлюл обича Бихтер няма съмнение-ще видите в последният епизод на гроба на Бихтер там са всичките отговори.

Бихтер искаше .......излишно  да го коментираме.Важно е какви ги върши
Бехлюл ,не само не обича,а единствено желае да се освободи от досадната Бихтер .
Дори не я спасява от смърт с малка лъжа,защото тя го плаши.
На гроба hahaha ....отговора за теб е какъвто си пожелала Joy

# 276

Вземете погледнете в някой др форум за да видите как се общува там-нормално и цивилизовано.

Стига с това препращане насам и натам! Ами стойте си по другите форуми като търсите атмосфера.
Всички тук са, за да обсъждат филма. Поне така се предполага, но явно някой търсят предимно други неща...

# 277
Като ви чета и започвам да се ядосвам на сценаристите и режисьорите, оставили са половината работа на нас  Grinning - да гадаем защо се е обадила Бихтер на Аднан,  Rolling Eyesда бяха и сложили мислите й на глас. Mr. Green
За всички ни е ясно, че Б и Б постъпват непочтенно спрямо Аднан. Но какво бихте написали за неговото отношение към двамата, при случай, че м/у тях няма връзка, а е постановка на Хилми. Защо не отиде да говори с Бихтер и Бехлюл, а затърча при Мадмоазел и сестра си.

# 278
Личи си на каква възраст са повечето от тук пишещите ,и не мисля че "малки момиченца е обида още по-малко лична .Не съм споменавал имена,но заключение от рода на" Бихтер е възрастна жена  на 27 г."-не мисля че такъв коментар може да се даде от жена на тази възраст.
И вие не обсъждате героите вие ги обиждате по най-грозният начин както  и се самоизяждате една друга.

Както искам така ще  наричам измислена героиня!Всеки има право на мнение!

# 279
Защо не отиде да говори с Бихтер и Бехлюл, а затърча при Мадмоазел и сестра си.
Защото се срамува дори пред себе си само от мисълта, че се съмнява, че това може да е вярно.

# 280
Вижте какво,NARAIA-тук всеки има право да пише.Явно повечето мислим по един и същи начин.  Peace  На колко години трябва да си,за да си изкажеш мнението? На колко години трябва да си,за да приемеш изневярата по такъв долен начин?
За протокола: на 25 съм,имам син почти на 2 год. Не смятам,че мъжа ми ще си дава живота за мен и ще ме търпи да се превъзнасям,а аз ще спя с брат му ( той живее в една къща с нас) Та едно и също е.И какво? Мъжа ми разбира и аз се изнасям,защото съм светица,а не защото сгреших,така ли? Не би ли било по-разумно като съм такава важна да поговоря с него? Да се изясним?
Подло е.Какво е осъзнала тя? Нищо!!! Тя си прави номерата и си живее и с най-голяма наглост се връща ( не съм гледала,мо чета редовно какво се пише тук ) И с какви очи? Това ли е,че е осъзнала грешката си-да не може Бех да иде до тоалетна без нея.  ooooh!   Ужас.Не знам колко либерални жени има тук и как може да се оправдава подобна изневяра.
не съм за Нихал,не съм за никой.Аз като жена не мога да приема подобно поведение на друга жена.Недопустимо е.

# 281

Нихал може да е девственица, но не си вдига полата пред всеки, както го прави Бихтер. Било я е срам...  Joy а тогава защо ще продължи авантюрата си с Бехлюл? Това ли се нарича срам?
Продължава я защото обича Бех и определено не показват в филма че си вдига полата пред всеки незнам кой филм гледате вие?Връща се в къщата пак заради него защото я е яд , защото неможе да преглътне обидата ч е е изоставена. в живота на Бих вече има смао едно име и живота и се върти около него и само него Бехлюл. Игоисти са и двамата това си личи , но това също е човешко да не говорим че в природата на човек е да е егоист а и тя няма  близки хора към които да е  егоист за нея всички там са чужди освен

# 282

Този филм е уникален и форума му също.

В началото на филма дават зараждаща се  страстна връзка и
 всички очаквахме истинска любов..... #Crazy
НО newsm78
 връзката си остана страстна авантюра -прелюбодейство.
А героите плейбой и егоистична кучка

На романтични фенки на Бих не им хареса истината ...
и продължават да си фантазират несъществуващи  чувства и любов. newsm78
По опитните виждат реално и ето ти Голямото разминаване

# 283
Нещо си в огромна грешка...... ooooh! Никой от пишещите тук не оправдава изневярата. Къде си прочела нещо  подобно?! ooooh! Само че една част от нас смята, че Б и Б не са закоравелите злодеи, вампири и т.н., самите те се измъчват от чувството за вина. Няма само бяло и черно,в  нито един от героите. Пази боже човек да е изправен пред такива дилеми. А пък вие се изкарахте направо ангели, още малко и крилца ще ви поникнат.  Grinning Никога не сте грешали в живота си сигурно! ooooh!

# 284
Като ви чета и започвам да се ядосвам на сценаристите и режисьорите, оставили са половината работа на нас  Grinning - да гадаем защо се е обадила Бихтер на Аднан,  Rolling Eyesда бяха и сложили мислите й на глас. Mr. Green
За всички ни е ясно, че Б и Б постъпват непочтенно спрямо Аднан. Но какво бихте написали за неговото отношение към двамата, при случай, че м/у тях няма връзка, а е постановка на Хилми. Защо не отиде да говори с Бихтер и Бехлюл, а затърча при Мадмоазел и сестра си.
Аднан би отишъл при Бих да поговори за всичко,защото я чувстваше най-близка и споделяше с нея.Сега има съмнения и то доказани.Че е постановка,не напълно-нали Саид беше там и видя чашата с кафето.Доукраси ли са нещата,но нима не е истина всичко? Някой трябваше да отвори очите на Аднан и това за жалост беше най-големия му враг.
Отива при Мадмоазел,защото никога не го е предала и всячески се опитва да го успокои.Винаги и във всичко тя е била с него.Спокойна,отговорна,истинска...Доказала се е.Тя му дава сигурност.
А за сестра му е ясно-тя му помага и мисли трезво-той от това има нужда.Главата му е пълна с какви ли не мисли и е объркан и иска да намери сигурност в хората,които са били безрезервно с него и до него през годините.

Общи условия

Активация на акаунт