Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 45

• 29 380
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
Днес е събота и милиони се вричат във вечна вярност и любов .
Повече от половината ще се разлюбят.
Любовта е поставена всеки ден на изпитания и разлюбването е естествен процес.
Всеки егоист е разлюбван
Как някои си вярват ,че  егоист като Бехлюл МОЖЕ да обича чудовището  Бихтер.
Нея и Аднан я разлюбва ,а те си вярвт ,че плейбой може да  обича такава егоистка.
/желанието  не се брои за обич/

Според мен ,сценаристите ни показват символично как Бехлюл окончателно се "разделя" с Бихтер
 /освобождава от спомените / -там, където всичко започна-в цветарника,след като я нарича
 Истинска Дъщеря на Фердефс

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 13:06 от silvia_maria

# 256
  • София
Здравейте Simple Smile
Иска ми се да изкажа и аз мнението си след снощната серия.

Бихтер е ужасен човек- това е категоричната ми позиция!
Тръгна си. Как може? Такива хора като нея, които създават грамадни проблеми и бягат след това са най- низките хора. Нищо достойно няма в постъпката й. Само бягство от отговорност.
Забърка кашата и хукна през глава. Дори не си й помисли да застане очи в очи с човека, когото нарани и да му заяви причините, поради които е взела това решание. Остави майка си да й оправя бакиите.

Долно, безгръбначно същество. Това е Бихтер.
Даже и безотговорния Бехлюл е над нея.

smile3501 smile3501 smile3501

Здравейте,

Много се радвам на пишещите, с ясна и аргументирана позиция
И аз!!! Hug

# 257
  • Pleven, Bulgaria
Бихтер добре реши да си тръгне,но това ли беше начина да го направи?И смятам че звънеше на Аднан не защото много се притеснявааше да не му се случи нещо,а да види дали е разбрал какво е направила.нали искаше всичко да се разбере сега беше момента да изчака Аднан и да му разкаже,а не да иде на хотел без да каже и дума,пък и търси къща за двамата с Бехлюл в Маями мисля че беше.И с парите на кого всичко това?

# 258
Ганушка как на кого с парите - на Аднан естествено . Него не го иска  но парите му дали и Тяхне ги иска.

# 259
Бихтер е възрастна жена  на 27 .а всичко прави НАПУК
Е как ще кажеш на 27 годишна жена възрастна еееееееее айде стига сега,всички факти ще ги изкривяваме както ни харесва ли?И после другите не били обективни Naughty

# 260
Е как ще кажеш на 27 годишна жена възрастна еееееееее айде стига сега,всички факти ще ги изкривяваме както ни харесва ли?И после другите не били обективни Naughty

По-скоро искаше да каже зряла, но се държи като тийнейджърка.

# 261

По-скоро искаше да каже зряла, но се държи като тийнейджърка.

То е ясно какво е искала да каже.... Joy След малко очаквам пак да вади цитати от ученическия лексикон! Grinning

# 262
Тази вечер решението на Бихтер да си тръгне се затвърди след като чу новината, че Аднан вместо да се прибере е отишъл при Дениз. За мен тя изтълкува този факт, както и многократните безуспешни опити да се свърже с него по телефона, като сигнал от негова страна, че не иска да се прибере при семейството си заради нейното присъствие там. Не случайно след като чу това, стана и започна да си събира нещата. Направи го спонтанно, не е мислела дали Бех ще тръгне или не след нея. Събра си багажа и каза на майка си, че всичко приключи. И го мислеше наистина. И за завръщането й имам отговор, но ще изчакам да го изгледам тези дни и тогава ще видя дали правилно съм преценила.
А обаждането на Дениз на Бешир за мен си беше чиста доза любопитство. Дори и да беше разбрала, тя не притежава смелостта да то изкаже.

Пост на gospojata не намирам, но тук има аргументи, различни от моите, които обясняват постъпката на Бихтер. Базират се на внезапоното решение- чисто егоистична и манипулативна постъпка.

Не разбирам хората, готови да оневинят персона като Бихтер. Наистина не ги разбирам. Да си тръгва, да си намери личност като нея и да си живее живота, а не да трови порядъчни, принципни, добри, различни от нея същества. Да не ги оставя в неведение!
Егати чудовището е Бихтер! Само за себе си мисли. Ами ако всички са като нея?

Фен съм ти,Джоана Simple Smile По-точно казано няма как.И не звъни от загриженост на Аднан,който и даде всичко-не материално.А звъни,за да види как ще се държи той,какво и колко знае.Ееее,стига значи,колко ще се отричат фактите

# 263

Ако ти харесва достатъчно зряла или напълно пораснала-ОК
Аз се старая всяко твърдение да е аргументирано и с факти

Ще съм ти благодарна да ми посочиш кога и какъв факт съм изкривила? само  един

# 264
silvia_maria      bouquet   Права си! Голям човек е и би трябвало да може да отговаря за постъпките си и да носи отговорност.За жалост обаче,има хора,които явно цял живот си остават деца  Peace

# 265
silvia_maria      bouquet   Права си! Голям човек е и би трябвало да може да отговаря за постъпките си и да носи отговорност.За жалост обаче,има хора,които явно цял живот си остават деца  Peace
  bouquet

# 266
  bouquet

newsm10

Как плазмодий като Бихтер да носи отговорност!

# 267
  • Parsberg
За каква отговорност говорите?Трябва да стои за да я разпънат на кръст ли или да я убият с камани?Тръгна си защото я е срам и защото е осъзнала грешката си защото знае ,че не заслужава Аднан.Бихтер била такава и онакава ......ужас.Личи си че тук пишат малки момиченца ,които не са се сблъсквали с житейски ситуации.Да Бихтер в много моменти е постъпвала грубо ,но не забравяй те че тя още в началото искаше да си тръгне.Човек в яда си не мисли за последствията и върши неща за които после съжалява.
А какво да кажа за Нихал-абсолютна задръстена девственица,която не може да различи любовта от приятелството.Навсякъде си вре носа и мн нахална.
А за това дали Бехлюл обича Бихтер няма съмнение-ще видите в последният епизод на гроба на Бихтер там са всичките отговори.

# 268
За каква отговорност говорите?Трябва да стои за да я разпънат на кръст ли или да я убият с камани?Тръгна си защото я е срам и защото е осъзнала грешката си защото знае ,че не заслужава Аднан.Бихтер била такава и онакава ......ужас.Личи си че тук пишат малки момиченца ,които не са се сблъсквали с житейски ситуации.Да Бихтер в много моменти е постъпвала грубо ,но не забравяй те че тя още в началото искаше да си тръгне.Човек в яда си не мисли за последствията и върши неща за които после съжалява.
А какво да кажа за Нихал-абсолютна задръстена девственица,която не може да различи любовта от приятелството.Навсякъде си вре носа и мн нахална.
А за това дали Бехлюл обича Бихтер няма съмнение-ще видите в последният епизод на гроба на Бихтер там са всичките отговори.

Нихал може да е девственица, но не си вдига полата пред всеки, както го прави Бихтер. Било я е срам...  Joy а тогава защо ще продължи авантюрата си с Бехлюл? Това ли се нарича срам?

# 269
E, кога пък Бих си е вдигала полата пред всеки. Преувеличаваш

NARAIA newsm10

Общи условия

Активация на акаунт